palesz77 írta:
Suárez szinte full ugyan azon a poszton játszik eddig nálunk, mint a Poolban, csak úgy halkan megjegyezném. Meg is nézheted:
Chelsea ellen,
City ellen,
United ellen vs
a Real ellen,
Celta ellen.
Az, hogy annyira nem megy neki a játék ELŐFORDULHAT, hogy azért van, mert 4 hónapig eltiltott volt, és most kezdődik neki a szezon igazából.. De persze ehhez biztos semmi köze a dolognak.
1-2 dolgot hozzáfűznék. Gólokat direkt nem írtam, gondolva az eltiltására.

Másrészt engem ez a hőtérkép nem érdekel. Azt látom a saját szememmel, hogy a támadásokat neki középen kell befejeznie és nem szélen kialakítania. Meg lehet nézni a Poolban szerzett góljait. Szinte mindet középről lőtte.
palesz77 írta:
És Reus miben oldaná meg a középpálya gondjait? Meg ő miért játszana a posztján, amikor a pálya baloldalán szeret - és tud a legjobban - játszani? Persze tudom én, hogy mindig az kell, aki nincs itt.. Csak jó lenne elfogadni, hogy Lucho egy olyan embert akart előre, mint Luis, aki igazi gólvágó, de mellé képes a támadó harmad több posztján is jól teljesíteni.
Ki beszélt a középpálya problémájáról? Azzal is van probléma, de erről nem beszéltem. Én Reust Suárez posztján helyeztem volna el. Ezt a Reus balszélső dolgot honnan vettétek (nem csak Te, mert már több embertől is olvastam)? Én akárhányszor látom, mindig a jobboson játszik, tegnap is ott játszott a Bayern ellen.
palesz77 írta:Xavi a Real ellen elfáradt már gondolom, most meg szintén jól nyúlt bele a meccsbe, jött egy támadó és egy kp-ás 2 kp-ás helyett, így Messi visszább léphetett. Utána jöttek is a helyzeteink - Pedro konkrétan gólpasszt adott Suáreznek, csak ő a kapusba fejelte -, nem tudom mi probléma volt a tegnapi cserékkel összességében.
Ezt a Xavi fáradt dolgot hagyjuk. Ennek semmi bizonyítéka sincsen. Itt arról van szó, ahogy Xavi, ahogy Rafinha esetében, hogy a jól játszó játékost nem hozzuk le. Ez alapszabály. Rakiticet sokkal indokoltabb lett volna lehozni tegnap. Azt meg megint hagyjuk, hogy jöttek a helyzetek. A cserék előtt már 5-6 góllal kellett volna mennünk a helyzetek alapján, nem a cserék miatt lettek helyzeteink.
palesz77 írta:A 10. fordulóban vagyunk..
Itt nem a forduló számáról van szó. Látom a Real Madridot játszani és látom minket. Látom, hogy hogy játszanak, de a fontos, hogy hogy nyernek. 5 helyzetből berúgnak 4-et és simán nyernek. Mi 10 helyzetből rúgunk 2-3 gólt, az mára már megszokottá vált. Ennek az eredménye meg is lett az elmúlt 3 vereségünk során, hogy képtelenek vagyunk belőni a helyzeteinket.
Illetve a 10. forduló mellé tegyük oda, hogy mi még nem játszottunk az Atletico ellen... Csak egy x esetén is már komoly a lemaradásunk.
palesz77 írta:München játékoskerete mióta gyengébb? Amúgy tényleg szebb focit játszanak, sokkal dinamikusabbak, a Real ellen viszont ugyanúgy cumiztak..
Nézzük a csatársort. Messi-Neymar-Suárez vs Robben-Lewa-Müller. Aztán nézzük meg a Bayern középpályáját, ahol Lahm és Bernat játszanak, 2 szélső védő...
Szóval az a problémám, hogy miért képesek ugyanolyan feltételek mellett úgy játszani ahogy, és mi miért nem tudunk ugyanúgy, mikor korábban mi is tudtunk? Sőt sztem még jobbak jis voltunk.
Az a Bayern-Realt hagyjuk. Az 1 meccs volt. A mi esetünkben 2-2,5 éves sorozatos romlásról beszélünk.
palesz77 írta:
Mióta van nekünk toronymagasan a legjobb keretünk? A Chelsea, Real, München, City, PSG kerete minimum egy szint a miénkkel, van amiben jobbak is.. Szóval ezzel nem egészen értek egyet.
A nevekről beszélek. Ismétlem magam, a Messi-Neymar-Suárez 3-ashoz képest senki még közel hasonlót sem tud kiállítani. Akkor ideveszem az Iniesta-Xavi-Rakitic-Sergio-Mascherano középpályát, ami nem feltétlenül a legerősebb, de a 3 legerősebben mindenképpen benne van. A védelemnek meg szintén simán a legjobbak közé kéne tartoznia, ha a megfelelő embereink formában lennének (Alba-Piqué-Alves, Vermaelen felépülne...).