vinszentvega írta: ↑2022.10.27. 11:41:12
Mind a kétszer mi támadtunk, majd sikerült eladni a labdát a 16osnál.. A félpályánál volt a védősorunk, nem értem a magyarázatod mögött, hogy szerinted hogyan tudott volna jobban elhelyezkedni..... Nem akarom védeni, ne értsd félre, csak ne essünk már megint abba, hogy elkezdünk valakit okolni az egész védelem, középpálya, támadósor hibája miatt.. Engem pl az jobban zavart, hogy hol volt az esetnél Koundé? Vagy Alonsó( valahol cigizett a félpályánál, mikor Mané a 16-oson belülre érkezett)
Úgy tudott volna jobban helyezkedni, ha egy vonalban van a többivel és nem lóg be méterekkel a kapu felé. Nem értem mit nem értesz.
A második gólnál meg ha felnéz ahelyett hogy ész nélkül fut hátra, láthatta volna, hogy a két szélső előrébb van a belső védőktől. Csak annyit kellett volna tenni, hogy lassít és lesre futtatja őket. Ilyen szinten ez nem megbocsátható. Mintha fogalma se lenne, mi az a leshelyzet.
Hogy van az, ez más csapatoknál meg megy?!
Beleolvasva Bellerin fórumába, döbbenten olvasom, hogy többen is védik azzal, hogy adjunk neki időt, hátha jobb lesz. Ennek a csapatnak sok mindene van csak ideje nincs arra, hogy csapatot építsünk évekig. Ilyen rossz pénzügyi helyzetben az azonnali eredmények kellenek, mert nem lesz pénzünk kifizetni majd az adósságainkat.
És Bellerin nem a Barca B- ből jött, hogy felépítsük hosszútávra. Elvileg egy érett, rutinos játékos.
Ezzel a (Bellerin elleni) kritikával távolról sem szeretném mentegetni a csapat támadófutballját, mert az is kritikán aluli volt tegnap. Csak ilyen hendikeppet nem engedhetünk meg magunknak egy Bayern szintű csapat ellen.
Főleg úgy, ha kapunk egy gólt jól összezavarodunk mellé mostanában.
Úgy néz ki idén ennek a csapatnak a La liga a szintje, játékostúl, edzőstűl.
Ezzel kell megbarátkoznunk. Még az EL is sok lesz egy Arsenal, MU ellen.