2017.01.21. 13:54:49
Az utazó keret: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu.
Iniesta és Rafinha sérült, Masche pedig eltiltott így Vidal is befért a keretbe. Kíváncsi lettem volna, hogy ha nem lettek volna hiányzók akkor is utazott volna-e ?! Most szerintem Robi lesz a kezdő, de a Soci ellen megadnám neki újra a lehetőséget.
Ami a meccset illeti, kemény menetre számítok. Kellene megint egy gyors gól amivel kihúzhatjuk a méregfogukat. Azt a stabil védekezést kell tovább vinni amit hétközben is produkáltak a fiúk. Hátul stabil védelem, elől meg majd csak beszúr 1-2őt az MSN. Neymar eddig elemében van 17-ben, remélem az akciógól is összejön, valamint Messitől is javulást várok játékban. KP-n nem tudom eldönteni, hogy mi lesz. Rakitic, Gomes és Denis közül ki fog kezdeni ?! Én betenném a horvát portugál duót, ami lehet, hogy nem sokat segitene előre, de a stabilitisát meg kéne, hogy adják. Denis 5 méterre se tudott passzolni az előző meccseken, ami igaz a horvátra is, de neki bele kell rázódjon, ha kezdő akar lenni újra.