Nos...
Ez simább lett mint amire számítottam. Nem vártam, hogy ilyen jól játszunk majd, ennyi góllal és helyzettel. Egy szolíd 2-0-ra számítottam, ehhez képest 4 lett a vége úgy, hogy kényelmesen játszottunk egész meccsen, nem görcsöltünk, szépen elegánsan lehoztuk a meccset. Ehhez nagy grat a srácoknak!

Még ha Ibra és Henry elkezdi termelni a gólokat, nem hiszem, hogy lesz olyan csapat a BL-ben amely megállítana bennünket! És ebben igaza van Pepnek is: ehhez kell egy jó Ibra és Henry.
Külön kiemelni nem szeretnék senkit, mivel mindenki jól játszott, talán Iniesta tűnt el a megszokottnál többet. Mondjuk ezt írjuk fel a megintcsak 4-2-3-1-es felállásunkra, ahol a bal oldalon játszott.

Nekem nem tetszik ez a felállás, de úgy néz ki, hogy Pep az utóbbi meccseken ragaszkodik ehhez. Majd meglátja mennyire válik be hosszú távon. Messinek mindenesetre jót tett az új szerepköre: 3 meccs

7 gól!!!. Összesen már 31 gólnál jár. Hihetetlen a gyerek és még van 2 hónap a szezonból...
Egy szó mint száz, én örültem a tegnapi teljesítményünknek, remélem ezen az úton folytatjuk a hétvégén már Zaragozában.