Kovbal88 írta: ↑2023.11.30. 17:35:13
Nagybarcelona írta: ↑2023.11.30. 15:23:08
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... und-of-16/
Itt vannak a lehetsèges ellenfelek. Elvileg csoportelsők vagyunk. (Ukránoknak 7 gólt kellene ledolgoznia, ha ki is kapunk Belgiumban)
A PSG-t ès az Intert jó lenne elkerülni
Veszèlyes lehet a Dortmund, Napoli, Mu
A többi szerintem verhető, bár jelenleg nem fogadnèk magunkra
Ha kikapunk a belgáktól akkor maximum hat gólt kell ledolgozniuk. Sajnos a vereség benne van, biztos, hogy tartalékosan fogunk játszani. De még akkor is elsők vagyunk Porto ellen meg jobb a mérleg.
Ami lényeges, hogy a jelenlegi formákban, bárki ellen 50-50 mondanék továbbjutásra. A meccsig lesz majd három hónap szóval addig még játékost is lehet igazolni. Szép lenne a legjobb négy közé bejutni valahogy. Ránk fér egy sikeres BL szezon.
Esetleg tartalékosabban egy kicsit, de biztosan nem tartalékosan. már túl leszünk a nagy menet nehezebbik felén addigra, és rohadtul kell az a 2.8millió ami jár a győzelemért akkor is, mikor tét nélküli.
Én már jó vagyok idénre, nem várok senki ellen továbbjutást. Tavaly év végén/idén év elején azt az elvárást fogalmaztam meg, hogy a csoportból tovább kell jutni, ez már megtörtént, ha úgy tetszik a rossz sorozat megtört, a pénzünk is megvan, ami be lett tervezve a költségvetésbe. Nem fogom év közben megváltoztatgatni az elvárásaimat, mert nem igazságos, amit leírtam, ahhoz tartom magam, és az az előző évhez képest pozitív elmozdulás.
Innen minden csak bónusz, tőlem a PSV ellen is kieshetünk, ha kihajtják magukat a fiúk, nem lesz egy rossz szavam se. Nem érdekel a szezon semelyik részlete önmagában, az érdekel, hogy évről évre meglegyen a fejlődés, ne törjön meg, és az, hogy pénzügyileg legalább valamennyire stabilizálódjunk.
Azt pedig nagyon irrálisnak tartom, hogy a 4 közé jussunk. Nem is vagyunk oda valók, nem vagyunk európa legjobb 4-5 csapata közt. A top10ben is kétséges a helyünk, még teljesen egészséges kerettel is, jelen állás szerint.
Ez csak szerencsés sorsolással, egyéb szerencsés körülményekkel sikerülhet idén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila