Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De minek? Van három klasszisokkal jobb hátvédünk, oldja meg velük a rotációt.LG írta: Matyit meg szeritnem LE játékba akarja hozni, hogy legyen +1 emberünk tavasszal, akihez lehet nyúlni, arra meg az ilyen meccsek jók lehetnek. Múltkor is az elején volt bizonytalan, aztán azért összekapta magát.
.
Én sem, de ahogy elnézem, otthon nincsenek olyan rossz eredményeik (csak két vereség, abból mondjuk az egyik egy csúnya 6-1 a Real ellen), nehogy alábecsüljük őket.Kerdes, hogy ok milyen jatekerot krpviselnek, azt nem tudom jelenleg.
Szia!mateblaugrana írta:Sziasztok!
Abban kernem a segitsegeteket, hogy valamelyikotok vett-e mar a hivatalos oldalon jegyet?
Szeretnek venni, de nem latom, hogy milyen formatumban lehet fizetni. Nekem hitelkartyam nincsen.
Köszönöm a megbizhato valaszokat!
Visca![]()
Le is írtál egy jó kis kezdő középpályát..Rafinha,Rakitic,DenisYokozuna írta:Remélem nem marad örök rejtély. Fontos lenne a direktebb középpályás játék, amit most láttunk. Ez tényleg lehet az ellenszere az ellenünk most már előszeretettel alkalmazott letámadásos taktikának. A sok passzolgatás egyre kevésbé vezet eredményre, láthattuk ezt, mikor kettős emberelőnyben játszottunk legutóbb. Ilyen képességű csatárokkal a középpálya minél gyorsabb átjátszása lehet a cél, és kellenek a távolról lövésre vállalkozó, kapura veszélyes középpályások, mint Rakitic vagy Denis, esetleg Rafinha.zeli39 írta::-)mennyire volt tudatos vagy csak ösztönből játszottak örök rejtély marad .
Remélem nem marad örök rejtély. Fontos lenne a direktebb középpályás játék, amit most láttunk. Ez tényleg lehet az ellenszere az ellenünk most már előszeretettel alkalmazott letámadásos taktikának. A sok passzolgatás egyre kevésbé vezet eredményre, láthattuk ezt, mikor kettős emberelőnyben játszottunk legutóbb. Ilyen képességű csatárokkal a középpálya minél gyorsabb átjátszása lehet a cél, és kellenek a távolról lövésre vállalkozó, kapura veszélyes középpályások, mint Rakitic vagy Denis, esetleg Rafinha.zeli39 írta::-)mennyire volt tudatos vagy csak ösztönből játszottak örök rejtély marad .