Bajnoki Mérkőzések
elvették a Real szerváját de a Barcának még hozni kell a sajátját... így lehet előny a dologból. ez kétségtelenül lehet teher is de egy mentálisan erős csapatnak inkább szárnyakat kell hogy adjon.
semmi okunk jelenleg megkérdőjelezni ezt így most bízom is és remélem is a győzelmet.
a tippem fix. 2.
semmi okunk jelenleg megkérdőjelezni ezt így most bízom is és remélem is a győzelmet.
a tippem fix. 2.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Vermaelen és Douglason kívül nincs sérült. Szerintem a "gála" kezdő lesz.Normandia írta:Nem tudom, hogy van e sérültünk az eddigieken kívül? Remélem a foul extrával kezdünk holnap.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy van e sérültünk az eddigieken kívül? Remélem a foul extrával kezdünk holnap.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Meccs nélküli szerdán jöjjön egy kis statisztika a Bilbao-ról:
- utolsó 5 meccsük a bajnokságban: 1 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség
- utolsó 5 meccsük a Barca ellen hazai pályán: 1 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség
- jelenleg a 11. helyen állnak 23 ponttal
- hétvégén nem lesz bevethető Iturraspe és Guillermo Fernandez sérülés, Iraola pedig eltiltás miatt
Ez a Bilbao nem az a Bilbao már, aligha fognak odaérni az európai porondra, inkább hátrafelé kell tekingetniük. Még otthon is kikaptak Elchéktől meg Cordobáktól, Depor is elverte őket otthon, ráadásul még fontos hiányzóik is lesznek.
Mindezek ellenére, ahogy mindig, most is nagyon meg fogunk izzadni a baszkoknál. Nagyon fontos lenne begyűjteni majd a 3 pontot.
Nagyon nem tetszik, hogy végre van egy teljes hét meccs nélkül, erre Pigué meg Neymar Katarba repülnek reklámokat forgatni. De hát a pénz beszél ugye...
- utolsó 5 meccsük a bajnokságban: 1 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség
- utolsó 5 meccsük a Barca ellen hazai pályán: 1 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség
- jelenleg a 11. helyen állnak 23 ponttal
- hétvégén nem lesz bevethető Iturraspe és Guillermo Fernandez sérülés, Iraola pedig eltiltás miatt
Ez a Bilbao nem az a Bilbao már, aligha fognak odaérni az európai porondra, inkább hátrafelé kell tekingetniük. Még otthon is kikaptak Elchéktől meg Cordobáktól, Depor is elverte őket otthon, ráadásul még fontos hiányzóik is lesznek.
Mindezek ellenére, ahogy mindig, most is nagyon meg fogunk izzadni a baszkoknál. Nagyon fontos lenne begyűjteni majd a 3 pontot.
Nagyon nem tetszik, hogy végre van egy teljes hét meccs nélkül, erre Pigué meg Neymar Katarba repülnek reklámokat forgatni. De hát a pénz beszél ugye...
- Mascherano
- Jugador del Barça
Öcsémmel néztem együtt a meccset,és amikor bekapta a csapat az első gólt az öcsém fogadást ajánlott: Nem nyeri meg a barca a meccset.Tavaly vagy az idei évelején nemet mondtam volna neki de éreztem a csapaton a győzni akarást, és a eltökéltséget. Még amikor a 2. gól jött akkor is biztos voltam hogy a csapat behúzza a meccset.És sikerült
. Nem olyan volt mint s Sociedad elleni vereség vagy a Getafe elleni döntetlen ahol szenvedve akartak gólt lőni. Nagyon jó volt végre egy olyan csapatot látni akik küzdenek és visszaagyák a hitet nekünk szurkolóknak (csak el ne kiabáljam) . És végezetül nekem sokat számítanak azok a kis cselekedetek mint pl Messi elmegy a labdáért gól után vagy a mosolygás a gólok után, szóval Hajrá Barca ! 

Més que un club !
- Chino
- Llegenda del Barça
Attól eltekintve viszont nem lehetett panasz a teljesítményre. Voltak hatalmas mentései is, amikor szinte utolsó emberként szerelte becsúszva Viettot(?) hatalmas volt.Normandia írta:
Nos nekem meg az volt. Még ám nagyonis.![]()
Pique-től mostanában nem szoktam meg, hogy ilyen cserkészhibát követ el. Senkitől sem zavartatva nem tudja lekezelni a labdát. Ez a figyelem és öszpontosítás hiánya. Valszeg az utóbbi 5 meccs nagyon megviselhette az idegeit, mert ezeken meg tanárian játszott. Lehet padoztatni kellene megint
Ha az összképet nézzük nem hozott rossz meccset.
Forca Barca!!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Yokozuna írta:Nem volt meglepő a második félidő elején bekapott gól. N
Nos nekem meg az volt. Még ám nagyonis.

Pique-től mostanában nem szoktam meg, hogy ilyen cserkészhibát követ el. Senkitől sem zavartatva nem tudja lekezelni a labdát. Ez a figyelem és öszpontosítás hiánya. Valszeg az utóbbi 5 meccs nagyon megviselhette az idegeit, mert ezeken meg tanárian játszott. Lehet padoztatni kellene megint

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nem volt meglepő a második félidő elején bekapott gól. Nem először fordul elő. Utána viszont nem a görcsösség jött, hanem egy villámgyors fordítás, ami nem volt eddig jellemző a csapatra. Persze mondhatnám, hogy Messi így akarta, mert az ő teljesítménye határoz meg mindent.
LE cseréje remélem azt jelenti, hogy belátja végre, Mascheranonak a középpályán a helye, az alibiző Busquetsnek a kispadon. Én Alba eszement rohangálását is egyre idegesebben szemlélem, még Mathieu is jobb megoldás lenne ott a bal oldalon. Jó volt Alves, Neymar, és Suarez darabos játéka ellenére is, benne volt a gólokban.
LE cseréje remélem azt jelenti, hogy belátja végre, Mascheranonak a középpályán a helye, az alibiző Busquetsnek a kispadon. Én Alba eszement rohangálását is egyre idegesebben szemlélem, még Mathieu is jobb megoldás lenne ott a bal oldalon. Jó volt Alves, Neymar, és Suarez darabos játéka ellenére is, benne volt a gólokban.
- Normandia
- Director del Fútbol
Igazán nem szenvedtünk volna, ha a helyzetek felét belőjük, de az számomra egy teljesen új jelenség, hogy vesztésreállásnál még motíváltabban játszanak, látszik, hogy nincsen beletörődés. Ugye kétszer is hátrányból jöttünk fel és nem akármilyen helyzetek létrehozásával, mert mindegyiknél már az elsőszándék gólt érdemelt volna. Szóval lehetne kevésbé izgalmas meccseket játszanunk, de ez a hozzáállásuk nagyon motiváltnak mutatja a csapatot. Azt is hozzátenném, hogy egyik hátrányunknál sem éreztem egy percig sem, hogy kikaphatunk. Végig bennünk volt a gól és érezni lehetett, hogy nem hagyjuk el vesztesen a pályát. Legalábbis én így éreztem. Grat a csapatnak,Lionel85 írta:Nem semmi, hogy néhány napon belül két ugyanolyan koreográfia alapján nyer a Barcelona! Most összejött, bár a Villarreal papíron verhető, most szenvedtek Messiék. A kupában sem lesz egyszerű menet a Villarreal ellen, izgalmas 180 perc lesz szerintem.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem semmi, hogy néhány napon belül két ugyanolyan koreográfia alapján nyer a Barcelona! Most összejött, bár a Villarreal papíron verhető, most szenvedtek Messiék. A kupában sem lesz egyszerű menet a Villarreal ellen, izgalmas 180 perc lesz szerintem.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szenvedős meccs volt. Lehet hogy az tette nehézzé, hogy nem mi találtunk be először, de a Villarreal megérdemli a dícséretet.
Mi picit tompábbak voltunk így az Atletico elleni párharc után, de azért hoztuk a kötelezőt. Egyénileg Rafinhán kívül ezúttal nem emelnék ki senkit. Bár szép dolgok akadtak azért, összességében egy erős átlagot hozott nagyjából mindenki.
Illetve azért egyvalakit érdemes lenne még megemlíteni: A Vietto gyerekről még hallani fogunk szerintem...
Mi picit tompábbak voltunk így az Atletico elleni párharc után, de azért hoztuk a kötelezőt. Egyénileg Rafinhán kívül ezúttal nem emelnék ki senkit. Bár szép dolgok akadtak azért, összességében egy erős átlagot hozott nagyjából mindenki.
Illetve azért egyvalakit érdemes lenne még megemlíteni: A Vietto gyerekről még hallani fogunk szerintem...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Chino
- Llegenda del Barça
A második ponttal félig egyetértek. De itt inkább Iniesta a hunyó. Albanak is voltak hibái, de inkábbb az előbbivel van probléma. A másik oldalon Rafinha sokat segített a védekezésbe is.Feast4 írta:Nos a tegnapi meccsnek öt nagy tanulsága van számomra:
1.Fejbe nagyon egybe vagyunk 2x is vezettek mégis forditottunk.
2. Rakitic nélkül nincs középpályás védekezésünk. Inesta is Alba is tojik rá, hogy visszajárjon, Busquets meg lassú mint a tetű.
3.Suereznek Alexisicitise van. Szegény be van oltva gól ellen!Most már szerintem tényleg túlpörgi.
4.Pique mellé tényleg kellett volna egy vezérvédő. És ha Bartra nem játszik akkor belőle se az lesz amit szeretnénk.
5.A kupa továbbra se lesz egyszerű.
Suareznek tényleg probléma a góllövés sajna, de azt nagyon jól csinálja, hogy középen leköti a védőket, bírja a darálót, ez Messinek és Neymarnak is hatalmas segítség. Lehet mondani, hogy nem ezért vettük stb. de egy Sandro nem tudná ezt. Amellett az elmozgásai is nagyon jók. És ez visszavezetve Alves-nek is jót tesz. Szélen Messivel az ő játéka is feljavult. nincs totál egyedül.
Piqué egyáltalán nem volt rossz, egyedül a gólt lehet a nyakába varrni, de voltak hatalmas szerelései, jól tette a dolgát. Azzal nagyon belerondított az összképbe, főleg, hogy javíthatott is volna, de túlszaladt Dos Santoson. Mondjuk akkor Mascherano nem tudom hol kolbászolt, Busquets volt aki visszasprintelt vele, de ő tudjuk milyen sebességre képes.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy egy olyan egyértelmű tizit nem kaptunk, hogy csak néztem. Nem tudom, hogy kell jobban felrúgni vkit, hogy befújják.
Összességében jól játszottunk. LE jól mondta, hogy kb. 10 percig nem tartottuk kézben a meccset, most az aktuális eredménytől függetlenül.
Ami azért kicsit idegesített, hogy a harmadik gól után nagyon átadtuk a területet és ráültünk az eredmányre. Az utolsó másodpercig féltem, hogy ez vissza fog ütni.
Megvan egy újabb rangadó. Ez a Villarreal nagyon szimpatikus és szerintem sokra hivatott, nem véletlen az a 18 meccses sorozat. A 4. helyre én simán el tudnám képzelni őket.
Forca Barca!!!!
A jövő heti összeállitásra leszek nagyon kiváncsi.Egy Rakitic Rafhina kezdőt megnéznék.

Nos a tegnapi meccsnek öt nagy tanulsága van számomra:
2. Rakitic nélkül nincs középpályás védekezésünk. Inesta is Alba is tojik rá, hogy visszajárjon, Busquets meg lassú mint a tetű.
3.Suereznek Alexisicitise van. Szegény be van oltva gól ellen!Most már szerintem tényleg túlpörgi.
4.Pique mellé tényleg kellett volna egy vezérvédő. És ha Bartra nem játszik akkor belőle se az lesz amit szeretnénk.

-
- Jugador del Barça
Nagyon küzdelmes meccs volt. Azzá tettük.Tudom, hogy nincs "ha" a futballban. A mi lett volna ha itt csak a játék kedvéért vehető elő.Ám:ez a Suarez szerintem idézi Alexis kapu előtti bénázásait...
Kezdem őt csapatunk egyik fékének érezni...Teszem ezt annak ellenére, hogy örültem érkezésének.Azért érdekes, hányszor pattan el tőle a labda( nem tudja átvenni).Néha úgy tűnik: kirí a képzetlenségével a Barca neveltjei közül!Van még hova fejlődnie!!
Amúgy hátul nem vagyunk stabilak: ennyi luftot nem rúghat egy balhátvéd!(Alba)Piquet rapszodikus, óriási mentések kapitális hibák egyaránt előfordulnak játékában.Alves érdekesen
változott: jól vesz részt az összjátékban sokat hibázik mint védő,katasztrófa amit az ellen kapujánál csinál!
Masi is le-lemaradt néhányszor, de talán még Ő felelt meg legjobban.
Középen? Rafinha kifogástalanul játszott, teljesen feledhetővé tette számomra a mai Xavit.
Ini tetszett, Busi jobb szokott lenni...
Amúgy:Hamarabb kellett volna a Suarez csere,én Albát vettem volna le.
Kezdem őt csapatunk egyik fékének érezni...Teszem ezt annak ellenére, hogy örültem érkezésének.Azért érdekes, hányszor pattan el tőle a labda( nem tudja átvenni).Néha úgy tűnik: kirí a képzetlenségével a Barca neveltjei közül!Van még hova fejlődnie!!
Amúgy hátul nem vagyunk stabilak: ennyi luftot nem rúghat egy balhátvéd!(Alba)Piquet rapszodikus, óriási mentések kapitális hibák egyaránt előfordulnak játékában.Alves érdekesen
változott: jól vesz részt az összjátékban sokat hibázik mint védő,katasztrófa amit az ellen kapujánál csinál!
Masi is le-lemaradt néhányszor, de talán még Ő felelt meg legjobban.
Középen? Rafinha kifogástalanul játszott, teljesen feledhetővé tette számomra a mai Xavit.
Ini tetszett, Busi jobb szokott lenni...
Amúgy:Hamarabb kellett volna a Suarez csere,én Albát vettem volna le.
A Villareal 10 meccses veretlenségét vettük el tegnap
A kupában nehéz dolgunk lesz nagyon... Hagyományosan sok gólt hoznak ezek a találkozók, és nem lenne jó otthon sok gólt kapni.
Rakitic innentől már kezdő kell, hogy legyen! Az Atma ellen nem volt a keretben, a Villareal ellen padozott, a Bilbao ellen már a kezdőben kell hogy legyen...

Rakitic innentől már kezdő kell, hogy legyen! Az Atma ellen nem volt a keretben, a Villareal ellen padozott, a Bilbao ellen már a kezdőben kell hogy legyen...
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem meg nem voltak jók. mind a két gól óriási védelmi hibából született, igen , még az első is. az orosz közelében ( 16-oson belül) 5 méteres körzetben sehol senki.P.U.Y.O.L. írta:A védelmünk pedig szerintem kifejezetten jó a mai meccsen.
amugy grat a csapatnak, küzdöttek, mint disznó a jégen, csúsztak-másztak... sokszor leírtam őket meccs közben, de megmutatták h igenis akarnak. ez a fene nagy akarás talán LE érdeme, talán nem, nem tudom, de mindenesetre tetszik és örülök neki.
rafinha gyerek óriásit játszott, ha kellett elől szambázott, ha kellett hátul rugdalta az ellent, csúszott-mászott, egy rossz szavam nem lehet rá. én sosem rajongtam egyik tesóért sem, de sztem bőven van benne annyi mint a másikba (és nem ez az egy meccs alapján). remélem őt nem fogjuk el kótyavetyélni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Isten ments Messit visszavinni középre. Suarez tankszerűsége kell, hogy helyzetet csináljon magánask, ill helyet Messinek és Neymarnak (meg Rafinhanak is). Hogy kihagyja a helyzeteket, az botrányos, de ezen az edzőnek és a pszichológusnak kellene segíteni. A védelmet meg jó csapat ellen nem szabad így feltolni, mert egyetlen hiba életveszélyes.Léfe írta:Sorban nyerünk az jó, de idegesitő dolgokat /is/ látok.
Suarez golképtelensége, talán Messit vissza kellene vinni középre.
Ugy jöttek á a középpályán, mint a szél.
Feltünően nehezen hozzuk ki a labdát a kapunk elől, egészen jól letáboroznak a mi tizenhatosunk elött.
Az elkerülhető golok magas száma.
Jó sorozatban vagyunk, jó az elenfél, mégis sok az ürs szék a nézőtéren-
De azért nem vészes a kép bizakodó vagyok.
-
- Entrenador del Barça
Sorban nyerünk az jó, de idegesitő dolgokat /is/ látok.
Feltünően nehezen hozzuk ki a labdát a kapunk elől, egészen jól letáboroznak a mi tizenhatosunk elött.
- westerngom
- Entrenador del Barça
hát Béláim (eddig nem mertem leírni) úgy néz ki, hogy végre mi is kontrázunk
A kérdés, hogy eddig miért nem csináltuk, ha módunkban állt.
Atleti ellen is láttunk pár szélvész kontrát amiről csak azt hittem, hogy a véletlen műve, vagy a srácok kiengedve hagyták a kéziféket, de nem bakker, ez már tudatos!! Ez az ami hiányzott nekem a játékunkból, ami az átütést hozhatja a támadójátékunkban, ha a MSN tridente "rohamoz" és nem álló focival adogatják körbe az ellenfél 16-osát.
Egy mérkőzés után erős lenne konzekvenciákat levonni, de az tény, hogy a MOM az a kis Alcantara gyerek volt. Nem akarok ön fényezni, mert többed magammal írtuk, hogy Rafinha már simán beférne a kezdőbe. Én legfeljebb Ini helyén játszatnám, Rakiticsel és Mascheranoval a középpályán. Az Iniesta - Xavi - Busquets cserepad pedig még mindig adhatna stabilitást, vagy lökést egy második félidő hajrájában.
Összességében jól játszott a csapat Mr. Shakira fax-ságát leszámítva nem volt aki nagyon kilógott volna lefelé a csapatból. Alves-t sem értem mit fikáztátok, szerintem ahhoz képest összeszedett volt és talán csak 2 lasztit rúgott a sztratoszférába, ha jól emlékszem.
LE-nek is lassan érik egy piros pont...... nem merem elkiabálni, de érezhető kezd lenni egy kis tudatosság a játékunkban, új játék elemekkel társítva.

A kérdés, hogy eddig miért nem csináltuk, ha módunkban állt.

Atleti ellen is láttunk pár szélvész kontrát amiről csak azt hittem, hogy a véletlen műve, vagy a srácok kiengedve hagyták a kéziféket, de nem bakker, ez már tudatos!! Ez az ami hiányzott nekem a játékunkból, ami az átütést hozhatja a támadójátékunkban, ha a MSN tridente "rohamoz" és nem álló focival adogatják körbe az ellenfél 16-osát.
Egy mérkőzés után erős lenne konzekvenciákat levonni, de az tény, hogy a MOM az a kis Alcantara gyerek volt. Nem akarok ön fényezni, mert többed magammal írtuk, hogy Rafinha már simán beférne a kezdőbe. Én legfeljebb Ini helyén játszatnám, Rakiticsel és Mascheranoval a középpályán. Az Iniesta - Xavi - Busquets cserepad pedig még mindig adhatna stabilitást, vagy lökést egy második félidő hajrájában.
Összességében jól játszott a csapat Mr. Shakira fax-ságát leszámítva nem volt aki nagyon kilógott volna lefelé a csapatból. Alves-t sem értem mit fikáztátok, szerintem ahhoz képest összeszedett volt és talán csak 2 lasztit rúgott a sztratoszférába, ha jól emlékszem.
LE-nek is lassan érik egy piros pont...... nem merem elkiabálni, de érezhető kezd lenni egy kis tudatosság a játékunkban, új játék elemekkel társítva.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kis érdekesség:
For the first time since the year 2011, FC Barcelona have won their first game in February.
(2011 óta először nyerte meg az FC Barcelona az első februári meccsét)
For the first time since the year 2011, FC Barcelona have won their first game in February.
(2011 óta először nyerte meg az FC Barcelona az első februári meccsét)
első benyomások.:
egy nagyon mozgékony és ennek ellenére keményen védekező ellenfelünk volt, akik a középpályán különösen erősek voltak és nagyon megforgatták Busquest és Iniestát is a támadásaik gyorsak és veszélyesek voltak.
az első gól igaz-mák volt de adhatom Busquetsnek is, mert ő hagyta szabadon a ruszkit a második pedig kétszeres Pique bukta.
ami a mi játékunkat illeti, különösen az első félidőben visszatért a meddő darálás, az ötösön belülre akaró küszködés - eredménytelenül.
az egyenlítő gól Messi mellett Rafinha érdeme különösen azért mert lőtt!!! ha ezt is megpróbálja visszagyötörni Messinek elúszott volna.
ez a meccs most olyan volt hogy alig akart bemenni valami......van ilyen sajna. a fő vesztese ezuttal is Suarez, akinek csak az akarása és egy két jó passza dícsérhető.
a másodikban volt két három ígéretes kontra sajnos most nem hozott gólt, de ez lehet a jó út.
Neymar mintha megsértődött volna hogy piszkálták, keveset vállalt sok hibával. Iniesta egy szürke meccset hozott, Busquets semmi különös, nálam Aba is gyenge volt ma rengeteg rossz megoldással bár hajtani hajtott az tény. Alvest sokszor otthagyták, a beadásai a szokásosak. Masc. hozta a jó formáját, a kapu előtt lehet hogy néha ő is mellé nyúlt. Messi szerintem jó volt nagy területen játszott veszélyesek voltak a beindulásai , szép gólt lőtt... mi kell még?!
összefoglalva: nehéz meccsen dícséretes küzdelem, három pont - soha rosszabbat.
egy nagyon mozgékony és ennek ellenére keményen védekező ellenfelünk volt, akik a középpályán különösen erősek voltak és nagyon megforgatták Busquest és Iniestát is a támadásaik gyorsak és veszélyesek voltak.
az első gól igaz-mák volt de adhatom Busquetsnek is, mert ő hagyta szabadon a ruszkit a második pedig kétszeres Pique bukta.
ami a mi játékunkat illeti, különösen az első félidőben visszatért a meddő darálás, az ötösön belülre akaró küszködés - eredménytelenül.
az egyenlítő gól Messi mellett Rafinha érdeme különösen azért mert lőtt!!! ha ezt is megpróbálja visszagyötörni Messinek elúszott volna.
ez a meccs most olyan volt hogy alig akart bemenni valami......van ilyen sajna. a fő vesztese ezuttal is Suarez, akinek csak az akarása és egy két jó passza dícsérhető.
a másodikban volt két három ígéretes kontra sajnos most nem hozott gólt, de ez lehet a jó út.
Neymar mintha megsértődött volna hogy piszkálták, keveset vállalt sok hibával. Iniesta egy szürke meccset hozott, Busquets semmi különös, nálam Aba is gyenge volt ma rengeteg rossz megoldással bár hajtani hajtott az tény. Alvest sokszor otthagyták, a beadásai a szokásosak. Masc. hozta a jó formáját, a kapu előtt lehet hogy néha ő is mellé nyúlt. Messi szerintem jó volt nagy területen játszott veszélyesek voltak a beindulásai , szép gólt lőtt... mi kell még?!
összefoglalva: nehéz meccsen dícséretes küzdelem, három pont - soha rosszabbat.
elég sok rossz teljesítményünk volt most szerintem, neymar, suarez, busquets, alba, de tetszett, hogy egyből válaszoltunk a góljukra és mentünk rendesen.
piquét dicsértem volna, de aztán jött egy régi piqués hiba, messi is sokat tett hozzá, de mellette elég sokat hibázott, mascheranot pedig a védelemben most bizonytalanabbnak éreztem.
akit ezért kiemelnék az rafinha, meg talán alves és iniesta.
a villarreal meg jó csapat, tetszik, nem véletlen volt a veretlenségi sorozatuk.
piquét dicsértem volna, de aztán jött egy régi piqués hiba, messi is sokat tett hozzá, de mellette elég sokat hibázott, mascheranot pedig a védelemben most bizonytalanabbnak éreztem.
akit ezért kiemelnék az rafinha, meg talán alves és iniesta.
a villarreal meg jó csapat, tetszik, nem véletlen volt a veretlenségi sorozatuk.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Igaz, hogy két perc alatt meglett a fordítás, de ez nagyon-nagyon nehéz meccs volt. Kemény ellenfél lesz még ez a Villarreal a kupában, nem biztos, hogy segíteni fog az az extra terhelés a BL előtt. Suarezben megint maradt gól, de összességében jól, hasznosan játszott, Rafinha lenyűgözött - tényleg level uppolt -, Messi meg csak a szokásos, nagyon szép labdákat adott ma is és a gólja is élményszámba ment. Örülök, hogy győztünk, Visca Barca!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Hasonlóan látom.palesz77 írta:Meg is mutatta!S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja!![]()
Amúgy egész jó meccset játszunk, Suárezről már írtam a topicjában, Messi 1v1-ben ismét régi önmagát idézi, Neymar ma annyira nem érzi sajnos. Ami feltűnő - és kifejezetten rossz húzás szerintem -, hogy a szélső védők beljebb vannak, mint a szélső támadóink, ezáltal Messi és Neymar kb 3m-rel még távolabb van a kaputól mint eddig, nem csoda, hogy nem tudnak helyzetbe kerülni - plusz így Suárez is tök egyedül gyötrődik.. Kicsit beljebb jöttek, máris gól lett a vége. Ha ezen változtat Lucho még jobbak lehetnénk szerintem, de így se játszunk rosszul, pörgés van. A Villarreal kontrái nagyon veszélyesek viszont, erre figyelni kell, de amúgy meglehet simán a meccs.
A védelmünk pedig szerintem kifejezetten jó a mai meccsen. A góljukhoz azért bőven kellett mák, azon kívül csak egy fejesük volt az egész félidőben. Még kisebb helyzeteik se voltak. Főleg Piqué és Alves segíti ki egymást remekül.
A támadójátékunk kicsit sablonossá vált egy idő után, pedig kifejezetten tetszett, hogy egy 20-25 percig igen kombinatívak voltunk. Mindenhol erőltettük (2 szél, közép) és meg is voltak a helyzeteink.
Remélem meg lesz, mert a játék képe alapján több gól van a két csapat között...