Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Rakitic megint olyat alkotott, amit nem lesz nehéz felülmúlni.nemespatro írta:Kövezzetek meg de ebbe a mai játékunkba szerintem teljesen bele illik Paulinho. Ő az én olvasatomban egy brusztolós hajtós sokat ütköző és sokat futó játékos. A mai focinkba teljesen beleillene. Kérdés hogy továbbra is ezt játszuk-e és hogy komolyabb csapatok ellen mennyire visz minket sikerre ez a taktika.
Nálam a mai meccs ember egyértelműen SR. De Semedo is nagyot játszott.

Nem, mert baloldalt tavaly Neymar legalább alkotott valamit, most már ő sincs, szóval baloldalosak se leszünk mert nem igazán lesz támadásunk...S.Agüero írta:Ha marad a 4-3-3 az igazolások után is, megint ugyanolyan féloldalasak leszünk, mint tavaly voltunk...
S.Agüero írta:Ha marad a 4-3-3 az igazolások után is, megint ugyanolyan féloldalasak leszünk, mint tavaly voltunk...

Hát, ha azt mondtuk, hogy az MSN-nel orrnehéz volt a csapat, ezzel rádobnánk még egy lapáttal. Mert papíron lehetne középpályás Messi meg az új arcok, de az a már eddig is karcsú stabilitáson, középpályás védekezésen aligha segítene.visca el barca írta:itt sokan egy dembelé, messi, cotuinho - suarez felállást fantáziálnak. mögéjük meg válogasson valverde a 46 középpályásbólLG írta:Legalábbis a kettő együtt nem nagyon férne el, hova?
itt sokan egy dembelé, messi, cotuinho - suarez felállást fantáziálnak. mögéjük meg válogasson valverde a 46 középpályásbólLG írta:Legalábbis a kettő együtt nem nagyon férne el, hova?

Mondjuk szerintem Coutinho és Dembelé pont a 4-3-3 lenne jó, nem ebbe a felállásban. Legalábbis a kettő együtt nem nagyon férne el, hova?looka írta:Többször volt már szó a szerkezetváltásról, ha ma is így játszunk, és sikerül elhozni végül a Dembelé-Coutinho párost, akkor szinte borítékolható a dolog.