Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még megpróbálnám megint ezt a Ney-Suárez-Paco hármast Messi előtt és akkor Robi lehetne az a valaki Rakitic helyett...csababarca írta:Nagyon pipa leszek,ha ezután mi nem húzzuk be a meccsünket. Ha megint nem sikerülne, tényleg nincs miről beszélni.
Ehhez viszonyítva, remélem LE nem lesz bolond, és felrakja a legerősebb kezdőt. ugye Rakitic-Piqué eltiltott, helyükre rakja be Matyit meg kp-ra akárkit, de többet ne variáljon a csapaton.
S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy 3313-ban nyomjuk e megint, vagy 433.
3 védő esetén gondolom, hogy Masch-Umtiti-Mathieu lenne hátul, jobboson elől meg Paco vagy SR.
Nehéz meccsre számítok, valahogy be kell húzni.
Ja, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...![]()
Piqué hiányában nem hiszem, hogy bevállalja LE a három védős felállást, de én akár Digne-t is el tudom képzelni Matyi helyett. Játszatta már ebben a rendszerben és legutóbb is kapott sanszot.S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy 3313-ban nyomjuk e megint, vagy 433.
3 védő esetén gondolom, hogy Masch-Umtiti-Mathieu lenne hátul, jobboson elől meg Paco vagy SR.
Nehéz meccsre számítok, valahogy be kell húzni.
Ja, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...![]()
MQuCsabi írta:Azt, hogy nem engedtek fenn maradni![]()
Viccet félretéve, szerintem marad a 3-4-3, elől viszont tuti MSN kezd és szerintem kp-ra kezdeti Alena-t.
Szerintem meg 100%, hogy nem fogja kezdetni.MQuCsabi írta: és szerintem kp-ra kezdeti Alena-t.
Azt, hogy nem engedtek fenn maradniJa, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...![]()
Ilyenkor nem bánom hogy nem őket kaptuk BL-ben, mert pár hete még gyengék voltak, de sokminden változott azóta, összekapták magukat.Kovbal88 írta:Szerencsére az Atletico összeszedte magát és hétvégén megmutathatja, hogy képesek elverni a "világ legjobb csapatát"![]()
Kár, hogy BL is lesz, de bízom az Atleticoba és, azért ez a Real nem olyan szenzációs, szóval mozgalmas hétvége lesz, remélem pozitív kimenetelekkel számunkra.
Ez nem sajnos, ez az okos döntés. 3-0-ás vezetésnél ne fárasszuk magunkat egy ilyen áprilisi menetrend előtt. Ez a meccs így volt tökéletes. Vért pisálni majd a Margit és a Juve ellen kell.visca el barca írta:sajnos a szünetben tudtam, hogy a második fi. már csak egy langyos lötyögés lesz, de hoztuk a 3 pontot, meg azért megmutattuk, hogy tudunk menni ha kell...
Ini nagyot ment, úgy hogy mindenképp érdemes.palesz77 írta:Megéri újranézni a meccset srácok? Nem olvasgattam, mert spoilerezni nem akarok, ha jó volt, úgyhogy ennyit tudna írni valaki? Szavazást írtam ki látatlanba, remélem jó nevekkel..
Első félidőt mindenképpen.palesz77 írta:Megéri újranézni a meccset srácok? Nem olvasgattam, mert spoilerezni nem akarok, ha jó volt, úgyhogy ennyit tudna írni valaki? Szavazást írtam ki látatlanba, remélem jó nevekkel..
Milyen keretünk? 22 emberes (21, Vidal sérülése miatt) a keret és a cserék közül nem sokra tudnám azt mondani, hogy "mindig jól száll be". Nem olyan jó sajnos ez a keret, mint amennyire papíron kinézett a szezon elején.Bob_Marley írta: Tavaly meg majdnem elment rajta a bajnokság. Igazat adnék, de nagyon sok és nehéz meccs jön. Nehéz mindig, de ezért van ilyen keretünk meg ennyi emberünk, hogy legyenek forgatva.