Piquénél megint jönnek ezek a focistára semmiképpen se emlékeztető megmozdulások, amiket egy védő sem mutat be, aki játszott már legalább 5 meccsezt profi szinten...

kabaré ez az ember.
Matyiról szót se ejtek. Talán még a Rayoban is csere lenne.
Suárez formája előtt is értetlenül állok összességében, ahogy a szezon előtt ő is kiemelte, sikerült végigcsinálnia az előszezont, válogatott miatt sincs leterhelve, botrányt se okozott kivételesen, szóval teljes nyugalomban készülhetett a szezonra, erre szerintem még a tavalyi beilleszkedős időszakánál is rosszabbul játszik. Lehet kicsit elkényelmesedett, vagy nagy lett a mellény a tavalyi MSN hype óta, mert idén csak a lesen állásban, a pofázásban és a fetrengésben jeleskedik. Neymar mumpsszal bajlódva, ezernyi magánéleti mizéria mellett is sokkal összeszedettebb.
A kulcsemberek közül még Rakitic aki nagyon nincs formában továbbra se, konkrétan egy alibit tol, árnyéka a tavalyi szezonjának, azt az iszonyatos munkát se látom, összjátékban kifejezetten gyenge.
Ter Stegen is össze van esve fejben, a védelmet nem is említem, pedig lehetne...
Szilárd alapokkal, felépített játékkal és egy triplázással vágtunk neki a szezonnak, mégis összevisszaság van, aminek szerintem sokkal inkább a trágya előszezon az oka mintsem a sérülések. Bár tény, hogy azok sem könnyítik a helyzetet, de a Sevillától és Bilbaotól is alapkezdővel kaptunk négyet.