Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A Stuttgart összeteheti a két kezét, hogy ennyi lett a vége.pitta19 írta:Mai tippem: 4-0
Az első félidőben remélem lehengereljük a Merciseket, a másodikban jöhet a tili-toli.
miért ez mit jelent?:)Kovi írta:Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
![]()
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..![]()
![]()
Gratula a fiúknak...nagyon elegánsan elintézték a Stuttgartot!!
Nem ezt mondták?
Si, si, si, nos vamos a Madrid!Bogika87 írta:SI SI SI ANEM CAP A MADRID!!!![]()
![]()
![]()
Remélem figyeltük amit a CN közönsége skandált..![]()
![]()
Gratula a fiúknak...nagyon elegánsan elintézték a Stuttgartot!!
Nem gyönyörű játék: nem volt Xavi.bence-barca írta:azért Ibra csak adott egy gólpasszt!![]()
a gyönyörű játék sztem kicsit túlzó, szépen játszottunk, de a tavalyitól még mindig messze vagyunk vagy legalábbis a "gyönyörű" játéktól!
A védelem okés, a középpálya várható volt. elől nem hittem volna hogy kihagyja Ibrát, de szerintem a hétvégi 2. félidői játék miatt tette ezt.Mikaos írta:Hivatalos kezdő sport.es és elmundo szerint is:
Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Busquets, Iniesta, Messi, Henry and Pedro.
Zsír, van SAT 1ünk, köszi az infót.Attika 25 írta:Az ORF 1 és a SAT 1 is élőben adja,igaz hogy nem magyar de legalább nem a tv-hez képest kicsi monitoron kell nézni és biztosan nem fog beakadni. Tudom ez sincs minden háztartásban de még mindig több helyen mint a Digi,én is ezek közül az egyiken nézem majd