2 kamutizi, 1 lesgól, ez vicces volt.

mi van? azt hittem szorítasz nekik...visca el barca írta:nyamvadt atleti megint bemakkolja egy góllal...
visca el barca írta:így mostmár muszáj vagyok az atletinek is szurkolni, hogy húzzák be..
Hát a 25. percben Rayo-Real 2:0 - ettől még persze nehéz lesz.LG írta:Szerintem is megnyerik a riválisok a meccseiket, de nekünk is jó esélyünk lehet erre.mess2009 írta:sajnos most már mind a négy meccsünk min. gyomor szorító lesz. én nem számítok a másik kettő botlására, az egyik baromira kiegyensúlyozott, a másik megy előre mint egy tank...valójában mi vagyunk a kakukktojás...
persze érzem azért hogy már átestem ......túloldalára, azért mégis csak egy 18. jön hozzánk inkább egy biztos három pont a realitás.
Az ellenfeleink közül a Betis áll a legjobban, a 13. helyen, tehát elméletileg kötelező győzelmek lennének.
Gijonnál mondjuk az érdekes, hogy az utolsó 2 győzelmük az Atletico és Sevilla ellen voltak, igaz, mindkettő otthon. Elég kevés gólt kapnak mostanában, talán kicsit nehezebb dolgunk lesz, mint szerdán, de be kell húzni.
Szerintem is megnyerik a riválisok a meccseiket, de nekünk is jó esélyünk lehet erre.mess2009 írta:sajnos most már mind a négy meccsünk min. gyomor szorító lesz. én nem számítok a másik kettő botlására, az egyik baromira kiegyensúlyozott, a másik megy előre mint egy tank...valójában mi vagyunk a kakukktojás...
persze érzem azért hogy már átestem ......túloldalára, azért mégis csak egy 18. jön hozzánk inkább egy biztos három pont a realitás.
Rakitic szerintem nem volt rossz. Ment előre, támadt, védekezett, labdát szerzett nem volt vele gond. 70. percben már a hátsóján vette a levegőt.barcami írta: Busquets és Rakitic továbbra is szerény teljesítményt nyújt.
Azért inkább az Atletico legyen a második, mint a Real.visca el barca írta:nyamvadt atleti csak kihúzta... innentől akkor most már tényleg minden meccset nyerni kell
Szerintem fognak ők meg botlani, a Bayern minimum nagyon megfuttatja őket, de a mai alapján nem kell félnünk a maradék 4 meccsünket izomból hozni kell és kész.visca el barca írta:nyamvadt atleti csak kihúzta... innentől akkor most már tényleg minden meccset nyerni kell
Én leginkább az Espanyol ellen parázok.Azok a nyamvadt bunkók képesek bármire, pláne mekkora nagy álmuk válna valóra ha ők vennék el tőlünk a bajnoki címet az utolsó előtti fordulóban...visca el barca írta:nyamvadt atleti csak kihúzta... innentől akkor most már tényleg minden meccset nyerni kell