Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért egy picit nyugodjunk már le...gekkodan írta:Éppenséggel egy végtelen túlértékelt ember, akit a góljai adnak el idén egyedül. Yaya fekve hasznosabb a Barca számára, mint a Ramadán óta rottyon lévő mali vegetáriánus.
Éppenséggel egy végtelen túlértékelt ember, akit a góljai adnak el idén egyedül. Yaya fekve hasznosabb a Barca számára, mint a Ramadán óta rottyon lévő mali vegetáriánus.gergo9 írta:
Az hogy a kreativitás szikrája sincs meg benne, azt sem értem hogy kp-n két eredetileg VKP-val miért kell felállni , főleg ugy hogy Iniesta is bevethető Xavi mellet.
Nem szoktam Guardiolat kritizálni, de ezt most már énse értem. Felfoghatatlan, h Sergio miért játszik ennyit és h Touré miért lett hirtelen mellőzve.mrmonster írta:Kezdő:
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi e Ibra
Ez való igaz...(mondjuk ez elmondható Touré-ról is, meg sok mindenkiről, akiknek a kreativitása jóval kevesebb, mint Xavinak).barca99 írta:Xavi meccs után leveszi a cipőjét, és abban több kreativitás marad, mint a maliban.![]()
Az hogy a kreativitás szikrája sincs meg benne, azt sem értem hogy kp-n két eredetileg VKP-val miért kell felállni , főleg ugy hogy Iniesta is bevethető Xavi mellet.Varatrix írta:Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.:shock:
Xavi meccs után leveszi a cipőjét, és abban több kreativitás marad, mint a maliban.Varatrix írta:Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.:shock:
Dettó.Saviola írta:Guradiola nem normális,hogy nem játszatja Tourét.
Busquets nem tudom mire fel kap enni bizalmat.A bajnokin is kumma nagyot hibázott..áh,nem értem én ezt.
Iniesta megint balon,de minek.Áh,megesz az ideg,komolyan.
Keitával éppenséggel mi a gondgergo9 írta:Engem ezzel a Keita-Busquets kp kezdővel a világból ki lehetne zavarni.
De ha nem is jön ki Pep Toureval, ezt a meccsek előtt félretehetné és az ő nevét írná rá arra a kib..szott papírjára, amin a kezdő játékosok névsora szerepel. A Barca filozófiájába tudtommal nem fér bele az önérdek, itt elvileg a csapat az első, akkor pedig Toure a vkp és nem a cingárCapon írta:Oka biztos van ennek. Ki tudja lehet nem jönnek ki egymással. Csak nem a sajtó előtt beszélik meg ezt hanem 4szemközt ezért nem tudunk semmit és csak állunk mint .... a lakodalomban. Igazából nem tom mire vélni a dolgot. Nyilván nem ok nélkül csinálja Pep.
Én sem értem...Saviola írta:Guradiola nem normális,hogy nem játszatja Tourét.
Busquets nem tudom mire fel kap enni bizalmat.A bajnokin is kumma nagyot hibázott..áh,nem értem én ezt.
Iniesta megint balon,de minek.Áh,megesz az ideg,komolyan.