Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A védelem okés, a középpálya várható volt. elől nem hittem volna hogy kihagyja Ibrát, de szerintem a hétvégi 2. félidői játék miatt tette ezt.Mikaos írta:Hivatalos kezdő sport.es és elmundo szerint is:
Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Busquets, Iniesta, Messi, Henry and Pedro.
Zsír, van SAT 1ünk, köszi az infót.Attika 25 írta:Az ORF 1 és a SAT 1 is élőben adja,igaz hogy nem magyar de legalább nem a tv-hez képest kicsi monitoron kell nézni és biztosan nem fog beakadni. Tudom ez sincs minden háztartásban de még mindig több helyen mint a Digi,én is ezek közül az egyiken nézem majd
Valszeg tovább erőltetjük a mostanában megszokott 4-2-3-1-et, elöl a:Mikaos írta:Hivatalos kezdő sport.es és elmundo szerint is:
Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Busquets, Iniesta, Messi, Henry and Pedro.
Ibra a padon kapott helyet egyelőre.
Henry vajon balszél, vagy inkább center?
Vagy Messi lesz center, és Henry balszél?
És Pedro hol lesz?
Mondjuk én legjobban annak örülnék, ha gyakran cserélnének a támadóink.
Na, ez meglepetés. Fordítva gondoltam, hogy lesz. Henry padon, Ibra kezdőben. De, ennek a hétvége után jobban örülök. Tökmindegy, magabiztosan nyerünk, így is-úgy is.Mikaos írta:Hivatalos kezdő sport.es és elmundo szerint is:
Ibra a padon kapott helyet egyelőre.
Ja ott, ha nincs DIGI TV-d. Regisztrálj digisport.hu-n és nézd hd minőségben. Amúgy, rossz topik.Ricsi_K írta:srack hol lehet nezni a meccset?? neten?