Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert egy saját nevelésű fiatal bajnoki debütálása esemény és aktuálissá tenné a régi vitát arról, hogy mi legyen a saját utánpótlás szerepe a csapatépítésben.Normandia írta: Aztán miért is?
Egyébként semmi gond nem lenne a rotációval, ha az nem azt takarná, hogy meccsenként cserél le egész csapatrészeket.visca el barca írta:én megértem ha rotál, elvégre messze még az idény vége és azt a heti 90 percet nem bírják már a játékosaink
Én is hiszek még a ligában, sőt, szerintem tudunk nyerni a bernabeuban. Nálam inkább a calderon kérdéses, tudunk e kétszer nyerni zsinórban azon a pályán? Igen necces a történet, de ha hozzuk, az még adhat szárnyakat.Nero. írta:Az lehet hogy sokat volt sérült de nagyon sok olyan meccsen nem játszott vagy csak félidőket amikor semmi baja volt és szerintem ez vissza is ütött. Most is 100%os de biztos vagyok benne hogy 70 percet se lesz a pályán.
A bajnokság még meglehet szerintem. Reálisan számolva lehet 5 pont hátrányunk, onnan még vissza lehet jönni úgy hogy nekünk már BL nem lesz. De ehhez a Bernabeuba kötelező nyerni.
Aztán miért is?Samper írta:A mai meccsen pozitív "esemény" lenne, ha az állástól függetlenül becserélné Alenat. Kicsit áttematizálná vele a kommenteket.
Plusz még be kellene húzni a két madridi meccset isBob_Marley írta:A Keddi fásult, enervált produkció után szerintem nagyon is várható csere-berélés. Denis, Mathieu vagy éppen Paco játékára is van esély. Leganest otthon verni kell, fel se merülhet más, mint a három pont. Én sem mondtam még le a bajnoki címről, de ahhoz otthon innentől kezdve más eredmény nem lehet, mint a győzelem.
De miért? Ezt mire alapozod?LG írta: Egyrészt igen, másrészt az is benne szerintem, hogy a Barcában eltöltött évek többet vesznek ki egy játékosból, mint ugyanennyi idő bármely másik csapatnál. Xavinál is volt visszaesés, 2012 után már is csak árnyéka volt régi önmagának, nála ez nem sérülésekben jött ki, hanem sokszor befásult, szürke játékban. Kifejezetten jót tett neki Rakitic érkezése, mert bár kevesebb meccset játszott, azokra sokkal inkább oda tudta magát tenni.
Egyrészt igen, másrészt az is benne szerintem, hogy a Barcában eltöltött évek többet vesznek ki egy játékosból, mint ugyanennyi idő bármely másik csapatnál. Xavinál is volt visszaesés, 2012 után már is csak árnyéka volt régi önmagának, nála ez nem sérülésekben jött ki, hanem sokszor befásult, szürke játékban. Kifejezetten jót tett neki Rakitic érkezése, mert bár kevesebb meccset játszott, azokra sokkal inkább oda tudta magát tenni.csababarca írta:Oké,ezt elfogadom, legyen ez az indok.LG írta: Megnéztem, a transfermarkt szerint a 15/16-os szezon óta, tehát az elmúlt bő másfél szezonban 126 napot hagyott ki sérülés miatt, ami nem kevés. Sajnos ő nem az az elnyűhetetlen, szinte sérthetetlen fajta, ráadásul a játékából adódóan elég sok rúgást is kap, Neymar is Messi után a legtöbbet, szóval muszáj őt okosan használnunk.
De ez nem a kora miatt van, nem a kora miatt sérül meg, korábban is voltak sérülései,kb minden szezonban mióta van. EGyszerűen akkor a teste nem megfelelő erre a szintre.
32 évesen, ha nem korlátoznak sérülések simán végig kéne bírni egy teljes szezont, pihenések nélkül.
Oké,ezt elfogadom, legyen ez az indok.LG írta: Megnéztem, a transfermarkt szerint a 15/16-os szezon óta, tehát az elmúlt bő másfél szezonban 126 napot hagyott ki sérülés miatt, ami nem kevés. Sajnos ő nem az az elnyűhetetlen, szinte sérthetetlen fajta, ráadásul a játékából adódóan elég sok rúgást is kap, Neymar is Messi után a legtöbbet, szóval muszáj őt okosan használnunk.
Megnéztem, a transfermarkt szerint a 15/16-os szezon óta, tehát az elmúlt bő másfél szezonban 126 napot hagyott ki sérülés miatt, ami nem kevés. Sajnos ő nem az az elnyűhetetlen, szinte sérthetetlen fajta, ráadásul a játékából adódóan elég sok rúgást is kap, Neymar is Messi után a legtöbbet, szóval muszáj őt okosan használnunk.csababarca írta:azt ott elbuktuk, hogy hagytuk egyenlíteni a realt decemberben.Nero. írta:Vagy a bajnokságot is bukni akarjuk már télen?![]()
![]()
Amúgy az itt beírt várható kezdőből nem biztos,hogy ki kell indulni, sokszor téves.
Iniestat én sem értem, bakker 32 éves...legjobb korban kellene hogy legyen.
Most vagy ennyire gyenge a szervezete vagy nem is tudom...de itt a fórumon is úgy van kezelve,mint valami nyugger.
Ha nem tudnám, hogy ki ő, hány éves, csak abból indulnék ki ahogy itt írnak róla 99%ban, azt hinném, hogy legalább 40et karcolja.
azt ott elbuktuk, hogy hagytuk egyenlíteni a realt decemberben.Nero. írta:Vagy a bajnokságot is bukni akarjuk már télen?![]()
![]()
Ini csere volt, de én úgy érzem, hogy nagyon koncentráltan és motiváltan játszottunk. Volt egy kontrája az Alavesnek, de MATS hozta a formáját, utána nem volt kérdés a meccs. Rakéta, Gomes, Busi is jó volt, remélem nem csak az Alaves haloványabb formája miatt. Vidal nagyon ment és most egy kivételével vissza is ért védekezniMessiNeymarSuarez írta:Nem láttam a meccset, meccs után felmentem Whoscoredra, hirtelen fel is ment bennem a pumpa, mert 0-0-nak láttam elsőre az eredményt, aztán jobban megnézve 0-6, meg is lepődtem...![]()
Hogy játszottak a fiúk? Iniesta-Busi-Rakitic hármas között kezdett meglenni a kellő összhang?
Szegény Vidal...
Ok, de azért ennyit? Volt Albának egy hasonló szituja, simán lefutotta Alba. Ettől függetlenül nem volt rosz a francia.mess2009 írta:azt a Digne lefutást azért nézd meg jobban...a védő lendületből jött rá neki meg álló helyzetből kellett induni!Normandia írta:Többet kaptam ma a srácoktól, mint amit vártam. Igaz az is hogy hagytak minket játszani, de ez most jól esett.
Igazán nem játszott szint alatt senki. Matyi is jó volt meg Gomes sem volt annyira homály. Aki kimondottan tetszett az Vidal, Suarez és egyes időszakokban Rakéta is idézte régi önmagát. Ney végre betalált akcióból is, mégha kellett hozzá szerencse is. Umtiti hozta az alapot, a Dinnye gyerek hol nagyott mentett, hol meg lefutották, MATS meg bemutatta hogy is kell biztonságot adni a csapatnak. Szóval grat a csapatnak, mert nehezebbet vártam.
azt a Digne lefutást azért nézd meg jobban...a védő lendületből jött rá neki meg álló helyzetből kellett induni!Normandia írta:Többet kaptam ma a srácoktól, mint amit vártam. Igaz az is hogy hagytak minket játszani, de ez most jól esett.
Igazán nem játszott szint alatt senki. Matyi is jó volt meg Gomes sem volt annyira homály. Aki kimondottan tetszett az Vidal, Suarez és egyes időszakokban Rakéta is idézte régi önmagát. Ney végre betalált akcióból is, mégha kellett hozzá szerencse is. Umtiti hozta az alapot, a Dinnye gyerek hol nagyott mentett, hol meg lefutották, MATS meg bemutatta hogy is kell biztonságot adni a csapatnak. Szóval grat a csapatnak, mert nehezebbet vártam.