Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Fel lehet így is fogni, én csak azt nem értem, hogy ebben a meccsben valaki aki 3 ponton kívül más pozitívumokat is látott, nem pedig a tavalyi szezon nagy részére jellemző szenvedést.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
Különben is...mindig azt a derbit kell hozni, amit épp játszik a csapat.
Ezt csak Barca szurkolóként érzed így. A tavalyi szezonban mi sem panaszkodhattunk a szerencsére, vagy a játékvezetésre, de eddig az újban sem. Ma is két malac gólt lőttünk, a játékvezetés is inkább minket segített, a szuperkupán meg egyértelmű úgy gondolom, hogy korrekt játékvezetéssel jóval nagyobb verést kapunk, bár így is meglehetett volna, ha a Real nem vesz vissza.Amúgy én szentül hiszem Perec megvette a sorsot is. A realnál mázlistább csapat nincs a földön. Kb fele energiával érnek el mindent mint mások évek óta.
Viszont küzdeni tudnak mi meg ezt felejtettük el az utóbbi pár évben. Pep távozása óta.
Amúgy én szentül hiszem Perec megvette a sorsot is.markionni írta:Nem inkabb 99%-ban? Na ez az amit Real-fobianak hivnak nalad.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.
Nem inkabb 99%-ban? Na ez az amit Real-fobianak hivnak nalad.Rivaldo11 írta:Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
Ezzel az a bajom, hogy a Real tavalyi meccseinek kb a 80%-án ezt lehetett érezni. Szenvedős, kilátástalan játékukkal, uccsó perces góljaikkal, néha még a dominancia sem volt meg. Ehhez képest mi itt ma daráltunk végig, és azért azt érezni lehetett, hogy nem fogja ezt bírni végig az Alaves.LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
LG írta: Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.
Nem értek egyet, ezt a csapatot ma komolyabb csapat simán elkente volna több góllal, Kutinnyóstól, Dembeléstől, mindenestül. Egy rohadt képzetlen ellenféllel játszunk, és még így is szenvedünk.palesz77 írta:Egyetértek, ezeket a nincs taktika hsz-eket nem is értem, de mindegy is. Az alapok szerintem jók, csak a kreatív játékosokra lenne szükség a gépezetbe. De nekem ez eddig biztató, csak kell még a minőség a csapatba.kristop írta:szerk: egyebkent ezek az alapok tetszenek amugy valverdetol. csak tenyleg erzodik, hogy hianyik elolrol 2-3 ember.
Egyetértek, ezeket a nincs taktika hsz-eket nem is értem, de mindegy is. Az alapok szerintem jók, csak a kreatív játékosokra lenne szükség a gépezetbe. De nekem ez eddig biztató, csak kell még a minőség a csapatba.kristop írta:szerk: egyebkent ezek az alapok tetszenek amugy valverdetol. csak tenyleg erzodik, hogy hianyik elolrol 2-3 ember.
Igen, ez így érthető is lenne. Azért remélem Semedo nem dől ki hosszabb időre, és akkor SR-t többnyire a kp-n láthatjuk.Grimaldo írta:És ez is történik,szeirntem helyesen ispalesz77 írta:Ha SR lesz a jobbhátvéd, az egyetlen logikus magyarázat nekem, hogy Vidalban totál hitét vesztette ott Valverde, és élesben megnézné magának Robit ott, ha nem lenne majd Semedo.
Amúgy tetszik a csapat, hasonló focit várok, mint a Betis ellen, kicsit több kreativitással Ininek hála.,Vidal meg talán jobb szélső csereként még hasznos is lehet.
És ez is történik,szeirntem helyesen ispalesz77 írta:Ha SR lesz a jobbhátvéd, az egyetlen logikus magyarázat nekem, hogy Vidalban totál hitét vesztette ott Valverde, és élesben megnézné magának Robit ott, ha nem lenne majd Semedo.
Amúgy tetszik a csapat, hasonló focit várok, mint a Betis ellen, kicsit több kreativitással Ininek hála.

sok helyen 4-2-3-1-et írnak, deu-SR-ini, előttük messikristop írta:arra is raknek egy kis penzt, hogy vidal szelso, robi meg jobbhatved lesz
mondjuk nem annyira ertenem akkor mar miert nem semedo