2017.02.04. 16:10:29
Már a kezdő láttán elkap az ideggörcs, és nem feltétlenül azért, mert benne van megint hogy pontokat veszítünk, hanem mert már most látom, hogy egy újabb vállalhatatlan, kínkeserves, okádék játékot kell végignéznem 90 percen át függetlenül az eredménytől. Amivel amúgy nem lenne baj, ha lenne 4-5 ilyen meccs a szezonban, csak idén mondjuk a meccseink 80%-a erről szól. És ez már kezd sok lenni.
Soha, ismétlem soha nem éreztem úgy, hogy kínszenvedés Barca meccs elé leülni, mióta Rijkaard helyett jött Guardiola, de azóta ez az első szezon, mikor ez a helyzet. És én ezt nem tudom megbocsájtani LE-nek. Tata idejében nem voltunk tényezők, nem volt győztes mentalitás, mégis a játék az Barcelona volt, az esetek legnagyobb többségében. Idén akkor kell meglepődnöm, ha nem vállalhatatlan a produkció.
És akkor az külön vicc, hogy több száz milliót elvertünk a nyáron csereemberekre, erre ha egy szem Iniesta kiesik ég a ház. Egy Alaves ellen nem lehet betenni a 30 milliós csereembereket mert csont nélkül kikapunk. Legerősebb keret az utóbbi években. Ja. Szerintem meg a leggyengébb 2005 óta, még papíron is, nem hogy játékerőben. 3 klasszis van elől, meg egy 32 éves Iniesta és egy Busquets akit idén fel se lehet ismerni. Meg talán Piqué és Umtiti, akiket a klasszis csoporthoz lehet tenni jóindulattal. A többi középszer, vagy alatta (Matyi).
LE edzői képességeihez meg annyit, hogy nála az jelenti a rotálást, hogy 22 meccsen 22 féle kezdőt tesz fel, meg 11 emberből lecserél 7-et két meccs között. Egyedül ahol ez működik az a Fifa 17, sehol máshol. Ugyanezt csinálta amúgy első szezonjában ősszel, csak Xavi rendet tett, a 3 vadállat meg elől elkattant, és megmentette a s.ggét. Tavaly meg láttuk megint, hogy nem tud keretet menedzselni, akkor nem rotált, tavaszra meg úgy elfogytunk mint a csokis süti vasárnap ebéd után.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"