Nekem a bátyám Bayern szurkoló...szerdáig nem állunk szóba...LG írta:Van egy olyan erzesem, h a Bayernt nagyon megverjuk. Nem is bannam, mert az egyik Bayernos haverommal eleg sokat vitatkozunk a meccsrol, elcsendesedhetne.

Nekem a bátyám Bayern szurkoló...szerdáig nem állunk szóba...LG írta:Van egy olyan erzesem, h a Bayernt nagyon megverjuk. Nem is bannam, mert az egyik Bayernos haverommal eleg sokat vitatkozunk a meccsrol, elcsendesedhetne.
m1 adja szerrdán 20:10-tőlozsimiki írta:Mindenesetre akinek van tv6 is,az innentől minden meccset lát, vagy élő,vagy felvételrőlmivel m1 gondolom azért mindenhol van.
én hajdú b miatt remélem,hogy tv6 adja szerdán,de többség kedvéért legyen m1. mindenesetre a pool-chelsearől csak egy hosszabb összefoglalót nézek majd meg, bár lehet ez lesz az üdítő kivétel (amit kétlek) a párharcukból....
Hmm. Jó lenne megint egy Chelsea - Barca. Bár a 'Pool sem lenne rossz, megnézném hogy mi mit kezdünk velük.kabekabe írta:A Pool-Chelsea meccsek győztesével. Szal ott keményre kell számítani.Katalán88 írta:Am, ha nyerünk a Bayern ellen, akkor kivel párosítanak össze minket?
A Pool-Chelsea meccsek győztesével. Szal ott keményre kell számítani.Katalán88 írta:Am, ha nyerünk a Bayern ellen, akkor kivel párosítanak össze minket?
A Chelsea-Liverpool győztesével, és itthon kezdünk.Katalán88 írta:Am, ha nyerünk a Bayern ellen, akkor kivel párosítanak össze minket?
Klose sérült.barcaME55i írta:Természetesen. A Bayernnek kell tartania tőlünk, ezt kihasználhatjuk. Másrészről remélem VV odafog figyelni nehogy klose bebökjön párat..Etooka írta:Olvasgattam a német újságokat, és meg kell mondjam, irtózatosan félnek tőlünk![]()
![]()
Egyenesen a "Legnehezebb ellenfélnek" neveznek minket, illetve favoritnak titulálják a Barcát mind a BL-ben, mind ebben a párharcban...![]()
Persze,ettől még nem jutottunk tovább, de azért a(z) - jelenlegi - erőviszonyokat tökéletesen tükrözi...
középpályánk verhetetlen.
Természetesen. A Bayernnek kell tartania tőlünk, ezt kihasználhatjuk. Másrészről remélem VV odafog figyelni nehogy klose bebökjön párat..Etooka írta:Olvasgattam a német újságokat, és meg kell mondjam, irtózatosan félnek tőlünk![]()
![]()
Egyenesen a "Legnehezebb ellenfélnek" neveznek minket, illetve favoritnak titulálják a Barcát mind a BL-ben, mind ebben a párharcban...![]()
Persze,ettől még nem jutottunk tovább, de azért a(z) - jelenlegi - erőviszonyokat tökéletesen tükrözi...
Honnan tudod, hogy nem az m1 közvetíti? Nekem sajnos se tv6, se Sat1 nincsen, bár ez az én személyes problémám...don gamper írta:És akinek nincs Tv6 az nézheti esetleg a Sat1-en a Barca-Bayernt!!!!barca99 írta:április 8., szerda: Liverpool (angol)–Chelsea (angol), Barcelona (spanyol)–Bayern München (német)
A hivatalos programból.
És akinek nincs Tv6 az nézheti esetleg a Sat1-en a Barca-Bayernt!!!!barca99 írta:április 8., szerda: Liverpool (angol)–Chelsea (angol), Barcelona (spanyol)–Bayern München (német)
A hivatalos programból.
lluisllach89 írta:Van Bommel PSV-ben meg Barcában még jó volt de nem csoda hogy nekünk nem kellett. A Bayernben +1 ember, fogalmatlan. Van Buyten, Lell, Oddo...messideco írta:
Teljesen igaz... Pluszmeg ott van Lahm, Schweisteiger, Van BommelZe Roberto, Demichellis...
Ha már csak 2 góllal lenének rosszabbak összesítésben Botiáék mint a Bayern leordítanám a fejüket.
Meg kell adni a tiszteletet oké, Lahm, Zé Roberto, néha Schweini, Klose, Ribéry, meg talán Podolski akiket kiemelnék.
De mondom ez e meccs eldőlt rég a középpályán.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a ManU sokkal esélyesebb, de az utóbbi négy találkozásukkor 0-0-ás döntetlen született. Szóval ők tudhatják, hogyan kell lenullázni Céroniékat, már csak arra kell rájönni, hogyan rúgjanak gólt.Messa írta:Úgylegyen!Colos írta:Amúgy én nagyon bízom a Villarealban, szerintem fegyelmezett játékkal képesek lehetnek kiejteni a két angol csapatot.
Az Arsenal ellen talán még képesek csodát tenni, de a Manchester ellen kizárt dolognak tartom.
Úgylegyen!Colos írta:Amúgy én nagyon bízom a Villarealban, szerintem fegyelmezett játékkal képesek lehetnek kiejteni a két angol csapatot.
Nekem az a bajom a Manchesterrel, hogy kicsit is komolyabb csapatok ellen teljesen deffenzív játékot produkálnak. Emlékezhetünk a tavalyi Barca elleni meccsekre, a döntőre, vagy akár a Villareal vagy az Inter elleni meccsekre. Rooney amolyan előretolt védőként szerepelt ezeken, és az összes meccs szinte kivétel nélkül pocsék volt, mert ők tönkretették a játékot. Amúgy én nagyon bízom a Villarealban, szerintem fegyelmezett játékkal képesek lehetnek kiejteni a két angol csapatot.Forcabarca8 írta:hát, ez a kicsi visszafogottság peptől ragadt rámam sztem man u - barca döntő lenne a legjobb, és megmutatni a világnak: MESSI SOKKAL JOBB, MINT CZÉ RONÁJDÓ