Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyet értek! Nagyon sajnálom Vidalt, de szerintem is inkább balszerencsés volt az eset.JimmyJump írta:Én semmi szándékosságot nem láttam az esetben, odamentek mindketten keményen, szerencsétlenül alakult, 1000 esetből egyszer történik ilyen. Sajnálom egyébként én is, mert elveszítettünk egy stabil kiegészítő embert és nem látom, hogy Roberto lehozza a maradék 25 meccset.
nem, ő így ment oda, darálni akart. nem azt mondom, hogy ezt akarta, de ő itt most törni akart, de hogy ő itt fájdalmat akart okozni, az egyértelmű.JimmyJump írta:Én semmi szándékosságot nem láttam az esetben, odamentek mindketten keményen, szerencsétlenül alakult,
Én is simán levadásztam volna, nem érdekelt volna, hogy mi a következménye. Simán úgy rúgtam volna le, hogy miszlkibe menjen az ő lába is.nagyatyesz írta: A srácok előtt le a kalappal. Mentálisan nagyon erősek...én tuti lerúgtam volna a srácot
Busi gyengén kezdett nagyon, de felavult, aztán Gomes kezdte elszórni a labdákat, szerencsére ő is összekapta magát.MQuCsabi írta:Busi remekel és szerintem Gomes sem rossz most. Remélem nem állnak le a szünet utan sem.
Vidal játszik még jól, többiek átlagosak. Hoznám Init majd.MQuCsabi írta:Busi remekel és szerintem Gomes sem rossz most. Remélem nem állnak le a szünet utan sem.
5 hónapja azt a napot várom, hogy megmutassa mit tudZBarca írta:Gomes nekem nem tetszett az Atma ellen, de új nap, új lehetőség, remélem megmutatja, hogy mit tud.
Szerintem felesleges iniestát kezdetni egy Alaves ellen, még ha ki is kapunk, vagy döntetlen, egy friss, erőteljes Iniesta kell a PSG ellen, ez az én véleményem.MessiNeymarSuarez írta:Iniestát kezdhette volna igazán hogy összeszokjanak ujbol... vagy PSG ellen is Gomesékat akarja tolni?
Legalább Busi kezd
Hát nekem nem kell mélyen az emlékeim között kutakodnom,hogy Mathieu hibájára emlékezzek amiből gólt szerzett az ellenfél.Betis-Barcelona 1-1.A Betis szögleténél simán elsétált Mathieu mellől az embere,aki a lecsorgó labdát a kapuba rúgta.Külön kiemelném,hogy rögzített szituáció volt és elsétált mellőle az embere.Bob_Marley írta:Gomest szerintem pont a Bilbao ellen írtam mekkora csalódás nekem, mert sokkal gyengébb mint az Atletico ellen. Rafinhat pedig szerintem "ajnároztam" még szezon közben is, hogy milyen jó százalékkal rugdossa be a labdáit, s még szerintem azt is írtam, hogy nyugodtan lehetne a szavazáson benne, hogy az év pozitív meglepetése. Én nem tudok senkiről olyat írni, hogy takarodjon meg társai. Rosszat soha senkinek nem tudnék kívánni. Ezt nem konkrétan csababarca írta, LE kapcsán olvastam ilyet, legyen rózsaszín szemüveg. Mások emberekkel szemben az elvárások, Mathieu egy beugrós, tőle mást vár el az ember mint egy fix kezdőtől. Én nem hiszem, hogy akár kezdőbe követeltem volna, akár magasba emeltem volna a játékát, de ha valakinek ez jött le, akkor elnézését kérem, egyszerűen szerintem Mathieu amire kell azt ellátja. Beugrik, elvan, még extrákat is képes olykor hozzátenni. Elmúlt meccseken véleményem szerint panasz nem lehetett rá, gólt nem kaptunk róla, védő elemeket bőven hozott, s igen voltak hibái is.
Messias2 írta:Megint hatalmas középpályás dominancia várható a csapattól.....soadroli írta:Barca line-up vs Alavés: Ter Stegen, Aleix, Umtiti, Mathieu, Digne, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
2 ballábas középhávéddel kiállni meg sosem szerencsés.
msn-hez vhogy csak eljut a labda, onnantól meg remélhetőleg megoldják ők. jelenleg ennyi a taktikánk iniesta hiányábanMessias2 írta:Megint hatalmas középpályás dominancia várható a csapattól.....soadroli írta:Barca line-up vs Alavés: Ter Stegen, Aleix, Umtiti, Mathieu, Digne, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Megint hatalmas középpályás dominancia várható a csapattól.....soadroli írta:Barca line-up vs Alavés: Ter Stegen, Aleix, Umtiti, Mathieu, Digne, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar