Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek azzal, hogy az MSN-t pihentetni kéne. Legfőképpen Neymarra férne rá nagyon a pihi, mert az utóbbi meccseken elég komolyan visszaesett, főleg az őszi formájához képest, mondjuk ez valamilyen szinten várható volt Leo visszatérésével.palesz77 írta: Az MSN-t meg pihentetni kéne, Messi "szerencséje", hogy lesérült szezon közben hosszabb időre, sokkal frissebb fejben - bár ő se volt ma top. Munir januárban bebizonyította szerintem, hogy lehet rá is számítani, ehhez képest Suárezt nem lehet lehozni soha úgy tűnik.. Na mindegy, remélem a végén nem fázunk rá arra, hogy az MSN érinthetetlen lett.
Statisztikák alapján nagyon nehéz megítélni, mert borzasztóan kezdték a szezonjukat, de az utóbbi 10+ meccsük viszont brutál. A képet az árnyalja, hogy idegenben nagyon gyengusok, ezt remélem ki tudjuk használni.visca el barca írta:hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat
(mikor ha nem most fognak nyerni)
Idegenben gyengék, totál jogos! De ezt az egymás elleni nagyobb győzelmeink kapcsán is lelehet szűrni, hogy otthon általában mi vagyunk jobbak Sevillában meg nagy a harc.visca el barca írta:hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat
(mikor ha nem most fognak nyerni)
hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat
Remélem Arda ma végre mutat valamit. Gondolom ő lesz Iniesta helyén, Robi meg majd besegít a jobboson védekezni.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Arda - Messi Suarez Neymar
A 16/17-es szezontól a spanyoloknál is jobb lesz azért kicsit az eloszlás. A Barca és a Real természetesen továbbra is jóval több pénzt tesz zsebre, mint a többiek, de a kis csapatoknak az a +15 millió sokat segíthet.Bob_Marley írta:A Ligában a közép és legfőképpen a kis csapatok nevetségesen kevés pénzt kapnak a TV bevételekből. Másrészt viszont félő, hogy a nagy bevételt megint a nagyok teszik zsebre.....