Nero. írta:És szerinted jelenleg van bárki a padon aki bármi pluszt tudna adni a csapatnak? Asszem most ütött csak be igazán a transferbann, de nem gyengén.

1 eltiltott, kettő sérült, plusz ketten nem játszhatnak, ezt nem sok csapat viseli könnyen.
Vegye ki valaki a Rm-ből (mert ők a legközelebbi példa) Ramost, Benzemát és Coentraot (bár ő azt hiszem tényleg sérült) valamint nem játszhatna Danilo és Kovacic. Ők is Nacho, Lucas Silva embereket tennének a padra, akik semmivel sem jobbak mint teszem azt Roberto, Bartra sőt.
Két dolog, 1; akik a leginkább elküldték volna Pedrot vannak a legjobban meglepődve most. (tisztelet annak akik nem)

2; Eddig is tudtuk, hogy nehéz lehet az ősz és most van itt a lehetőség a fiataloknak, meg eddig az volt hogy Lucho nem ad esélyt stb. Most felhív embereket a B-ből (mert muszáj is) és odarakja a padra, most meg az a baj...
Persze tudom nem a kis kedvenc Samper meg Grimaldo van ott....Én meg azt mondom, hogy LE nem poénból hív fel xy-t, neki Camara meg Gumbau emberekre van szüksége. A tehetség az huszadrangú. Munka, hozzáállás, taktikai fegyelem ez a fontosak. Ezekben meg lehet Camara veri a többit. Ezt én nem tudom, mert nem látjuk az edzéseket, de tényleg eddig sokan azért sírtak, hogy fiatalok most meg vannak az a baj...