Nero. írta:soadroli írta:Barça line-up vs Atletico: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu, Iniesta, Busquets, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mátyő

Csaba itt vagy meg? Ne huzd meg a ravaszt
Rafinhanak orulok, ideje volt mar. Pontrugasoknal, szogleteknel jok lehetunk igy hogy Mathieu is ott van, de nalam is Alba kezdett volna.
LE egyik szerelmének muszáj kezdenie, mondtam, előbb hagyná ki Messit mint a kettő közül valamelyiket.
Semmit nem jelent Matyiő jelenléte pontrúgásoknál, kétszer ráesett a fejére a labda, azóta ezt halljuk hogy veszélyes....jaah, mondjuk lehet ma pont az lesz, aztán fél évig megint semmi.
Mindegy, nem ezen fog múlni, a többi része okés. Kár hogy Vidal nincs, de azzal meg nem lehet mit kezdeni.
3-4-3 is lehet ez, ha Rafinha a baloson helyezkedik, meglátjuk.
Agyvérzést nem kapok, már elfogadtam, valamelyik kóklert muszáj kezdetnie, lehet hogy szerződés köti a kezét, erre tudok gondolni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."