Bajnoki Mérkőzések
-
- Jugador del Barça
Még egy megjegyzés a végére. 95. percben utolsó lehetőségünk egy szabadrúgás, ami be lesz ívelve. Mi a halálért sorakozunk fel egy széles sorban a 16-os vonalánál, mi ez?! Mire számítottunk? Miért nem lehet egyszer fejesre játszani és odamenni mindenkinek egy gócba... érthetetlen. Valami kreatívabb ráfutásról ne is beszéljünk.
A végén a Buszkecc megvonta a vállát, és mondta, még sok van a bajnokságból, de különben sem volt szerecséjük....El van intézve..
De ugye nem lepődtél meg az ősz után?visca el barca írta:durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
Annyi mindent tudnék írni, de Paleszék pihenőre küldenének asszem...mondjuk rám is férne, kezdek belefáradni a szezonba.
a bajnokság már elment, de ez az 1 pont még sokat fog érni hogy meglegyen az a második hely.... mostmár a sevillaval küzdünk, az ezüstért... az is szépen csillog, és még a kupa meg a bl ott van...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Waleba10 2017.01.08. 22:39:12-kor.
Sergi 94:38 Roberto
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem a mi szezonunk, ráadásul szerencsénk sincs. Ez van. Legalább lehet teher nélkül játszani innentől. Nyerjünk minél többet, hogy ha lesz esély, ott tudjunk lenni, de egyértelműen a kupa meg a BL lett a prioritás. Tavaly óta tudjuk, utóbbit kilátástalan, harmat játékkal is be lehet húzni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nálam a tíz pont a lélektani határ, addig nem érdemes bármiről beszélni, még az őszt se toltuk le bakker.
5 pontos a hátrány amúgy is.
Nagyot kapartunk, szerintem kifejezetten jól játszottunk és csak beesett a végére. Nem vagyok csalódott, mert egy pont a sárgák ellen idegenben nem egy rossz eredmény, ami inkább bosszantó, hogy jobb kapu előtti teljesítménnyel meglehetett volna, de sajnos Neymarra szavak sincsenek, Suarez is pocsék, Messi megtud villanni, de ő is gyenge formában.

Nagyot kapartunk, szerintem kifejezetten jól játszottunk és csak beesett a végére. Nem vagyok csalódott, mert egy pont a sárgák ellen idegenben nem egy rossz eredmény, ami inkább bosszantó, hogy jobb kapu előtti teljesítménnyel meglehetett volna, de sajnos Neymarra szavak sincsenek, Suarez is pocsék, Messi megtud villanni, de ő is gyenge formában.

Összeomlott az egész tákolmány, ugy ahogy van, az 1-1 ellenére! Meddig tűrik ezt a Neymart? Ter Stegen meg egy vicc! Ami kapura megy, az be is megy!!! Komolyan mondom ezt a Barcát egy magyar csapat is levédekezné.. Botrány!!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azt hiszem erre senki nem számított a szezon elején. A Madrigalban még ki is lehetne kapni, de annyi pontot elszórtunk már minden bohóc csapat ellen, hogy már nem fér bele. Ráadásul semmi nem jön össze. Ma is simán lőhettünk volna gólt-gólokat.visca el barca írta:durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
Innen már szerintem se fogjuk megfordítani, amennyi pontot a madrid el kéne, hogy szórjon annyit mi is elfogunk bőven. Hatalmasat kéne fejlődnunk a madridnak meg szétesni, hogy megváltozzon a sorrend.
Nagyon nem.visca el barca írta:durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
durva h januar 8ra kiszalltunk a bajnoksagbol
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez ilyen babona-szerűség, és bár mint írtam, hogy nem hiszek az ezotériában meg hasonlókban, azért inkább így kezdem a meccs előtti hsz-eim.
A másik indok, hogy nem lenne ihletem, hogy hogyan kezdjem. 

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Reg nem volt ilyenre pelda, de a mai kezdo el lett talalva. Digne nagy huzas volt, hatul volt egy hatalmas mentese, elol is veszelyes (csak Neymar miert hagyja ki ennyire a jatekbol, azt megmagyarazhatna valaki...). Gomes is feludules, volt egy par labdaszerzese, meg igy futni se lathattuk meg. Egyedul Masch az elozo kezdohoz kepest "ujak" kozul, akiben most nem latok erositest. De egszeszen mas jatek ez a San Mamesben mutatotthoz kepest (mar csak gol kene
), csak igy tovabb sracok. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Totál igazad van, én is mindig adott csapatban bízok és nem figyelem ki kezd ki nem. Csak megjegyeztem, mert tényleg mindig így kezdődik a mondat.MQuCsabi írta:Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.

Ez burkoltan veb-nek szóltMQuCsabi írta:Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Szerintem ez egy jo hozzaallas. Ahogy a jatekosnak minden meccsre ugy kell felmenni, hogy na most megmutatom, ugy egy szurkolonak is mindig bizakodnia kene es nem azt mindani, hogy most tuti kikapunk.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nem szoktam személyeskedni, direkt kerülöm is, de nem tudom megállni, hogy megjegyezzem. Te még esküszöm nem írtál olyat, hogy na ez a kezdő rossz.ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE mer változtatni a kezdőben, ami így is nagyszerű. Gomesre kíváncsi leszek, ma újra lehetőséget kap a bizonyításra, remélem élni is fog vele.
Ma egy nehéz meccs áll előttünk, ami ráadásul még fontos is, úgyhogy fel van adva a lecke. Ennek ellenére bízok a csapatban, mert a fontos pillanatokban mindig megállták a helyüket, ezért pedig szerintem ma is nyerni fogunk.
Visca El BARCA!!!

Na akkor hajrá, Suarez bekotor egyet és elsüllyesztjük őket.

Jó a kezdő, örülök, hogy LE mer változtatni a kezdőben, ami így is nagyszerű. Gomesre kíváncsi leszek, ma újra lehetőséget kap a bizonyításra, remélem élni is fog vele.
Ma egy nehéz meccs áll előttünk, ami ráadásul még fontos is, úgyhogy fel van adva a lecke. Ennek ellenére bízok a csapatban, mert a fontos pillanatokban mindig megállták a helyüket, ezért pedig szerintem ma is nyerni fogunk.
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az a baj, hogy ebben a szezonban olyan formába vannak a srácok, hogy a saját labdáink után is futni kell általában..Bob_Marley írta:Már nem emlékszem ki mondta, de a labdának kell futnia nem a játékosnak.

Patora meg az első 10 másodpercben oda kell figyelni, nehogy megint bekezdjen mint anno..

- visca el barca
- Presidente del Barça
én voltam.BarcafanTomee írta:Valaki meg is jegyezte nem rég itt a fórumon, hogy szembetűnő volt, hogy Neymar mennyire nem passzolt Digne-nek. Na majd kiderül.![]()
ma talán azért játszik inkább a francia, mert talán kevésbé offenzív mint alba így neymarnak sem kell mindig 248 méterre játszani a kaputól
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Már nem emlékszem ki mondta, de a labdának kell futnia nem a játékosnak.visca el barca írta:csak futnia ne kelljenBob_Marley írta:Gomesnek kell hoznia a labdatartós játékát és nem lesz gond.23 éves, de állítom a 37 éves pirlo még most is gyorsabb nála
![]()

Nem villámléptű, ez tény.
Alba azért nagyon fog hiányozni, vagy hiányozhat. Vele sokkal jobb szokott lenni a baloldalunk.

Na, ha változtat az is baj. Végre belenyúl egy kicsit, aztán vagy bejön, vagy nem.Nem megy másképp.
A Real ellen elhullajtott három pontot ilyen meccseken muszáj most már visszahozni!
A Real ellen elhullajtott három pontot ilyen meccseken muszáj most már visszahozni!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Alba-Digne csere talán azzal magyarázható, hogy a francia védekezőbb felfogású, így adva nagyobb stabilitást. De ez csak egy ötlet. Valaki meg is jegyezte nem rég itt a fórumon, hogy szembetűnő volt, hogy Neymar mennyire nem passzolt Digne-nek. Na majd kiderül.
Nekem az fura, hogy elvileg ez a fontosabb meccs és itt variál többet a kezdővel. Remélem igazolják majd Gomesék Luchót.

Nekem az fura, hogy elvileg ez a fontosabb meccs és itt variál többet a kezdővel. Remélem igazolják majd Gomesék Luchót.

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Minden bizonnyal Lucho újból megnézte a Bilbao elleni meccsünket.palesz77 írta:Alba kihagyását meg nem értem, sérült, vagy hogyhogy nem játszik?
Rafinha mellőzését én is sajnálom, remélhetőleg a 2. félidőben láthatunk valamit vagy az ő, vagy Denis játékából.