Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Chelsea-ből el lesz tiltva Ashley Cole az első meccsen és ha jól tudom, Bosingwa sem tudja még vállalni a játékot. Szóval bízom Messi fickándozásában.bali 15 írta:Amúgy a Chelsea védelmétől jobban tartok mint a MU-tól. Ott melyik szélső fogná Messi-t? Evra vagy O'shea?
Lekameráztamalex27 írta:http://4.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
A Bayern elleni BL meccset követően Messi nem vmelyik müncheni játékossal cserélt mezt, hanem a nézők soraiban helyet foglaló unokatestvérének, Emanuel Biancuccinak adta a 10-es számú dresszt, aki egyébként az 1860 München tartalékcspatában játszik.
A mez új tulajdonosa:
http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... +shirt.jpg
Ja viszont a Pool ellen elég gyengus volt,remélem átmenti ezt a formát ellenünk is.Remélem h nem mennek át a Chelsea-s srácok favágóba,hogy megállítsák Messit.A szabadrúgásoknál meg adni kéne lehetőséget Henrynak és Xavinak mert ők azért veszélyesebbek mint Alves(legalábbis ebben a szezonban)a középpályánk meg szerintem simán jobb.Ballack csak simán favágó Essien hajt,néha eljut lövésig de nem egy nagy játékmester,tipikus faltörő kos.Egyedül Lampard veszélyes.De nálunk viszont ott van a nagyszerű teherbírású Xavi.Iniesta páros akik szintén hajtanak egész meccsen,védekeznek,és emellett hihetetlen kreatívak,és nagyszerűen látják át a pályát,és hogy meglegyen az egyensúly ott van Yaya akin nem sokan mennek át,viszont amilyen szolokat lenyom néhaKalap1988 írta:És a jobbszélen erről az Ivanovic gyerekről mit lehet tudni? Mert ugye ha jól tudom Bosingwa még sérült, úh ő játszik jobbbunkót, de nem láttam még egyszer sem focizni ( mert ugye se angol bajnokság, sem a bl-ben nem adta a mi műholdasunk a meccseiket) , csak annyit tudok, hogy elég sok gólt szerez ( főleg fejjel, ha jól emlékszem)
Sztem Essien-t teszik oda a balszelre. ugye aki nem a finomkodasarol hires...viszont igy megbomlik az ultrastabil kozeppalya..lluisllach89 írta:Ki fogja meg Messit ez a kérdés, mert a klub honlapján láttam pár jó hírt!
Ashley Cole ugye el van tiltva, Bridge már áthidalt másik klubhoz ( gigapoén:)) és ugye Paulo Ferreira pedig szezon végéig sérült.
Amúgy meg létfontosságú hogy szombaton legyen a classico...
Nem igaz! Soha nem volt csak szerdán és most sem lesz így. Az első meccset pl kedden játsszuk ha jól tudom. Látom real ellen meg is próbálják átrakni szombatra.House írta: Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap.
Bár fiatal még nagyon a csapat, most dől el, hogy mennyit bír a csapat.Poszi írta:Gyerekek én attól félek h a csapat nem fogja bírni a terhelést. Eszméletlen nehéz sorozat vár ránk, jönnek egymás után az egyre nehezebb ellenfelek, pihenési lehetőség meg alig. Most lehet lehurrogtok, de szerintem 3 trófeát nem szerzünk idén. Mondjuk én lennék a legboldogabb ha a csapat rám cáfolna!
Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap.fcbarcelonazsombi írta:Április 26. Vasárnap: Valencia – Barcelona
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona
Ezeket a meccseket mért nem lehet szombatra tenni?? Remélem meg kérik a szövetséget, hoyg rakják át szombatra. Legalább egy nappal többet pihenhetne a csapat.
Igazad van, nem kellett volna.ozsimiki írta:LG!
Am ha nincsenek előzményei,akkor eszembe sem jut megjegyezni, mivel mindenki örül ha ilyen szinten megérzi a dolgokat. ezért nem kellett volna neked sem annak idején belémkötni![]()
mindenesetre kívánom,h ezek után is jöjjenek a találatok, mert mind ketten örülnénk a BARCA végső sikerének. azon filózom,hogy itthoni meccsen 2-0ával tökéletesen elégedett lennék, győzelem az kötelező természetesen.
enyhén várom már a párharcot, jó lesz ez, mourinho nélkül meg szebb is
utoljára jegyzem meg,de felettébb érdekes,h neked szabad idézned magad,és közhírré tenni,h jól láttad előre az eseményeket,de amikor én megtettem tavaly ősszel az angol bajnokság végére szóló tippjeimet,és ezt a végén felhoztam(07-08as idény),akkor meg megtaláltál,h mit fényezem magamLG írta:Ezt az első meccs előtt irtam.LG írta:Én 4-0-s Barca sikerre tippelek.Ezt a 2. után.LG írta:Én 1-1 tippelnék, de az már nem hinném, h bejön. 1x volt Budán kutyavásár
Ez van gyerekek, vki nem csak nézi a focit, hanem érti is![]()
A Manchesterrel csak az a baj, ha játszik a Ferdinand és Vidic, akkor akármennyire szrok, általában meg van az 1-0.LG írta:A Barca-Chelsea meg egyértelműen előrehozott döntő. Az Arsenal nincs rossz formában, de azért nem hinném, h esélyesek lennének, a mencseszter meg egy viccSzégyen volt a tegnapi játékuk is.
Ahogy irták itt alattam is: Hiddink a legnagyobb erőségük, amikor átvette a csapatot, akkor egy fos volt a chelsea, mióta átvette meg szárnyalnak. Ettől függetlenül meg lehet őket verni, de ahhoz a legjobb formánk kell![]()