Dave87 írta:Én nagyjából 11 éves korom, 1998 óta nézek rendszeresen focit. Először nekem is válogatottakkal indult, aztán jött a nagy Bayern korszakom, nagyjából 2003-ig (akkor azért még Bayern volt a Bayern, Hitzfelddel).
Utána láttam Ronaldinhot játszani... Egyértelműen ő szerettette meg velem a Barcát, még akkor is, ha a Van Gaal által hátrahagyott holland vonalat (kivéve Kluivertet) nagyon nem szerettem. Aztán jött Xavi, Puyol, Iniesta és Messi, és nem volt visszaút.
Nekem mindegy, kit kapunk ellenfélnek. Interre saccolnék.
Off: azért én a helyedben Gio-t is a kivételek közé venném, mert nem akármilyen balhátvéd volt...

ami engem illet, én a 90-es években még csak fifázás-szintjén szerettem a focit (

) (először a legelső fifa, a 94-es változat, majd a legendás fifa WC 98

a teremfocival), 2002-ben a bunda-vb-n végig drukkoltam a spanyoloknak, mert tetszett a játékuk, Joaquin balfék módjára elvégzett büntetőjét sose tudom elfelejteni... a Barca meccseket úgy emléxem Frenkie érkezésekor kezdtem el nézni, amikor a szürke idegenbeli mezben túráztak amcsiföldön (tehát Roni már itt volt

)
tehát még "csak" 7 éve szeretem a Barcát

( lehet, h jobb, nem a 90-es évek közepén kezdtem el komolyan foglalkozni a focival, mert akkor elképzelhető, h Ajax-fan lennék

)
ON: ha angol csapatot kell kapnunk, akkor kapjuk a MU-t, mert az Arsenal-t szintén szeretem, így nem lenne jó, ha a két legattraktívabb focit játszó csapat közül egy kiesne már most... ( mégha úgyis az Arsenal esne ki

)
Intertől absz. nem tartok, az idősebb korban levő védőik nem hiszem, h egy bomba formában levő Messit meg tudnának állítani
egy tény, amellyel sztem nem lehet vitatkozni: a Barca az a csapat, amelyik, ha formában van, akkor nincs ellenfél, így elvileg mind1, kit kapunk. tehát ne azért szorítsunk, h könnyebb ellenfelet kapjunk, hanem, h a srácok elérjék a csúcsformát