Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

fio nem, lyon igen, így kijön az a 7 csapat akit kaphatunkrecrea írta:milan, fio, stuttgart, olimpiakosz, porto, bayern, moszkva, lyon?
Olimpakosrecrea írta:milan, fio, stuttgart, olimpiakosz, porto, bayern, moszkva, lyon?
Sztem nem volt,szabalytalan,csak a biroknak nem tetszenek az akrobatikus mutatvanyai,pedig elmenyszamba menneknagyjudit89 írta:És Igen!!!!!!!!!!!!!! Nyertünk! Valaki meg tudná mondani, hogy Ibra tényleg sokat szabálytalankodott, vagy csak a bíró kinézte magának????? Sajnos mindig ott akadt meg.....
Nem Deember 18-an?kurdt írta:asszem pénteken
Abidal élesen középre gurította, Xavi meg belecsúszott.mess2009 írta:az utolsó 6-7 percet láttam csak, elég görcs a csapat avi gólja hogy volt látta valaki?ozsimiki írta:nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünkszal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D
szal legrosszabb esetben maradjon x, vagy inkább nyerjünk.
az utolsó 6-7 percet láttam csak, elég görcs a csapat avi gólja hogy volt látta valaki?ozsimiki írta:nem mellékesen már 3-1es vereségnél is továbbmegyünkszal még kettőt is kaphatnánk,de ez az x elég a csoport elsőséghez is:D
szal legrosszabb esetben maradjon x, vagy inkább nyerjünk.