Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Most járunk a csoportkör felénél, jönnek a visszavágók, ilyenkor még nem tudni, hogy kivel játszunk.davi10 írta:Ha csoport elsők leszünk(ami nem kérdés) lehet már tudni, h ki ellen játszunk nyolcaddöntőt?
Pl. Iniestával, bár én mondjuk abszolút nem állítanék fel ilyen csapatot. Eleve Cáceres meg Puyol egyszerre nekem abszolút nem. Piqué jobb oldalon hát nem is tudom. Ez elég furin néz ki...MessiFan írta:ÉN pihentetném Xavit meg Messit.
Örülnék ha simán bezsebelnénk a 3 pontot egy 3-0ás győzelemmel
Holnap így állnék fel.
----------------Valdés----------------
-Piqué--Puyol--Cáceres--Sylvinho-
-----------------Sergi----------------
-------Alves--------------Hleb-------
--Eto'o-----------------------Henry--
----------------Bojan-----------------
Eto'o már nem egyszer játszott szélen szóval meg tudná oldani a dolgát.
Alves-t direkt előretoltam mert Xavit nem tudom kivel tudtam volna még helyettesíteni.
Csak az a 10% ne a döntőben legyen inkább még a csoportkörben utánna meg lazán BL-t nyerni:P2pac4ever10 írta:MichaaBee írta:szép is volna 100 százalékos mérleggel BL-t nyerni.ilyen se lesz soha
de legalább a csoportkört behúzhatnánk 18 ponttal.
Hát ebben én sem nagyon bízom de lehet 90%os arány és már az is nagyszerű.
Köszönöm a kezdőt:D Én is ezt a csapatot küldeném a páyára!!!Titinho írta:Na amit várok a holnapi meccstől:
Most már kíváncsi lennék, hogy Hleb mit tudna kezdeni a bal oldalon kezdőként! Idén még nem sokszor (sőt asszem 2x) volt kezdő, most a Basel ellen biztos, hogy neki szavaznék bizalmat Eto'o-val vagy Henryval (most inkább vele) középen és Messivel a jobb oldalon. Középpályán természetesen Xavi kezdene, mellette Busquets vagy Iniesta mögöttük pedig Touré. A védelemben Alves alap, középen Puyol és Cáceres (na őt még nem láttam játszani kezdőként) és bal oldalra Sylvinho-t tenném be. Kapuban természetesen Valdés. Ha holnap nyerünk akkor, Pinto vagy Jorquera szerintem védhetne az utolsó két meccsen a BL-ben.
Na szóval, így állnék fel holnap:
---------------------Valdés---------------------
Alves--------Puyol------Cáceres----Sylvinho
---------------------Touré----------------------
--------------Xavi---------Iniesta--------------
---Messi-------------------------------Hleb-----
----------------------Henry----------------------
Jöhetne majd csereként: Busquets, Bojan.
Vagy úgy hogy Henry a bal oldalon, Eto'o középen Hleb pedig Iniesta helyén. Pep biztos tartogat majd meglepetést a kezdőt illetően, mint mindig, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.
Mindenesetre remélem meglesz a zsinórban 12. győzelem (atyaég...) és be is biztosítjuk a továbbjutást. A Basel egyébként a hétvégén 3-0-ra nyert és ők is átvették a vezetést hazájuk bajnokságában. Bízakodom egy közönségszórakoztató játékban és persze a győzelemben, már egy Málagáitól jobb pályán.
A tippem: 3-0.
MichaaBee írta:szép is volna 100 százalékos mérleggel BL-t nyerni.ilyen se lesz soha
de legalább a csoportkört behúzhatnánk 18 ponttal.
La Pulga írta:Tessék:bali 15 írta:Még a csoportkörök felénél járunk vagy már vége is van? Most jönnek a visszavágók idegenben vagy itthon nem?
November 4. 20:45 FC Barcelona - FC Basel
November 26. 20:45 Sporting Lissabon - FC Barcelona
December 9. 20:45 FC Barcelona - Shaktar Donyeck
Tessék:bali 15 írta:Még a csoportkörök felénél járunk vagy már vége is van? Most jönnek a visszavágók idegenben vagy itthon nem?
Ez így van.bali 15 írta:Még a csoportkörök felénél járunk vagy már vége is van? Most jönnek a visszavágók idegenben vagy itthon nem?
nem mert akkor fogják sorsolni h mejik csoport másodikjával játszunkdavi10 írta:Ha csoport elsők leszünk(ami nem kérdés) lehet már tudni, h ki ellen játszunk nyolcaddöntőt?
Nagyon köszönöm!barca99 írta:Péntek délután 4 - SportKlub, szombat délelőtt 11, szintén SK.
Ez így is van rendjén.menczel írta:MOst néztem statisztikákat.
Messi 3 góllal a 2. helyen xavi 2 vel a 3. helyen áll berbatov mögött.
Assistban Xavi 3 mal az 1. messi 2vel a 2. helyen áll
Barcelona 3 meccs, 10 gól 3.33 gólátlag arsenallal holt versenyben
24 kapura lövés 8.0 átlag 2. hely lyonnal. (villareal az elsö)
labdatartás 62% ---> evidens hogy elsők vagyunk(2. a margit)
elszenvedett szabálytalanság: 58 19,33/meccs 3. hely bayern juve mögött
gólarány- 10-2 +8 1. hely (arsenal 10-3, mu 6-0)
vazz csak a legfontosabbat felejtettem el. az EGYETLEN 100% OS CSAPAT---> BARCELONA
McLovin írta:Pár vécét be kell még szerelni a Camp Nou-ba, hogyha az ellenfelekre a meccs előtt rájön a szarpora, ne piszkítsák össze a gatyájukat!!!Etooka írta:Ez gálameccs volt,pazar!Tényleg,mindenki jól játszott!Ennek a Baselnek esélye sem volt!Ahogyan játszottak a fiúk,egy más dimenzió!De ebben az a szép,hogy ezt nem csak a Basel,hanem az Atletico Madrid ellen is meg tudják csinálniEszméletlen,alig lehetett követni az akciókat!
Feltennék egy költői kérdést:Mi lesz majd,ha az újak még jobban beilleszkednek?!![]()
Ja, meg úgy megnéznék már egy remegő kezű-lábú real madridot, valenciát, villarealt!!!![]()
A meccs nagyon jó lehetett, örülök, hogy nyertünk! Várom az ismétlést a
tévében!!Apropó ismétlés! Tudja vki, hogy mikor és hánytól fogják
ismételni a meccset? Előre is nagyon kösz!