Sanama írta:
Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...

Fordult a kocka.
Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk.

És ha nem szórakoztat akkor nézz meg egy Chelsea meccset. Besirsz!

A sokak álltal istenbe imádott Fabregast is sokszor kifügyülték már ott. De ez egy más téma, nem akarok offolni.
Vissztérve a mi játékunksokszor célfoci, de nem bunkó foci. Nem törünk zúzunk, nincsennek vezérmarháink, támadunk amikor csak tudunk és ha kell a középpályán nem csak passzolgatunk jobbra valra céltalanul ( mint az utolsó két évünkben nagyon jellemző volt) hanem tördelünk ha szükség van rá. Én nem vagyok nagy LE fan, de az erő, a tördelés, a pontrúgások és a kontrák mind az ő edzősége és ezek a dolgok már hoztak nekünk meccset. A régi játékunk felett eljárt az idő. Értelmetlen labdajáratásba fulladt és már nem csak egy nagy csapat, de kis közepes csapatok is simán tudták mi kell ellene.
Tény most is bukunk pontokat, de ez a csapat bár egyenlőre nem olyan erős mint Pep idejeében ( hozzá kell tenni, hogy Európa akkori legerősebb csapatát vette át) de sokoldalubb és tud váltani ha kell. Ha ragaszkodunk a multhoz és azt hisszük, mindig azt tudjuk játszani akkor az felejtős.
És igen a mai meccsünk nem volt jó. Középen megvertek minket elég sokszor, volt gond a védelemmel is, de két gólt lőttünk és megvan a három pont. Nagy igazság győzelmet nem kell magyarázni. nem volt szép nem volt szép, a liag 3.4- legerődebb csapatát nem is biztos, hogy szépen kell megverni csak meg kell verni.