Bajnoki Mérkőzések
Sima győzelmet játszok, otthon jól megy mostanában az Espanyol ellen, az előző meccseken a formánk is biztató volt, szerintem gála lesz.
Végre egy jó első félidőt szeretnék látni. Komoly támadások, három gól. De régen volt ilyen.
Edzői felfogás kérdése, hogy engedi-e reklamálni a játékosait, vagy bünteti akkor is, ha a bíró nem ad sárga lapot.MessiNeymarSuarez írta:Rossz hír: Drága Lahozunk fogja vezetni a meccset...![]()
Direkt csinálják, hogy lehetőleg a favágó meccsre jelölik ki pont azt a bírót, aki előtt kettérúghatnak egy játékost az nála rendben van, de ha bezzeg valaki esetleg szólni mer az 5-ödik büntetlen durva fault után hogy normálisan kéne vezetni a meccset, akkor meg jön a megtorlás?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Rossz hír: Drága Lahozunk fogja vezetni a meccset...
Direkt csinálják, hogy lehetőleg a favágó meccsre jelölik ki pont azt a bírót, aki előtt kettérúghatnak egy játékost az nála rendben van, de ha bezzeg valaki esetleg szólni mer az 5-ödik büntetlen durva fault után hogy normálisan kéne vezetni a meccset, akkor meg jön a megtorlás?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mai keret: MAtS, Cillessen, SR, Umtiti, Masch, Piqué, Alba, Digne, Busi, Rakitic, Ini, Denis, Arda, Rafinha, Messi, Neymar, Suárez, Paco
Gomes nem tudom mikor hagyott ki meccset utoljára, kupában gondolom így kezdő lesz.
Gomes nem tudom mikor hagyott ki meccset utoljára, kupában gondolom így kezdő lesz.
- palesz77
Jöttem, láttam, töröltem.pezZy írta:Szerintem az adminoknak ezt szankcionálni kéne..
Atalanta, te meg a nagy negatívkodás közepette egy stílust tartsál meg legközelebb, vagy nem lesz több.
- geridoss
- Director del Fútbol
Nekem is elegem van az ilyen típusú kommentekből, ahol nekem ég a pofám, hogy egyesek mit le nem írnak idegből. Nem érdekel, hogy ideges, nem érdekel, hogy fáj neki a Madrid sikere. Mikor én elkezdtem olvasni a fórumot, ez egy magasan az átlag felett álló színvonalas eszmecserének volt a színtere, aztán pár évre rá beregisztráltam és azóta is kitartok. De ami manapság megy, az a legalja NSO, HVG Facebook cikkek alatti kommentelőkhöz hasonlít.
Gondolom van némi összefüggés, hogy nagyon sok régi fórumozó abbahagyta.
Szabjunk már gátat ennek valahogy. Mert ez nem méltó ehhez az oldalhoz.
Off vége.
Töröld nyugodtan, erre a sorsra fog jutni a komment, csak itt került elő a téma.
Gondolom van némi összefüggés, hogy nagyon sok régi fórumozó abbahagyta.
Szabjunk már gátat ennek valahogy. Mert ez nem méltó ehhez az oldalhoz.
Off vége.
Töröld nyugodtan, erre a sorsra fog jutni a komment, csak itt került elő a téma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2016.12.10. 23:11:11-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem az adminoknak ezt szankcionálni kéne..

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
én már ott tartok, hogy minden győzelemnek örülök. igaz, sereghajtót győztünk le egy meddő (na jó:fárasztó)félidő után de eredményes játékkal idegenben
végre, három pont!!
néhány reflexió: Gomes védekezésben kifejezetten jól mozog, előre valóban nem egy fantáziadús egyelőre de ebben egyet tudok érteni LE.-vel, hogy játszatja.
SR. nálam ma a mezőny legjobbja volt. előre egyszerűen briliáns, ma még hátul is megoldotta.
Messit persze ki lehetett hozni ma is de én úgy láttam sok eladott passza volt - önmagához képest
ma sem láttam másként: Alba kiváló, balszélső de hátul kapott bizony.... Umtitivel együtt...szót érdemel még talán Ter.S- lefagyása a kapufánál, miközben egy másikat szépen kitolt.

néhány reflexió: Gomes védekezésben kifejezetten jól mozog, előre valóban nem egy fantáziadús egyelőre de ebben egyet tudok érteni LE.-vel, hogy játszatja.
SR. nálam ma a mezőny legjobbja volt. előre egyszerűen briliáns, ma még hátul is megoldotta.
Messit persze ki lehetett hozni ma is de én úgy láttam sok eladott passza volt - önmagához képest

ma sem láttam másként: Alba kiváló, balszélső de hátul kapott bizony.... Umtitivel együtt...szót érdemel még talán Ter.S- lefagyása a kapufánál, miközben egy másikat szépen kitolt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mess2009 2016.12.11. 08:30:47-kor.
Persze, bármi megtörténhet elvileg, de a szituáció más. Lucho akkor új edző volt, új elképzelésekkel, amelyeket csiszolni kellett, Suárez személyében volt egy sokáig eltiltott kulcsfiguránk, akinek idő kellett, hogy belejöjjön a kihagyás és az új közeg miatt is. Jelenleg egy már 3. éve működő taktikánk van, az új emberek sem kulcsfigurák és egyikük sem küzd nagyobb kihagyással. A Madridhoz képest meg a hátrányunk is nagyobb. Tudom, hogy jó érzés azt hinni, hogy majd minden úgy megy mint 14/15-ben és most jön a nagy forma, de a helyzet sajnos most teljesen más. A madridnál meg minden egyben van. Zidane csapatot csinált.MisterDJ írta:...
Ezeket azért emelném ki, mert szerintem az első bekezdésre a másik kettő tökéletes válasz. Pont emiatt nem vagyunk jobbak, mint a "Pincér" csapata volt. Abban a Madridban is benne volt egy eredményes játék lehetősége, de mégsem ment. Lucho idén mentálisan képtelen összeszedni a gárdát és emiatt bukjuk a pontokat szépen sorban. Főleg hazai pályán. A 3 döntetlenből 3 győzelem is lehetett volna, ha fejben ott van a csapat és akkor az Alaves elleni edzői ámokfutásról nem is beszéltem. Ha ebből a 4 meccsből 3-at behúzunk, vezetjük a tabellát. Ez pedig pont azon múlt, hogy a kapu előtt képtelenek voltunk összeszedni magunkat. A helyzeteink bőven megvoltak. Azt pedig senki se mondja, hogy egy Messi/Suárez/Neymar trió ne tudna ilyen ajtó ablak ziccereket értékesíteni 100-ból 99-szer. A klasszikust 1-0 után 3 alkalommal is lezárhattuk volna, Neymar 2szer, Messi 1szer rontott ziccert. El is ment a meccs. Málaga ellen ugyanez a képlet. Ha ez 1 vagy 2 meccsen előfordul legyint rá az ember, hogy szerencse. Nálunk többről van ennél szó. Ez pedig az edző sara.LG írta: Ezt azért túlzásnak tartom, a Pincér azért 4-0-ra bukta az otthoni Klasszikusát, mi viszont nem teljesítünk rosszul a rangadókon, igaz, a két madridival x-eltünk itthon, de a játék biztató volt.
Ez igy van, de sokszor megy a sírás, hogy xy élete meccsét játssza ellenünk, pedig sokszor mi tesszük naggyá őket. Kameniba rendszeresen belelőjük a labdákat, Aspas parádézásához asszisztál a védelmünk, stb... Pont ezért nem szabadna benne lennie a fejekben, hogy ezek ellen évek óta szenvedünk, hanem úgy kéne rájuk tekinteni, mint áltagos középcsapatra, és csapni őket.
Mai meccs viszonylag sima volt, de azért a sok kihagyott helyzet szerintem bosszantó, meg az is, hogy a semmiből még majdnem gólt is rúgattunk velük. Két nagy Malagai helyzet is volt, mindkettő Pique lelkén szárad, két sima szituációt nem tudott megoldani.
Ezt azért túlzásnak tartom, a Pincér azért 4-0-ra bukta az otthoni Klasszikusát, mi viszont nem teljesítünk rosszul a rangadókon, igaz, a két madridival x-eltünk itthon, de a játék biztató volt.A Real meg Zidane alatt sokkal jobb nálunk minden szinten. Nem első sorban a játékosok képessége a jobb, hanem a csapat mentalitása, KONCENTRÁCIÓJA, helyzetkihasználása. A látottak alapján az edzőjük is jobb. Képesek, gálázni, szenvedni, de valahogy mégis mindig behúzzák Zizou-val. Az is érdekes, hogy tavaly Benitez-t olyan teljesítmény miatt röhögték körbe és küldték végül el, mint amit most Lucho-val mi produkálunk.
Ez igy van, de sokszor megy a sírás, hogy xy élete meccsét játssza ellenünk, pedig sokszor mi tesszük naggyá őket. Kameniba rendszeresen belelőjük a labdákat, Aspas parádézásához asszisztál a védelmünk, stb... Pont ezért nem szabadna benne lennie a fejekben, hogy ezek ellen évek óta szenvedünk, hanem úgy kéne rájuk tekinteni, mint áltagos középcsapatra, és csapni őket.De az is ténymegállapítás, hogy ezeken mindig többet szívunk, mint máshol és nem értem, hogy miért. De nézem jó pár éve már a meccseinket és ha meglátom, hogy itt játszunk idegenben, már borsódzik a hátam. Semmivel nem kellene különbnek lennie egyik meccsnek sem, viszont mégis azok.
Mai meccs viszonylag sima volt, de azért a sok kihagyott helyzet szerintem bosszantó, meg az is, hogy a semmiből még majdnem gólt is rúgattunk velük. Két nagy Malagai helyzet is volt, mindkettő Pique lelkén szárad, két sima szituációt nem tudott megoldani.
A jelenlegi Barca-Real viszonylat olyasmi,mint 2 éve volt amikor Ancelotti volt még az edző és madridban egy 3-1-es vereségre voltunk jók. Jött Lucho kritizálása a rotációja miatt és a csapat játékával kapcsolatosan, amivel voltak problémák. A játékunk alibi volt nagy részben. A pár méteres passzokkal is akadtak gondjaink és csitt csatt jött a január közepe-február eleje és valami nagyon megváltozott. A csapatunk elkezdett focizni tavaszra és az egyényi teljesítmények is feljavultak rendkivül és a három kupát be is húztúk,de a Real a tavaszi időszakban botladozott,pedig Ancelotti letett oda valamit az asztalra pedig 2014 őszén kegyetlenül erős volt a Real. De jött nekik a klub-vb és ezzel együtt a bajnoki botlások(Atleti ellen ki is kaptak csúnyán). A BL-ből is majdnem kizúgtak már a nyolcaddöntőből,de az elődöntőben a Juve kiejtette őket. Itt arra szeretnék utalni,hogy szép és jó,hogy a Madrid most össze van rakva,de náluk is eljöhet az az idő (tavaszra talán),hogy valami a kirakósban nem fog klappolni ami szétbontja az egész képet. Elfogult vagyok talán,de én úgy vallom,hogy a szezon végén kell elszámolni a pontokkal és a kupákkal az edzőnek,nem pedig télen,amikor a csapat még versenyben van minden sorozatban.crixus írta:nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget a mai győzelemnek. A nagy számok törvénye alapján egy Barca vagy Real 3-4 döntetlen után törvényszerű, hogy meccset nyer. Az idei csapatunk pocsék és a mai sem volt nagy kivétel. 60 percen keresztül puskáztuk el sorra a lehetőségeinket. Ilyet egyszerűen nem lehet. A csapat helyzetkihasználása kritikán aluli. Ha az Osasuna nem fárad el teljesen az utolsó 20 percre itt is buktunk volna.Rinku írta:....
A liga meg nem erősödött fel semmit. Erős volt eddig is, a világ talán legjobbja, de biztos top3. Mi lettünk jóval gyengébbek, főleg hazai pályán. Egy bajnok csapat sem adhat le 7 hazai meccsből 4-et büntetlenül.![]()
A Real meg Zidane alatt sokkal jobb nálunk minden szinten. Nem első sorban a játékosok képessége a jobb, hanem a csapat mentalitása, KONCENTRÁCIÓJA, helyzetkihasználása. A látottak alapján az edzőjük is jobb. Képesek, gálázni, szenvedni, de valahogy mégis mindig behúzzák Zizou-val. Az is érdekes, hogy tavaly Benitez-t olyan teljesítmény miatt röhögték körbe és küldték végül el, mint amit most Lucho-val mi produkálunk.

"Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat."
- Leo Messi
“A történelem legnagyobb Barcájának volt a motorja, agya és stílusa egyben. Remélem hamarosan visszatér”.
-Carles Puyol mondata Xaviról
- Leo Messi
“A történelem legnagyobb Barcájának volt a motorja, agya és stílusa egyben. Remélem hamarosan visszatér”.
nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget a mai győzelemnek. A nagy számok törvénye alapján egy Barca vagy Real 3-4 döntetlen után törvényszerű, hogy meccset nyer. Az idei csapatunk pocsék és a mai sem volt nagy kivétel. 60 percen keresztül puskáztuk el sorra a lehetőségeinket. Ilyet egyszerűen nem lehet. A csapat helyzetkihasználása kritikán aluli. Ha az Osasuna nem fárad el teljesen az utolsó 20 percre itt is buktunk volna.Rinku írta:....
A liga meg nem erősödött fel semmit. Erős volt eddig is, a világ talán legjobbja, de biztos top3. Mi lettünk jóval gyengébbek, főleg hazai pályán. Egy bajnok csapat sem adhat le 7 hazai meccsből 4-et büntetlenül.

A Real meg Zidane alatt sokkal jobb nálunk minden szinten. Nem első sorban a játékosok képessége a jobb, hanem a csapat mentalitása, KONCENTRÁCIÓJA, helyzetkihasználása. A látottak alapján az edzőjük is jobb. Képesek, gálázni, szenvedni, de valahogy mégis mindig behúzzák Zizou-val. Az is érdekes, hogy tavaly Benitez-t olyan teljesítmény miatt röhögték körbe és küldték végül el, mint amit most Lucho-val mi produkálunk.

Igen, tudom. Nem is kifogás volt, ténymegállapítás. Ettől lesz valós bajnok a Barca, ha ezeken is nyer. Nem is mondtam, hogy a tökölés megengedett, sosem takarózok semmivel, kimondom, amit gondolok. Ezért is örülök, hogy végre mutattak egy picivel jobbat. Aztán vagy kikapunk megint, vagy elindulunk felfelé. Már nem merek következtetni. De az is ténymegállapítás, hogy ezeken mindig többet szívunk, mint máshol és nem értem, hogy miért. De nézem jó pár éve már a meccseinket és ha meglátom, hogy itt játszunk idegenben, már borsódzik a hátam. Semmivel nem kellene különbnek lennie egyik meccsnek sem, viszont mégis azok.LG írta:Az baj felsoroltad a fél ligát. Nem lehet kifogás, hogy nehéz terep, meg hagyományosan szenvedünk ellenük, a kiesőjelölt csapatokkal nem állhatunk neki buzizni, le kell őket simán nyomni, úgy, ahogy ma is tettük. A san sebastiani átok hülyeséget is annyira túltoltuk, hogy most már el is hittük, meg ők is, aztán már ott tartunk, hogy lefociztak minket.
Football, bloody hell. /SAF/
Az baj felsoroltad a fél ligát. Nem lehet kifogás, hogy nehéz terep, meg hagyományosan szenvedünk ellenük, a kiesőjelölt csapatokkal nem állhatunk neki buzizni, le kell őket simán nyomni, úgy, ahogy ma is tettük. A san sebastiani átok hülyeséget is annyira túltoltuk, hogy most már el is hittük, meg ők is, aztán már ott tartunk, hogy lefociztak minket.Rinku írta:A legnehezebb meccseinket a Sevilla, AtMa, Valencia, Real, Bilbao, Villarreal rangadókon kívül mindig Mallorcán, San Sebastiánban, Malágán, Vigóban és Pamplónában és a tetves Espanyol ellen játszottuk és játsszuk, bár a Las Palmas is már annyira komolyan nyomja otthon, hogy nagyon figyeljen oda mindenki.
A legnehezebb meccseinket a Sevilla, AtMa, Valencia, Real, Bilbao, Villarreal rangadókon kívül mindig Mallorcán, San Sebastiánban, Malágán, Vigóban és Pamplónában és a tetves Espanyol ellen játszottuk és játsszuk, bár a Las Palmas is már annyira komolyan nyomja otthon, hogy nagyon figyeljen oda mindenki. Teljesen mindegy, hogy nálunk vagy az ellenfeleknél ki játszik és milyen évet írunk, mi mindig nyögvenyelősen nyerünk vagy nem nyerünk ezeken a pályákon. Azért ma is inkább behúztuk az egészet, de végre volt játék meg gondolat, hogy hogy kéne is nyerni. Nem szabad csesztetni ma a csapatot. Mostanában nagyon megérdemlik, de ma inkább örüljünk, mert ebben a szezonban minden lehetőséget meg kell ragadni az örömre. Ha már csak a Király-kupát nyerjük, már az is eredmény lesz és ilyen ősz után nagyon jó eredmény is.
Valami brutál módon felerősödött a liga egyébként. A Real nem jobb nálunk, csak agyilag összeszedettek. De ennyi, ennyi kell, hogy valaki az élre álljon, semmi más. Láthatjátok fent is konkrétan 12 fix rangadó van egy szezonban és ehhez jön még kutyakemény 6 idegenbeli meccs (mert a Mallorca szerencsére már pár éve nem tényező). Azért nem mindegy, hogy amúgy van 18 fix meccs, amin lehet bármi, és csak 20 olyan meccs, amin egyébként szintén bármi, de inkább jóval kiszámíthatóbbak a javunkra. És akkor játsszon a csapat a Kupában is, ahol szintén ezekkel a teamekkel kerülünk össze a végén, főleg januárban, amikor a latinok megfagynak 5 fokban, meg akkor a kutyaütő január után nyomjad neki a BL-ben egy tök kipihent Juventus, Bayern meg Dortmund, PSG ellen. Az angolokon meg a spanyolokon kívül mindenki friss és ereje teljében van, hát becsüljük már meg az ilyen győzelmeket inkább légyszi, mert azért ritka sz.ar egy morál uralkodik a csapaton, de az ilyenek bármikor beindíthatják a gyújtózsinórt.
Valami brutál módon felerősödött a liga egyébként. A Real nem jobb nálunk, csak agyilag összeszedettek. De ennyi, ennyi kell, hogy valaki az élre álljon, semmi más. Láthatjátok fent is konkrétan 12 fix rangadó van egy szezonban és ehhez jön még kutyakemény 6 idegenbeli meccs (mert a Mallorca szerencsére már pár éve nem tényező). Azért nem mindegy, hogy amúgy van 18 fix meccs, amin lehet bármi, és csak 20 olyan meccs, amin egyébként szintén bármi, de inkább jóval kiszámíthatóbbak a javunkra. És akkor játsszon a csapat a Kupában is, ahol szintén ezekkel a teamekkel kerülünk össze a végén, főleg januárban, amikor a latinok megfagynak 5 fokban, meg akkor a kutyaütő január után nyomjad neki a BL-ben egy tök kipihent Juventus, Bayern meg Dortmund, PSG ellen. Az angolokon meg a spanyolokon kívül mindenki friss és ereje teljében van, hát becsüljük már meg az ilyen győzelmeket inkább légyszi, mert azért ritka sz.ar egy morál uralkodik a csapaton, de az ilyenek bármikor beindíthatják a gyújtózsinórt.
Football, bloody hell. /SAF/
Ilyenkor azt a kérdést teszem fel,hogy a "gyűlőlködők" melyik korban kezdtek el a Barcának szurkolni? A Guardiola,vagy az Enrqiue féle triplázós évben? Picit nevetséges,hogy ha nem rúgunk valakinek 8-at csak mert utolsó akkor már a csapat nem ér semmit,vagy éppen ha nem űrfocit játszunk minden meccsen.visca el barca írta:jah értem, de hát szidjuk őket mert csak 3-at lőttünk nekikknor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott

- Leo Messi
- Leo Messi
- Normandia
- Director del Fútbol
Mi volt ebben a nehéz? Melyik meccset nézted? Ez egy sima mecs volt, a kérdés az volt mikor lőjük be az elsőt. Uraltuk a pályát, voltak szép kombinációk, hajtottak is a srácok. Ne fanyalogjunk már olyankor is, amikor okunk sincs rá.knor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott eddig 32gólt]
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah értem, de hát szidjuk őket mert csak 3-at lőttünk nekikknor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Hagyományosan szenvedni járunk az Osasuna otthonába, nem volt semmi gond a maival, sőt. Az Espanyol nem tudom most hányadik helyen van, de előre borítékolható, hogy nem lesz az a meccs se sétagalopp..knor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott eddig 32golt
Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott eddig 32golt
visca el barca írta:bezzeg mikor meg rúgunk 3-qat, hirtelen eltűnszAtalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!komolytalan vagy
![]()
grat a srácoknak, annyit fociztak amennyit kellet.
- visca el barca
- Presidente del Barça
bezzeg mikor meg rúgunk 3-qat, hirtelen eltűnszAtalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!

grat a srácoknak, annyit fociztak amennyit kellet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szép lassan beérhetjük a Realt,szóval nincsen akkora probléma.
Lassan itt a január és onnnan meg kell hajtani a brigádot és lehet csipegetni a jobbnál jobb eredményeket.
Tavaly ilyenkor mindenki azt mondta,hogy ez a Barca megállíthatatlan,mindenkit lesöpör és jött a tavasz és szépen hullámvölgybe kerültünk(A többit meg már mindenki tudja). Idén ki lehet ezt kerülni és az eddigi teljesítményt továbbfejleszteni ezzel együtt beindítani az úthengert. Lehet,hogy nem így fog történni,hanem pont az ellentetje,ami elég szomorú lenne ennyi cserejátékos mellett.

Most megláthajtuk,hogy LE mit tervez,de az is lehet,hogy nem tud hatással lenni a fiúkra. Bár ne így lenne...

Most megláthajtuk,hogy LE mit tervez,de az is lehet,hogy nem tud hatással lenni a fiúkra. Bár ne így lenne...

- Leo Messi
- Leo Messi
- randomguy
- Capitá del Barça
Na csak nem sikerült mindent kihagyni. Roberto visszatalált a régi formájára, ennek örülök, viszont Gomest gyengének éreztem, a többi rendben volt.
Így kell, szépen csendben gyűjtögetni a pontokat és várni hogy a Real hibázzon, ami eljön előbb utóbb.
Így kell, szépen csendben gyűjtögetni a pontokat és várni hogy a Real hibázzon, ami eljön előbb utóbb.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Majdnem, Messi belerondított a végén.Bob_Marley írta: 0:2 eredményt tippelek, de cudar nehéz lesz.