Bajnoki Mérkőzések
- Kash
- Entrenador del Barça
Semmi gáz nincs itt, 1 pontra vagyunk a...Izé.
Pimaszkodást félretéve, mostmár remélem kijelenthetem, hogy az eredményen túl vannak nagyobb gondok is, a mutatott játékkal leginkább, mert lehet 1-1-gyet úgy is játszani azellenfél ellen, hogy 80%-ban birtokoljuk a labdát és van 30 kapurarúgásunk, ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy "Megcsókolhatja Fortuna bokáját az ellenfél, hogy nem tömtük ki őket" ehelyett sajnos minket tömhettek volna ki...Aki ezek után -főleg a pályán látottak miatt és nem a végeredmény miatt- is azt mondja, hogy itt semmi gond nincs, az sokat szívhatott.
Real ellen meg kell mutassák a fiúk, hogy tudnak ők focizni is.
Pimaszkodást félretéve, mostmár remélem kijelenthetem, hogy az eredményen túl vannak nagyobb gondok is, a mutatott játékkal leginkább, mert lehet 1-1-gyet úgy is játszani azellenfél ellen, hogy 80%-ban birtokoljuk a labdát és van 30 kapurarúgásunk, ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy "Megcsókolhatja Fortuna bokáját az ellenfél, hogy nem tömtük ki őket" ehelyett sajnos minket tömhettek volna ki...Aki ezek után -főleg a pályán látottak miatt és nem a végeredmény miatt- is azt mondja, hogy itt semmi gond nincs, az sokat szívhatott.
Real ellen meg kell mutassák a fiúk, hogy tudnak ők focizni is.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez valami borzalom volt. Hihetetlenül rapszodikus a teljesítményünk idén. Suarez nulla, középpályánk egy nagy nulla.. őszintén szólva a jövő heti klasszikustól így nem tudom mit várhatunk, de egyenlőre sok jót nem nagyon érdemes.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Igy van! Végre felnyílnak a szemek!!!Subinho írta:Rossz volt nézni, hogy nem tudtuk áthozni a felezőn a labdát, össze vissza pattogott a labda. Hol van már az a labdabiztos középpálya?
Ter Stegen meg mozizik a kapuban!!! Nyugodtan végig nézte mindkét kapufát, rá se mozdult... Ezzel a hozzáállással nagyon meg fog minket szórni a Real...
- randomguy
- Capitá del Barça
én abban bízom hogy iniesta ki fog rángatni minket ebből a gödörből...
a meccs meg szóra sem érdemes, egyetlen helyzetünket belőttük, a bíró pedig velünk volt...
remélem az anoeta után feltámadunk, mint 2 éve, akkor 1-0-ás vereség után lefociztuk az atletit
a meccs meg szóra sem érdemes, egyetlen helyzetünket belőttük, a bíró pedig velünk volt...
remélem az anoeta után feltámadunk, mint 2 éve, akkor 1-0-ás vereség után lefociztuk az atletit
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- Subinho
- Director del Fútbol
Rossz volt nézni, hogy nem tudtuk áthozni a felezőn a labdát, össze vissza pattogott a labda. Hol van már az a labdabiztos középpálya?
Ter Stegen meg mozizik a kapuban!!! Nyugodtan végig nézte mindkét kapufát, rá se mozdult... Ezzel a hozzáállással nagyon meg fog minket szórni a Real...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk azért az úgy elég kemény, hogy gyakorlatilag két volt Barca játékos edzőként intézte el , hogy jobban leszakadjunk.
Hát hol marad a lojalitás? 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez valami borzalom volt. Legalább egy góllal jobb volt a sociedad, de lehet hogy többel is.
Nem tudok mást mondani továbbra sem: Itt pár emberke a cipőjét küldi ki hetek óta. Az meg kevés.
Nem tudok mást mondani továbbra sem: Itt pár emberke a cipőjét küldi ki hetek óta. Az meg kevés.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem unod még ezeket amúgy?csababarca írta:Nyertünk 1 pontot ma.
Esélyünk sem volt, kitömhettek volna.
Busi a legkirályabb, Masch a legjobb khv ever, LE meg ezerszer jobb mint Pep valaha.

Szerintem hosszabbítsunk szerződést mindenkivel, hogy még sokáig élvezzük ezt a sz@rt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nyertünk 1 pontot ma.
Busi a legkirályabb, Masch a legjobb khv ever, LE meg ezerszer jobb mint Pep valaha.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csalódott vagyok, bíztam nagyon a három pontban, de összességében meg az egy pontnak örülhetünk. Nagyon pontatlanok voltunk ma, egy héttel egy fontos meccs előtt nem túl biztató. Nagyon hektikus a csapat, hét közben tökéletes meccs után, ennyire kaotikus. Pedig hát változás nem sok történt....

Tenyleg valami nem gombolyu mostanaban, de meg mindig tulzasnak tartom kongatni a veszharangokat. Ha esetleg a Real ellen se megy akkor lehet kezdeni panikolni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Legyen már vége!
Utóbbi 10 év leggyengébb Barcája! Andre Gomes egy vicc, Denis viszont ma nagyon jó volt. Semmi közünk nem volt a játékhoz, óriási szerencse, hogy egyáltalán megúsztuk zakó nélkül!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
LG írta:Várjuk meg azért a meccs végét. Lucho alatt nem egyszer volt olyan, hogy gyatra első félidő után hoztunk egy sokkal jobb másodikat, vagy fordítva, de ez utóbbi veszélye most nem áll fent, hisz alul múlni nem nagyon lehet az elsőt.
De, ha kapunk 3-mat

Várjuk meg azért a meccs végét. Lucho alatt nem egyszer volt olyan, hogy gyatra első félidő után hoztunk egy sokkal jobb másodikat, vagy fordítva, de ez utóbbi veszélye most nem áll fent, hisz alul múlni nem nagyon lehet az elsőt.
Értékelhetetlen eddig ez az idény.
Szó szerint katasztrófa. Nem is csak az eredmények, de a játék... Én legutóbb ilyen gyenge Barcát megkockáztatom Rijkaard utolsó évében láttam.
Lucho meg nagyon nincs képben úgy tűnik.
Akik a tavaszi formaidőzítést várják, azok nagyot fognak idén koppanni.
Szó szerint katasztrófa. Nem is csak az eredmények, de a játék... Én legutóbb ilyen gyenge Barcát megkockáztatom Rijkaard utolsó évében láttam.
Lucho meg nagyon nincs képben úgy tűnik.
Akik a tavaszi formaidőzítést várják, azok nagyot fognak idén koppanni.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Csapatunk alárendelt szerepben, kapura teljesen veszélytelenül eddig.
Jó a kezdő, örülök, hogy LE Ini kivételével a gálakezdőt küldi fel. Szükség is lesz ma a legjobbakra, ugye az Anoetában már jó régóta nem nyertünk, bár nekem valahogy van egy olyan érzésem, hogy ma fog megtörni az "átok", egyszerűen annyira adná magát.
Mindenesetre ma este koncentrálni kell és természetesen mindenkinek 100%-osan oda kell tennie magát, ha pedig ez meglesz, akkor - a Sociedadot nem lebecsülve - nem is lehet kérdés a 3 pont sorsa. Mint azt már feljebb is írtam szerintem behúzzuk a meccset, remélem a mérkőzés után a "megtört" átokról fogunk beszélni.
Visca El BARCA!!!

Mindenesetre ma este koncentrálni kell és természetesen mindenkinek 100%-osan oda kell tennie magát, ha pedig ez meglesz, akkor - a Sociedadot nem lebecsülve - nem is lehet kérdés a 3 pont sorsa. Mint azt már feljebb is írtam szerintem behúzzuk a meccset, remélem a mérkőzés után a "megtört" átokról fogunk beszélni.

Visca El BARCA!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Átépítik a stadiont, modernizálják. Gyakorlatilag új Anoeta lesz.
Ezért is lehet bízni, hogy az "átok" tovaszáll.

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Pont mot olvastam erről, hogy az utóbbi években mindig közrejátszott valami ok, hogy az aktuális edzőnk valamilyen felforgatott kezdőt küldjön pályára San Sebastiánban. Bajnokság vége volt, utcahosszal vezettünk, más rangadó előtt/után játszottunk ott, vagy akár csak nagyképűségből. Akárhogy isolt eddig, a mostani a lehetőségekhez képest egy erős kezdő, nem kell itt semmi átoktól félni, csak hozni azt a nyomorult meccset.Nero. írta: Nincs ebben a tetves stadionban semmi különleges, simán hozni fogjuk.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
VEB ne bántsd már Neymart, nem hülye a srác, csak nincs szerencséje amikor gondolkozik

- visca el barca
- Presidente del Barça
neymar meg az ész két külön fogalomNero. írta:Gondolom van annyi esze hogy nem sárgul be.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...