Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, lehiggadva már érzempalesz77 írta:Irónia..Normandia írta:Minden rendben?
öt percesre sikeredett a sajtótájékoztatója.palesz77 írta:Luchonak emailezd ezt el, garantálom, hogy a 80%-át felhasználja a meccs utáni interjúban..![]()
Norbi általában beszívva nézi a meccseket szerintem, a meccs elején olyat is mondott, hogy Lucho Munirt az Elche elleni meccs után visszaküldte a B csapatba, és csak most jött fel..Normandia írta:A Norbi már régen rossz helyen van
Luchonak emailezd ezt el, garantálom, hogy a 80%-át felhasználja a meccs utáni interjúban..Erxy írta:...
Irónia..Normandia írta:Minden rendben?
Megnyugtatlak nem benned van a hiba. Azért arra kíváncsi leszek, hogy ezt a vereséget, hogy fogja megmagyarázni. Komolyan mondom visszasírom Tatát.Normandia írta:Mit akarunk mi a bajnokságtól? Ilyen felállással és edzővel mehetünk a p-be.
Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt Lucho. Próbálok valami értelmet látni benne, de nem megy.
Vagy én vagyok ennyire hülye a focihoz, vagy ez az ember tényleg nem alkalmas arra, amire szerződött.![]()
Valaki segítene?!
Minden rendben?Erxy írta:nincs semmi probléma, haladunk tovább a megkezdett úton, a kemény munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. a srácok keményen hajtottak, a győzelem nem jött össze, de ha kihasználjuk a "helyzeteinket" akkor most mindenki egy jó meccsről beszélne.
nem volt probléma Messi és Neymar padoztatásával, mindig az kell aki nincs, Pedro és Munir jól ellátta a rájuk kiszabott feladatot, és a csapatban amúgy is volt elég kreativitás és lendület.
továbbá ne feledjük el azt a tényt, hogy a legutóbbi edző aki itt győzni tudott az Rijkaard volt, és egyébként is, kikapott itt a két madridi rivális is.
idő kell Luchonak, hogy megtalálja a kezdőjét és a kellő taktikát, de még így is versenyben vagyunk az összes trófeáért, és mindent megteszünk azért, hogy megnyerhessük azokat.
Meglátszott a csapaton erősen, hogy nincsenek éppen ráhangolódva a meccsre. Ritka gyenge teljesítmény volt ez a mai.Bob_Marley írta:Voltál Amerikában te is, tudhatod hogy rohadtul fárasztó agyilag meg testileg. És ha nem is tegnap akkor tegnapelőtt estek be.
Kár a korai bekapott gólért, volt egy kis zavar utána de azóta sikerült átvenni az irányítást, lehetőségek is voltak kicsit több pontosság kellene.
Megvolt többször az esély az egyenlítésre, ezekért a pontokért nagy kár. Nehéz meccsnek ígérkezett be is jött sajnos. Fásult volt a társaság és rendre pontatlan.
A Norbi már régen rossz helyen vancsaby23 írta:Üdv.Kerdesem lenne.Csupan a meccs utolso negyed orajat lattam,illetve visszaolvasgattam az "elö közvetitesek" topikot.A kommentator a vegen Suarezt es Montoyat emelte ki,de a forumot olvasva ez eleg alaptalan,föleg az utobbi.Na mar most a kerdes: en vagyok rossz helyen vagy a Farkas Norbi?
Voltál Amerikában te is, tudhatod hogy rohadtul fárasztó agyilag meg testileg. És ha nem is tegnap akkor tegnapelőtt estek be.csababarca írta:Kit érdekel hogy utaztak?
Futva tették meg vagy mi?
Gondolom nem tegnap estek be, hogy hello megjöttünk!
Nem vagyunk olyan jó csapat idén,hogy ilyet megengedjünk magunknak,hogy a két húzóemberünket egyszerre padoztassuk, főleg úgy,hogy a kp motorja is padozik pl.
Az Anoetaban ez luxus.
Enrique folytatja a sorozatát a bajnokságban. Ahány forduló, annyi felállás.Barcaforever írta:Ez a 23. felállású kezdő a szezonban vagy, h állunk!?
Több mint két hete nem játszottunk, kondiját nyilván nem veszti el teljesen, de óriási különbség van ha edzésben vagy és játszol mint ha nem is edzel meg "tespedsz" és vissza kell rázódni. Gondolom az sokkal jobb lenne ha 30 perc után izomproblémák miatt le kellene cserélni őket és kihagynak 2-4 hetet, ami így is bárkinél benne lehet ma amúgy. Az lenne logikus ha olyan játszik, aki utazik x ezer km-t és volt 1 maximum 2 edzése?? Nálam ez nem igazán logikus lépés.csababarca írta: Nehogy már egy huszonéves ereje teljében lévő ember elveszítse a kondiját pár nap alatt....jézus...ezt nem gondolhatod komolyan.
De ha szerinted ez logikus hogy egy antifocista Munir és egy Pedro játszik két top10es játékos helyett akkkor oké.
Lehet háborogni mindenen, belehet helyettesíteni más nevekkel a sort. Rakitic, Montoya, Rafinha, Bartra, Stegen soroljam?? Teljesen logikus ez a kezdő, nyilván tegyük be Neymart vagy Messit akik utaztak pár napot és a kondijuk valószínűleg a vállalhatatlan kategóriát súrolja, mint hallhattuk Neymar is sok mindennel foglalkozott a szünetben a saját és mások szórakoztatása végett.palesz77 írta:Hát igen, általában mindig háborgunk, hogy Pedro és Munir kezdjen a Messi-Neymar duó helyett..Bob_Marley írta:Mindig az a jó, aki nem játszik.....![]()