2010.04.01. 09:19:17
Hello Mindenkinek!
Hát tegnap este már nem volt kedvem elemezgetni, ma ezt megteszem. Sok hozzászólóvál egyet értek, tulajdonképpen mindenkinek ugyanaza véleménye, és ez érthető. Az első félidei játékot talán a tavalyi, Bayern elleni odavágóhoz tudnám hasonlítani, lehengerlő volt, apróbb szépséghibával, miszerint a félidőben nem született gól. De a játékot tényleg nem kell tovább dícsérni, mindenki látta, aki pedig nem, csak elég elolvasni a Nemzeti Sport cikkét, "Űrfocit játszott a Barca".
A másik: Ibrahimovic. A legnagyobb öröm, hogy vágott kettőt, ráadásul olyan igazi Ibrás gólokat, az elsőnél látszott a tökéletes helyzetfelismerés, és az, hogy technikailag is ott van a szeren, amásodik meg tényleg amolyan Ibra-gól. Kiugratják egyet tol, bumm! Remélem az utóbbi egy-két hét önbizalmat ad neki, kelleni fog a Classicón, és az elődöntőkben is!
Na ja, az elődöntőkben, mert hogy biztos vagyok a tovébbjutásban. Az Arsenal nem fog két gólt lőni a Nou Campban, mi meg lehetetlen, hogy ne találjunk be. Sokan írtátok, az első gólig lesz izgi, ez így is van. De meglesz az is, mint ahogy a tovébbjutás is. Na persze kicsit bosszantó, hogy kb a Barca Atleticcel is kiállhattunk volna a visszavágóra 2-0-ás eredménnyel, de ez van x lett a vége. És akkor elérkeztem a végére, atizenegyes. Sehol nem találtam olyan cikket, ami azt írta volna, ami valóban is történt. Puyol fedezte a labdát, Fabregas odament, hátulról jól combbelsőn rúgta, aztán a kis spanyol hülyegyerek (akit mellesleg imádok, és jöjjön Barcelonaba a nyáron, mert egyszerűen ide való, nagyon bírom a játékát, mindegy, ez másik téma) szóval semmi, de semmi nem történt. Ja de, kifelé szabadrúgás. Bődületes játékvezetői hiba, és megint csak nso.hu "Puyol szabálytalankodott Fabregassal szemben". Az első gól is elkerülhető volt, de azért nem vagyok ideges, a büntető befújása meg egy vicc!
Visszavágó 2-0 ide, elődöntőben pedig ahogy Henry visszament Londonba, úgy jühet hozzánk Eto'o!