Sajnos szomoruan olvasom a hszokat..

A forum 90% a nagyjabol lehuz mindenkit a francba, a fel csapatot elkuldi, MAts ilyen gyenge, Neymar megszarabb, stb,stb, minden vereseg, dontetlennel ez megy kb, mindig csak a hibakat keressuk, meg azt ami nem jo.Ertem en, hogy kell a kirtika, de ertelmesen is lehet irni, es most mar kb. a vak is latja, hogy mik a hibak, attol amiert mindig ugyan azt leirjuk, nem lesz jobb, csak max magunkat huzzuk fel jobban..

.. Persze tisztelet a kivetel, azert a `regi nagyokbol` meg akadnak egy paran, akik tudnak ertelmesen hozzaszolni a dolgohoz, ezert meg deja vum van, kb 5,6 evvel ezelott forumozasokra emlekeztet( es persze meg regebbi ).
Jo lenne kicsit mas szemszogbol is nezni a meccseket, meg utana ertekelni.. Szerintem nem volt egy drasztikusan gyenge meccs, szokasos elso felidoi gyengebb jatek osszejott, de a masadikra jobb lett sokkal, kapartak a fiuk, mentek a golert, de semmi nem jott ossze, ilyen ez az idei szezon sajnos. Azert azt nem kene elfelejteni, hogy akiket szidtok orrba szajba, meg dobnátok ki, ezek az EMBEREK ( nem robotok!! ), evek ota mindig csucskozeli allapotban vannak, majdhogynem mindent megnyertek nekunk, szurkoloknak, meg a klubnak, katalonianak es lehetne folytatni, tehat torvenyszeru a visszaeses, inkabb annak kene orulni, hogy kb. 10 eve, temerdek kupat, oromot okoztak, amit valoszinu, hogy egy bojt fog kovetni, tehat elvezzuk ki azt amit adtak nekunk, s adnak meg a mai napig is, mert eljonnek a kinkeserves idok, amikor fele ennyinek kell, hogy orulni... Sajnos azt veszem eszre, akik meg ertelmesen tudnak forumozni, ok azok, akik kb. megeltek a 2004,05 elotti eveket ( vagy legalabb tisztaba vannak vele), es tudjak ertelkelni a mostani, utobbi eveket.. Persze nem akarok megserteni senkit akik ujabbak, mert 16,7,8 evesen nem tehettek rola, ha nem eltetek rossz idoket a Barcaban, bar ne is kellene

De el kell fogadni, hogy LE, meg az egesz bagazs, emberekbol van, ok is faradnak, szellemileg, testileg, idosodnek, ennek egyszeruen ez a rendje, elo pelda, Pep, Lucho, eveket oregednek a padon, belese gondolunk milyen stressz lehet nekik, foleg ilyen idokben amikor nem jonnek az eredmenyek es szedik szet az emberek. En is latom a hibakat, amit kb. mindenki leir, ezt nagyjabol ala is irom, el is fogadom, kicsit erezzuk at a helyzetuket, s gondoljuk meg mit irunk, mert nem fair az, hogy ha megy a szeker, Isten mindenki, jo a banda, megy az Istenittes, ha meg nem jonnek az eredmenyek, akkor egypillanat alatt, mindenki le van huzva...
Persze nekem is van kritikam, meg nemtetszesem a mostaniakhoz, de valahogyan ilyenkor mindig beugrik, hogy volt ennel rosszabb is, es mar is konnyebb.. Szerintem meg nincs veszve semmi, a Realnak is elobb utobb eljon a godor, amikor nem pattan be minden, es nekunk meg be fog remelhetoleg, mert helyzetek megvannak, a jatek sem a legrosszabb, addig kell lotavolban maradni.. Es, remelem, hogy Lucho megint 21re huz valami 2 evvel ezelotti tavaszt, akkor meg panasz nem lesz, remelhetoleg... Nagyon sok minden kavarog a fejembe, amit most nem irok le, ez csak kb a dioheja volt. Bocsi, ha kicsit osszeszedetlenul irtam, de ami jott, azt kikellett irnom, mert mar zavar egy idelye ami kezd tortenni a forumon. Neharagudjatok, es akinek nem inge ne vegye magara, de kicsit sok lett a `divatszurkolo eset`, es ez igy nem fog jo iranyba menni, se a forumon, se a Barca szurkoloknal...
En csak azt mondom oruljunk annak ami van, es becsuljuk azt amit elert a csapat, es remelhetoleg el fog, mert elobb utobb bojt lesz fiukak

Akkor leszek kivancsi, hogy ki lesz itt a bagazsbol...
Ha megbantottam valakit, elnezest, semmi rossz indulat nem volt benne, csak amit gondoltam azt irtam le.
Fel a fejjel, elore, s majd Juniusban lehet evet ertekelni, Januarban meg korai ..
VAMOS BARCA