Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én orosz csapatot nem szeretnék kapni. Elég volt a Rubin Kazany.LM10 írta:Az eurosport biztosan közvetíti holnap a sorsolást.
Egyébként, én Bayernt vagy CSKA-t szeretnék
Péntek délben lesz de már írtákValbali írta:Mikor lesz a sorsolás és melyik adó közvetíti?
Hát lehet mert nagyon hasonlít ez az év a tavalyira, mert Real ellen is hasonló volt meg a BL-ben most ugye 1-1, nem tudom mi lesz a vége reméljük olyan lesz mint a tavalyifcbarca0827 írta:Tudom!S.Agüero írta:Úgyis mi nyerjük az egészetfcbarca0827 írta: Illetve 5 év/3 győzelem...![]()
A Man Utd., Lyon, Bordeaux 3-as egyikét kérném a 8 között. De, tökmindegy kit kapunk... Úgyis, mi nyerjük az egészet. Szokás szerint most is van megérzésem a párosításokra.:
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
A 16 között egy párosítást találtam el.De, miután már tudtuk a párharcokat, a 8-ból 7 továbbjutót.
![]()
![]()
Akkor le sem kell játszani a BL-t ha úgyis mi nyerünk.
Szerintem kicsit nagy az arc márDe, már lassan egy éve mondom, hogy úgyis megvédjük a címünket. És, ebben egyre biztosabb vagyok. A tegnapi produkció, olyasmi volt, mint tavaly a Lyon ellen, hasonló kezdet után (1:1 az odavágón). Úgy érzem, hogy ezt a BL-t is behúzzuk.
Tudom!S.Agüero írta:Úgyis mi nyerjük az egészetfcbarca0827 írta: Illetve 5 év/3 győzelem...![]()
A Man Utd., Lyon, Bordeaux 3-as egyikét kérném a 8 között. De, tökmindegy kit kapunk... Úgyis, mi nyerjük az egészet. Szokás szerint most is van megérzésem a párosításokra.:
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
A 16 között egy párosítást találtam el.De, miután már tudtuk a párharcokat, a 8-ból 7 továbbjutót.
![]()
![]()
Akkor le sem kell játszani a BL-t ha úgyis mi nyerünk.
Szerintem kicsit nagy az arc már
Úgyis mi nyerjük az egészetfcbarca0827 írta:Illetve 5 év/3 győzelem...barcafan0911 írta:Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.![]()
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
a Lyont papíron és gyakorlatilag is simán ütnünk kellene... nem érzem hogy nehézségeket okozna...tobias42r írta:Remélem megkapjátok a Lyont és úgy jártok mint mi!
fcbarca0827 írta:Illetve 5 év/3 győzelem...barcafan0911 írta:Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.![]()
Barcelona-Manchester
Lyon-Bordeaux
Arsenal-CSZKA
Inter-Bayern
Illetve 5 év/3 győzelem...barcafan0911 írta:Az utóbbi 4 évben háromszor is bekerültünk az elődöntőbe, szép lenne ha ezt a statisztikát 5 év/4 elődöntőre módosítanánk. Persze az lenne a legjobb ha 5 év/3 döntő összejönne.
Egyetértek! Ha ilyen mentalitással játszunk mint tegnap akkor bárki jöhet. Nagy öröm volt Touré és Henry játéka, hogy újra kezdenek felébredni téli álmukból. Már csak Zlatannak kell egy gól hogy belelendüljön, meg Xavinak és Abidalnak felépülni aztán nem lehet okunk panaszra. RemélemSanama írta:Ha ez a csapat fog kimenni,amit tegnap láttunk, akkor felőlem jöhet a MU is.
Ha ilyen mentalitással és akarással játszik a csapat kiegészülve Xavival és esetleg egy jó formában lévő Ibrával,akkor jöhet a MU is felőlem.
12:00 Eurosport 1 és Digi Sport.salas9 írta:Valaki megtudja nekem mondani, hogy pontosan holnap hánykor lesz a sorsolás, és adja e valamelyik tv?