Subinho írta:A mai meccset nézve rájöttem arra, hogy idén az ver meg minket, aki akar! És itt az akar szón van a hangsúly, mert a PSG szerdán nem akart megverni minket, beálltak védekezni, ki akarták húzni a 90 percet. Ha nem azt akarták volna valszeg nem ez lett volna az eredmény... A mai produkció a legalja volt a szezonnak!
A Klasszikuson 2 eredmény lehet:
1. Beáll a Margit védekezni, esetleg lehet keresnivalónk és talán gólok is jönnek.
2. Letámadnak, le akarnak győzni - akkor le is fognak és több góllal!
Ugyanezt írtam én korábban. Tényleg ez van, aki mer ellenünk bátran futballozni, és bevállalni a kemény letámadást, az ellen szenvedünk, akkor is, ha mondjuk csak egy spanyol kis csapatról van szó. A szerencsénk, hogy sokan még mindig megijednek a Barca névtől. Ráadásul sokszor a komolyabb ellenfelek, hiszen nekik van veszteni valójuk, nem játszhatnak olyan felszabadultan, mint a kicsik. Ez volt a PSG ellen is. Első meccsen jöttek esélytelennek tartva, lealáztak minket. A másodikra kijöttek tele gatyával, meg akartak tartani vmennyit a tekintélyes előnyükből.
De amúgy a Real is gyáván és bután játszott ellenünk az első Klasszikuson, azt büntetni kellett volna. És igazad van, ha hasonló mentalitással jönnek ki, akkor simán elkaphatjuk őket idegenben. Az sem mindegy, hogy ki fog vezetni. Nekünk talán az lenne az ideális, ha hátrányban lennénk, de 3 ponton belül. Hisz akkor biztos nagyot mennénk, a Real meg védeni próbálná az előnyét, és nem merne bevállalósan futballozni.