Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi hogy közbeszólok de ez van ott: "Sergio Busquets played his 41st game of the season. That’s as many as he played all last year"Titinho írta: Busquetsnek pedig idén ez volt a 41. meccse, ami jóval több mint amit tavaly játszott az egész szezon során.
jah amikor eloszor meghallottam leestem a szekrol.istyke6 írta:EL is felejtettem mondani, az este egy roman csatornan neztem a meccset , es Xavit elkeresztelte a kommentator Xavi Alonsonak....
gianni írta:Sok mindenben egyetértek a hsz.-ból csak azt nem értem miért piszkálják sokan Busqetset.Szerintem tegnap nagyon-nagyon jól tolta és üzenem az elfogultaknak,hogy nézzék meg mégegyszer nyugodtan a meccset és utána bíráljanak.
És a másik oldal mit szóljon, amikor a járókeretes Sol Campbell áll majd a védelem közepén?Mihu írta:Normál esetben én rámondanám, hogy simán ütjük az Arsenalt itthon. Viszont engem nagyon nagyon aggaszt, hogy a védelemben egy az hogy egy teljesen összeszokatlan védőpáros fog játszani, kettő meg hogy ebből az egyik Marquez lesz. Kész életveszély a tag. Ha Puyol vagy Piqué játszhatna, akkor egyáltalán nem lennék ilyen ideges a visszavágót illetően. Így viszont ha belegondolok hogy jön egy beadás középre, vagy egy az egy ellenibe kényszerül valakivel a 16-os közelében, akkor máris beleborzongok.
Mindenféle jóindulattal, pont most mondtam 2 cimbimnek, hogy ha a világ legjobb csapatánál az lehet az érv egy Classico előtti meccsen, hogy a világ 10 legjobb csapata között számontartott Arsenal ellen 90% vagy 100% kell, akkor égjünk le mindkét fronton, mert ez egyszerűen a Barcelona esetében nem lehet érv.hady írta:A mérkőzés előtt aláírtam volna a 2:2-t de így....Kár azért az utolsó 20percért. A visszavágó nem lenne olyan éles a derbi előtt.
csak erre reagálnék, mert sztem Pep itt azt "csinálta", h behozta Titit, de úgy láttam, h balszélsőnek, és Pedro maradt a jobbszélen, Messi meg középen... egyetértek veled, Pedro azóta gyenge, amióta bal oldalról a mester átrakta jobb oldalra(eredetileg Messi cseréjeként ott játszott, de az egyre több játéklehetőség miatt a bal oldali játéka fokozatosan javulófélben volt, tehát részemről ez is egy észrevehető hiba...gekkodan írta: 2. A cserék és az érintetlen csapatszerkezet. Pep nem reagált a játék változásaira, Walcott behozatalával dinamikát nyert az Arsenal és átsétált a középpályán. A baloldalt lévő Maxwell és a helyét kereső Keita mellett nem volt nagy probléma feljebb tolni a középpályájukat, beleértve azt, hogy Walcott hipergyors. Itt kellett volna cserélni és behozni Tourét. Statikát és stabilitást adtunk volna a középpályának. De még annyit sem tett a mester, hogy beszól és figyelmezteti a játékosainkat, hogy tördeljék a játékot. Persze ezt egy Buszkecctől nehéz is elvárni, mert kettétörik (még egy ok Touréra). Másrészt a mesterhez tartozik, hogy Henry behozatala hatalmas hiba volt, legalábbis éknek mindenképp. Az oké, hogy dinamikát akart nyerni a kontrákra és erre a nehézkesebb Ibránál jobb a francia, de Ibra pokoli formájában benne volt tegnap simán egy gól és a két szélső játékosunk elég lett volna a kontrára, ahogy Messi meg is futotta a maga kis szólóját a vége felé. Ki kellett volna tenni Messit jobbra, Pedrot balra és Ibra mélységre. De ha mindenképp cserél, akkor is Pedro-Henry csere.
Attól még hibázhat, és dönthet rosszul folyamatosan..Mental_Theo írta:Nem hülye Pep, tudja biztosan hogy kit miért mikor cserél. mégis tudhat valamit, ha 6 kupát szerzett meg tavaly a csapatnak, ami főként az ő érdeme.