Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az új játékrendszerben simán megoldható, hogy az imént említett 3 fiatalember Messi mellett a pályán legyen. Sőt, talán ez a legideálisabb választás.Colos írta:Maxwell szokott középhátvédet is játszani? Én régebben nem nagyon láttam őt, azért kérdem. Mindenesetre ezt most elképzelhetetlennek tartom. A másik meg: Megeszem a kalapom, ha Messi helyett Jeffren kezd...mess2009 írta:Marquez helyett szívesebben látnám Maxwellt a védelemben is, [...]
a csatársort most feltétlenül eleve cserével tervezném, hogy hajtsák ki magukat egy egy félidőre (Bojan, Jeffren, Pedro)
Maxwell szokott középhátvédet is játszani? Én régebben nem nagyon láttam őt, azért kérdem. Mindenesetre ezt most elképzelhetetlennek tartom. A másik meg: Megeszem a kalapom, ha Messi helyett Jeffren kezd...mess2009 írta:Marquez helyett szívesebben látnám Maxwellt a védelemben is, [...]
a csatársort most feltétlenül eleve cserével tervezném, hogy hajtsák ki magukat egy egy félidőre (Bojan, Jeffren, Pedro)
Nemtudom, szvsz most nem is 4-2-3-1 lesz hanem 4-3-3, hisz Iniesta sem lesz még, Jeffren meg nem hiszem, hogy kezdene az Arsenal ellen. Amúgy Messi tuti középen lesz ilen felállás esetében, jobb oldalt Pedro, balra meg nincs senki jelenleg. Úgyhogy nekem ez valószínűbb:MichaaBee írta:-------------------Valdés---------------------
---Alvés----Márquez---Milito-----Abidal----
--------------Touré------Keita---------------
------Messi---------Xavi-------Pedro--------
---------------------Bojan--------------------
Pedro helyett Maxwell, illetve Keita helyett Busquets lenne még értelmes húzás. Elöl Bojant kezdetném, nem kell Henrynak eltöketlenkednie a volt csapata ellen, inkább majd a Clásicón villogjon...
Köszifcbarca0827 írta:Iniesta topikjába belinkeltem, hogy ő sem lesz az Arsenal ellen. Csak a Real meccsre épül fel.![]()
Iniesta topikjába belinkeltem, hogy ő sem lesz az Arsenal ellen. Csak a Real meccsre épül fel.El fanático írta:A '70. perc környékén Keita vagy Touré helyére Iniesta
Nem rossz de ki mondta,hogy iniesta addigra játékra készállapotban lesz?MessiFan írta:Mivel már biztos kik nem játszanak szerintem ez lenne a legmegfelelőbb felállás:
-----------------------Valdés------------------------
-------------Márquez----------Milito----------------
---Alves---------------------------------Abidal-----
-------------------------------------------------------
------------------------Touré------------------------
-----------Xavi---------------------Iniesta----------
-------------------------------------------------------
----Messi---------------------------------Pedro-----
------------------------Henry------------------------
Ha esetleg nem megy Henry-nek vagy Pedronak beállhatna a második félidőben Bojan középcsatárnak.
Ha továbbmegyünk utána 2 hét szünet, és szintén mint most 1 héten belül meglenne a továbbjutó ( :pety27 írta:Ha továbbmegyünk az Arsenal ellen, a következő BL meccsünk 2 hét múlva lenne ? - és utánna megin 2 hét alatt játszanánk le az oda-visszavágót ?
Minden nagyképűség nélkül, ebben teljesen igazad van!Rivaldo11 írta:Lehet esélyeket latolgatni, meg találgatni, de az az igazság, hogy itthon egy Fabregas, Arshavin, és Gallas nélküli Arsenalt min. két góllal vernünk kell. Ez alap.
Nézd, Abidal legalább gyorsaságban felveszi Walcottal a versenyt és keményebben is védekezik, mint Maxwell. Amennyiben Abidal bevethető állapotban van, mindenképpen Őt preferálnám.Fernando írta:Szerintem kakiban leszünk ha Abidalnak kell Walcott-ot fognia, akkor már inkább Maxwell, kitudja milyen formában van a francia. Nem térhet mindenki úgy vissza mint Gaby.