Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.01. 14:16:48

robertfcb írta:Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.
Colos írta:Én meg úgy emlékszem, hogy a vb-n van ez a szabály, de a BL-ben nincs. Legalábbis Alvés nem kapott pirosat tavaly a Stamford Bridge-en, mégis kénytelen volt sárgák miatt kihagyni a döntőt...
Azt írta hogy az elődöntőkre nem a döntőkre.
Csoka írta:Ezt el kell olvasnotok :lol: :lol:
Colos írta:Először is ajánlom az URL-gombot, másodszor: mielőtt nagyon beleélnéd Magad, tekints a naptárra!
Azért tett sztem két lol-os szmájlit utána mert tudja milyen nap van :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.04.01. 14:04:46

Titinho írta:
robertfcb írta:Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.
Jól tudod. Ezt azt hiszem, hogy 2 vagy 3 éve hozta be az UEFA, hogy az elődöntőkre törlik a sárga lapokat, csak egy esetleges 2. elődöntő meccsen történő piros lappal hagyhatja ki valaki a döntőt.
Én meg úgy emlékszem, hogy a vb-n van ez a szabály, de a BL-ben nincs. Legalábbis Alvés nem kapott pirosat tavaly a Stamford Bridge-en, mégis kénytelen volt sárgák miatt kihagyni a döntőt...
Csoka írta:Ezt el kell olvasnotok :lol: :lol:
Először is ajánlom az URL-gombot, másodszor: mielőtt nagyon beleélnéd Magad, tekints a naptárra!
Kép
Csoka
Barça B

2010.04.01. 13:57:50

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csoka 2010.04.01. 16:12:24-kor.
Csoka
Barça B

2010.04.01. 13:47:38

Iniesta játszik a visszavágón??
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.01. 13:46:11

lui1698 írta:Sajnos a második félidőt nem láttam, mert rögtön az első vége után elszállt a netem. :?
De az első félidőben nagyon jól játszott a csapat. Sok helyzetet dolgoztunk ki, csak sajna nem ment be egyik se ugye. Almunia szerintem élete egyik legjobb meccsét produkálta tegnap.
Zlatan kezd belerázódni. Grat a teljesítményéhez.
Látva, hogy kettővel mentünk kicsit tüske van bennem, hogy nem lett meg a meccs.
Abban biztos vagyok, hogy a Camp Nou-ban megcsapjuk a "lurkókat".
Cesc, Arshavin és Gallas is kidőltek. Ezt ők sokkal nehezebben tudják pótolni, mint mi Puyol és Piqué hiányát.
Mondjuk a kettő közül, örültem volna, ha valamelyik ott van a visszavágón a hátsó tengelyben, de azért remélem gond nélkül behúzzuk!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.01. 13:41:57

Sajnos a második félidőt nem láttam, mert rögtön az első vége után elszállt a netem. :?
De az első félidőben nagyon jól játszott a csapat. Sok helyzetet dolgoztunk ki, csak sajna nem ment be egyik se ugye. Almunia szerintem élete egyik legjobb meccsét produkálta tegnap.
Zlatan kezd belerázódni. Grat a teljesítményéhez.
Látva, hogy kettővel mentünk kicsit tüske van bennem, hogy nem lett meg a meccs.
Abban biztos vagyok, hogy a Camp Nou-ban megcsapjuk a "lurkókat".
Cesc, Arshavin és Gallas is kidőltek. Ezt ők sokkal nehezebben tudják pótolni, mint mi Puyol és Piqué hiányát.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.01. 13:34:02

ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:

olyan kényszeredetten rámondjuk erre a 2-2-re hogy jó eredmény (mert az is),és h meccs előtt simán aláírjuk (igen),csak bennem lesz a tüske egészen addig,míg meg nem szerezzük otthon a vezetést. akkor teljesen el fogom felejteni a megannyi kihagyott helyzetet,és a bírót.

mert 1-0nál el fog dőlni az egész, viszont addig nagyon sokat fogok erre a meccsre gondolni, és reménykedem benne,hogy minél előbb megszerezzük majd a vezetést. kevesebb mint 6 nap és kiderül!

FORCA BARCAAA!!!
Dettó. Nincs is mit hozzá tennem. Itthon hozni fogjuk a visszavágót. :wink:
Titinho
Director del Fútbol

2010.04.01. 13:27:52

Capon írta:Csiga szerintem szóba sem fog kerülni.
Hála a jó égnek nem játszhat a BL-ben. :? Még csak az kéne.

Egyébként friss hír, hogy Arshavin is kihagyni kényszerül a Nou Camp beli visszavágót, az orvosok 2-3 hetes pihenőt írtak elő neki.

Arshavin, Fabregas, Gallas nélkül az Arsenal.
gekkodan írta:Ez mennyire durva? Xavi tegnap hogy korongozott? Atya ég
Lentebb egy kolléga jól írta. Pörgött Xavi lába alatt a labda, mint k*rva a lavórban. :wink: 95 jó passz. Te jó ég...
Jól tudod. Ezt azt hiszem, hogy 2 vagy 3 éve hozta be az UEFA, hogy az elődöntőkre törlik a sárga lapokat, csak egy esetleges 2. elődöntő meccsen történő piros lappal hagyhatja ki valaki a döntőt.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.04.01. 13:25:18

Capon írta:Marquezt meg fogják enni az első 10 percben a villámgyors támadók. Remélem a pálya közelébe sem kerül az öreg.
Akkor inkább Yaya játsszon azon a poszton. Van 1 hét tessék begyakorolni a figurát.
Baromság. Rafa megoldja(egy fokkal se own goal veszélyesebb, mint Puyol). Ráadásul támadásban is hasznos, mert szögleteknél is veszélyes és váratlan indításokra is képes. Yaya, ha játszik egyáltalán, akkor vkp poszton lesz rá szükség.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Capon
Llegenda del Barça

2010.04.01. 13:24:40

Abidalról teljesen meg is feledkeztem. Alves-Gabi-Abidal-Maxwell, hát nem egy összeszokott brigád. Csak azon imádkozom, hogy ne Marquez játsszon!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.01. 13:19:55

Capon írta: Ami a védelmünket illeti:
Marquezt meg fogják enni az első 10 percben a villámgyors támadók. Remélem a pálya közelébe sem kerül az öreg.
Akkor inkább Yaya játsszon azon a poszton. Van 1 hét tessék begyakorolni a figurát.
Milito-ban teljesen megbízom bár ha nem bíznék akkor sem lenne más lehetőségünk.
Csiga szerintem szóba sem fog kerülni.
Több kolléga is téveszt, felhívom a figyelmeteket arra, hogy Csiga nincs nevezve a BL-be, mivel nem játszhat, ugyanis a Sakhtar mezében már tolta a selejtezőkön.

Visszatérve a dolgokra, nálam sem Marquez a párja Militonak, de Abidalt sokkal jobban elnézegetném ott, mivel Ő tud is belső védőt játszani és idén nagyon jól védekezett. Van addig ideje játszani kicsit.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Capon
Llegenda del Barça

2010.04.01. 13:16:12

Le a kalappal a csapat előtt. Nagyszerűen játszottak tegnap, nagyon nagyon rég nem láttam hasonló játékot. Az utolsó 20 percre szerintem kicsit elfáradtunk. Nem rossz eredmény ez a 2-2. Itthon majd ugyan ennyire kell küzdeni és meglehet a továbbjutás. Túl szép volt hogy igaz legyen, hogy már az első meccsen el tudjuk dönteni a továbbjutást. Így legalább lesz miért izgulni a hazai meccsünkön is.
Ami a védelmünket illeti:
Marquezt meg fogják enni az első 10 percben a villámgyors támadók. Remélem a pálya közelébe sem kerül az öreg.
Milito-ban teljesen megbízom bár ha nem bíznék akkor sem lenne más lehetőségünk.
Csiga szerintem szóba sem fog kerülni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.01. 13:15:51

Game90 írta:...
Ez mennyire durva? Xavi tegnap hogy korongozott? Atya ég :shock:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
robertfcb
Capitá del Barça

2010.04.01. 13:14:57

Enjoy írta:Inter elleni első meccsen ha szerez egy sárgát Puyol, akkor annak visszavágóján sem játszhat? Már csak a döntőben?
Vagy a piroslap beleszámít a sárgák számához?
Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
PCsabi
aka Game90

2010.04.01. 13:11:10

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
BarcaSasa
Barça C

2010.04.01. 12:46:05

Sziasztok. Hát tegnapi meccsröl nagyon jól játszottunk 70percig akár több góllal nyerhettünk volna, és a visszavágó már csak formalitás lett volna, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, sajnos kimaradtak, meg hát egy ilyen játékvezetést nem érdemel egy ilyen fantasztikus meccs Puyi kiállitása meg a vicc tizi nevetséges. de az a lényeg hogy nem jött össze birónak hogy gyözelemhez segitse az Arsenalt csak döntetlenhez, de a két idegenben lött gól sokat ér. Én úgy gondolom hazai pályán kötelezö a gyözelem, az Arsenalt nem lebecsülvén. Örülök Ibra 2góljának talán önbizalmat ad neki, és a visszavágon is eredményes lesz, és ha Leo is mégjobb lesz gálázni fogunk. Én biztos vagyok a továbbjutásunkban. és Persze abban hogy az Inter az 1-0 után két góllal kikap idegenben és az orsozokkal játszhatunk inkább :lol: . Na egy a lényeg a Barca a legnagyobb és idén a Bernabeuban fogjuk a trófeát a magasba emelni :P HAJRÁ BARCA!!!!!!!!

jah meg kihagytam sajna a két belsö védünk hiányozni fog, így MIlitónak meg Marqeznek kell a feladatot megoldani, de legalább nemcsak nálunk hanem a vendégeknél is kulcsemberek fognak hiányozni a támadósorból, szal nincs gond

Szerkeszt gomb. :wink:
B.
barka
Jugador del Barça

2010.04.01. 11:06:40

Sziasztok!

Sokan azt írjátok, hogy itthon könnyebb lesz a meccs, mint odakint, hát nem tudom nem hiszem, hogy így lesz. Ha nyertünk volna akkor így lenne. Ezért is nagyon sajnálom, hogy ez tegnap nem jött össze egyszerűen nem értem, hogy tudunk 2:0ról elbukni egy olyan meccset ahol az ellenfélnek akkor van sansza eljutni a kapunkig, amikor mi akarjuk. Elszomorító!
Néhány gondolat az itthoni meccsel kapcsolatban:
- Még egyszer ilyen magas szinten nem hiszem, hogy tudunk majd játszani, de nem bánnám, ha nem lenne igazam.
- Arsenál nem gondolom, hogy le fog minket támadni, mi viszont tuti menni fogunk a gólért, és kontrában Ők is nagyon jók és gyorsak.
- Marquez játéka maga veszély akárcsak Busqets-e és most mind a ketten pályán lesznek.
- Ennyire nem tudnak majd felpörögni a játékosok, mint most látva, hogy bármit megtehettek a tegnapi meccs folyamán. Remélem nem fogják magukat elbízni, mint a Stuttgard ellen.

Szóval szerintem sokkal keményebb lesz itthon, mint odakint, de ha simán nyerünk akkor én leszek a legboldogabb. :))

Hajrá Barca!
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.01. 11:05:08

Inter elleni első meccsen ha szerez egy sárgát Puyol, akkor annak visszavágóján sem játszhat? Már csak a döntőben?
Vagy a piroslap beleszámít a sárgák számához?
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.01. 11:03:31

barca2010 írta: Nyugi Zoli!

Simább lesz, mint hinnéd! Most még nyilatkozgatnak, hogy van esélyük a továbbjutásra, de belül már ők is érzik, hogy a Camp Nouban teljesen esélytelenek. Ki kell jönniük, mert különben nincs esélyük, azt meg ugye tudjuk, hogy mit jelent a Barca ellen kitámadni.
Tudom, ha a bennünk lévő potenciált kifocizzuk, akkor köbö 1% esélye van az Arsenalnak a továbbjutásra, és az az 1% is a kötelező jóindulat Tőlem! :D
De mivel régi motoros vagyok már, ezért tudom, hogy minden meccs más, emiatt örültem volna a sima két gól különbségű győzelemnek, amit a játék képe egy ideig igazolt. Utána sem volt nagy probléma, de úgy érzem kiengedtünk, mégha a tizenegyes erősen vitatható volt is, sajna keserű maradt a szám íze! Ettől függetlenül nem tartom rossz eredménynek az elértet, csak dohogok egy kicsit! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.01. 11:01:14

Íme a vitatott szituáció, jól látni, hogy ahogy Puyol lép előre, Cesc beakasztja Puyol két lába közé a jobb lábát:
http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... 1/cesc.jpg

Itt egy kép hárulról, itt még jobban látni, hol van Fábregas lába:
http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... /cesc2.jpg

És itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=Y-ns0ce9OBk
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.01. 10:59:33

Rewolution5 írta:
nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne itt
szerk.: kit játszatnál helyette?? jeffrent??? legyen má itt egy csöpp ész....
Egy világklasszis is játszhat rosszul. Sőt. Elég 1 hiba is. Ráadásul nincs játékban..
Touré kell Milito mellé.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Titinho
Director del Fútbol

2010.04.01. 10:58:46

Rewolution5 írta:
fcb4ever írta:Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)
nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne itt
Az a poén, hogy fcb4ever megállapítása teljesen jogos.

Ezen nem kell felháborodni, be kell látni, hogy Márquez már közel sem játszik világklasszis szinten idén. Rendkívül gyenge teljesítménnyel rukkolt elő eddig amikor pályára lépett, visszaesett a sebessége, rendkívül körülményes és sok az eladott labdája. Egy 620 nap után (20 hónap) visszatérő Milito lazán odaveri jelenleg a csapatban.

Így én is akkor lennék csak nyugodt, ha a Touré-Milito páros lenne a visszavágón, Márquez az Arsenal gyors játékosaihoz és játékához már kevés.

MÁS

Azért Wenger is elismerte, hogy véleményes volt az a tizi, sőt ő is túlzásnak tartotta Puyol piros lapját. Mondjuk ha csak sárgát kap érte, akkor sem játszhatott volna a visszavágón. Ebből a szemszögből tehát mindegy...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.01. 10:50:53

fcb4ever írta:Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)
Kép
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.04.01. 10:19:20

Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)
Més que un club.
horybazs
Barça B

2010.04.01. 10:00:57

Szevasztok! Nagy kár h egy nyert meccset engedtek ki a kezükből!! A visszavágón játszhat Iniesta?
Válasz küldése