Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majdnem, Messi belerondított a végén.Bob_Marley írta: 0:2 eredményt tippelek, de cudar nehéz lesz.
Lehet bírálni, szerintem inkább az egyoldalú és túlzó vélemény komponálás nem tetszik itt néhányaknak. Nem támadásból írom, engem nem zavarnak a hsz-id, de azért próbálhatnád nem csak a negatívumokat észre venni.Atalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!
Miért, nem játszunk jól?Atalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!
én a másik két poszton sem látom jobbnak, hiába magas, hosszú lábai vannak, kp-hoz képest gyors is, egyszerűen nem tudja kihasználni az adottságait, nem tud annyi labdát szerezni mint Busi, a passzjátékban meg kimondottan lassú, pontatlan. Denis-t és Rafinha-t sem tartom jó megoldásnak hosszú távon a kezdőbe, de ők sokkal inkább illenek a Barca játékéba..mondjuk Gomes-nél nem nehezebb.palesz77 írta:Ini helyén gyenge csak szerintem, a másik két poszton lehet benne fantázia. Bár inkább kiegészítő szerepkörben szerintem - ki tudja aztán -, de én ma egy jó meccset várok tőle. Az öreg jelenlétében így csak a biztonsági, jól védekező játékát kell hoznia, néhány megindulással és a 16-oshoz érkezéssel, ez meg azért remélhetőleg nem okoz neki gondot. Meglátjuk, remélem nem kell már a 60. percben lekönyörögni a pályáról majd..pep71 írta:ezt a szerencsétlen Gomes-t erőltetni...érthetetlen, aztán lehet ő lesz az új SR, egyszer cask berobban..szép álom
Ini helyén gyenge csak szerintem, a másik két poszton lehet benne fantázia. Bár inkább kiegészítő szerepkörben szerintem - ki tudja aztán -, de én ma egy jó meccset várok tőle. Az öreg jelenlétében így csak a biztonsági, jól védekező játékát kell hoznia, néhány megindulással és a 16-oshoz érkezéssel, ez meg azért remélhetőleg nem okoz neki gondot. Meglátjuk, remélem nem kell már a 60. percben lekönyörögni a pályáról majd..pep71 írta:ezt a szerencsétlen Gomes-t erőltetni...érthetetlen, aztán lehet ő lesz az új SR, egyszer cask berobban..szép álom
Kíváncsi leszek rá ott, így Inivel egyszerre a pályán, én alapból is ott látok benne legtöbb fantáziát. Busi meg ajánlom, hogy figyeljen rohadtul ma, 1 sárgára az eltiltástól ha minden igaz. szenvedős meccsre számítok, de remélem tévedek, és simán hozzuk a 3 pontot. Jó kezdő amúgy, ennél jobbat nem nagyon lehetne összerakni.randomguy írta:Na Gomes barátunk ezuttal Rakitic szerepkörben
Ki helyére férne oda? Lucho 99%-ban 1 kh-et, 1 szélső hátvédet, 2 középpályást és 2 támadót rak a padra - Rafinha miatt lehet 3 középpályás 1 támadó, de tudjuk, hogy bevethető mindenhol. Ezt most nem fogja megváltoztatni azért, mert volt Vidalnak 1 jó meccse.. Még ha meg is győzte, hogy többet kéne használni, akkor is rengetegszer kimarad majd a keretből, "sajnos" ez a bő keret átka.LG írta:Ezt szomorúnak tartom, hogy még a padra sem fért oda, főleg úgy, hogy hiányzók is vannak. Bár nem lenne nevet mondani, aki helyett beférne, de 6 középpályás van a keretbe, és még +2, aki bevethető a poszton (SR, Arda)
Ezt szomorúnak tartom, hogy még a padra sem fért oda, főleg úgy, hogy hiányzók is vannak. Bár nem lenne nevet mondani, aki helyett beférne, de 6 középpályás van a keretbe, és még +2, aki bevethető a poszton (SR, Arda)randomguy írta:Full Barca squad against Osasuna: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis, Arda Turan, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes and Umtiti #fcblive [fcb]
vidal a jó teljesitménye ellenére kimaradt, hozzá csatlakozott még neymar, mathieu, masip
Granada legalább feljövőben van, de az Osasuna inkább lefelé száguld.visca el barca írta:múlthéten a sevilla is ezt gondolta mikor a csont utolsó granadahoz mentek. a sztori végét mindenki ismeriBob_Marley írta:Csont utolsók, könnyű meccset ígér![]()
sztem semmi szenvedés nem lesz, max az első gólig, utána jön a henger
múlthéten a sevilla is ezt gondolta mikor a csont utolsó granadahoz mentek. a sztori végét mindenki ismeriBob_Marley írta:Csont utolsók, könnyű meccset ígér
Erre én is felkaptam a fejemet.MessiNeymarSuarez írta:Neymarral mi a helyzet? Elvileg eltiltott, de akkor miért mondta Lucho hogy"Értékeljük majd az állapotát, és szombaton döntünk.” ?
Nem tudom, laikusként azt mondanám, hogy vagy a játékosoknak kell megtanítani - ez az edző feladata is lenne -, vagy ha ez nem megy, olyanokat hozni, akiknek ez természetes. De nyilván nem ilyen egyszerű a dolog azért.Normandia írta:Palesz, amit leírtál tiszta sor. Az én véleményemmel is egyezik, mert én is így látom. A kérdés inkább az, hogy ez ellen mit tudunk, fogunk tenni?
nyáron mikor elkezdődtek az edzések ha jól emlékszem volt is valami hír róla, hogy a cicázáshoz sík hülye. egyre jobban igazolódni látszik, hogy nem csak testben, hanem agyban is rettentően lassú. állítom még businál is lomhább mozgású.palesz77 írta:Gomes rendre akkor hibázott, amikor nyomás alatt gyorsan kellett passzolni