Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 11:15:31

gekkodan írta:
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy Hleb nem tud a baloldalon focizni. A többi stimmel... :roll:
Két darab észrevétel:

Egyrészt egészen nyilvánvaló ebből, hogy Hlebet a Barca előtt nemigen láttad focizni, másrészt pedig te is tudod jól, hogy ha 2szer játszott idén bal oldalon, akkor lehet sokat mondok. Megjegyzem legutóbb ott 3-4 meccsel ezelőtt játszott csereként kb 20-25 percet, és eddigi legjobbját nyújtotta.

Szerk: egyébként ahogy leírtam, én inkább visszább vonva középpályásként számítanék rá, nem pedig teljesen feltolva balszélső támadóként.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
szajko
Director del Fútbol

2009.02.22. 11:11:58

Mégpedig Hleb tud a bal oldalon focizni, ahogy az Arsenalba is tette(igaz nagyon keveset).
Iniestára tegnap is, és kedden is nagy szükség lenne.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.22. 11:06:37

lionelmessi19 írta:
csak picit huzogasd az embereket, és máris 4-3-3:

---Alves ...
------Touré-Sergi-Xavi------
--............................Hleb---
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy Hleb nem tud a baloldalon focizni. A többi stimmel... :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 11:04:36

palesz77 írta:
már nem azért, de lehet, hogy így van, de akkor is 4-3-3 lesz a felállás, lehet, hogy ki lehetne hozni jobbat is, de mindig így áll fel a csapat... ez van
csak picit huzogasd az embereket, és máris 4-3-3:

---Alves ...
------Touré-Sergi-Xavi------
--............................Hleb---

Nem azon van itt a hangsúly hogy hogy lehet felrajzolni a táblára, hanem hogy ne vesztegessünk megint 1 csatárt baloldalon, hogy több labdabiztos játékosunk legyen a pályán, hogy variálhatóbb legyen a csapat. Szerintem legalábbis ezek az igazán fontosak most, idegenben egy támadó Lyon ellen. És ezek vitathatatlanul jobb mutatók, ha egy baloldalon tékozló középcsatár helyett egy Hleb féle középpályás van fent.
Ezzel nem igen lehet vitatkozni, csak azzal, hogy mire lehet szükségünk a Lyon ellen, azaz hogy szerintetek más dolgokra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.22. 10:59:21

lionelmessi19 írta:Mióta hajtogatom már hogy idegenben öngyilkosság a 3 csatár, főleg h abból kettő középcsatár, és egy mindig elveszik baloldalt... és sorra szívjuk meg vagy hozzuk iszonyat mákokkal vagy szenvedéssel a meccseket, valahogy mégse veszitek észre. Illetve sokan nem. :roll:

Ha Messi-Eto'o-Henry sorral állunk fel, az az egy szerencsénk lehet, hogy a Lyon tényleg minden erővel támadni fog... és nem kapunk gólt.
már nem azért, de lehet, hogy így van, de akkor is 4-3-3 lesz a felállás, lehet, hogy ki lehetne hozni jobbat is, de mindig így áll fel a csapat... ez van
Varatrix
Director del Fútbol

2009.02.22. 10:59:12

Sokan lehet hogy elmebeteg őrültnek tartanak, de nekem Sylvinho játéka sokkal jobban tetszik!
Szépen el látja a védelmi feladatokat! Talán nem annyira jól mint Abidal, viszont támadásban Sylvinho ezerszer hasznosabb!
Persze ezen most fölösleges rágni magunkat, mert Abidal sérült.
De nagyon remélem , hogy Sylvinho kap helyet a kezdő csapatban!

Nem izgulok a Lyontól! :twisted:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 10:56:41

Mióta hajtogatom már hogy idegenben öngyilkosság a 3 csatár, főleg h abból kettő középcsatár, és egy mindig elveszik baloldalt... és sorra szívjuk meg vagy hozzuk iszonyat mákokkal vagy szenvedéssel a meccseket, valahogy mégse veszitek észre. Illetve sokan nem. :roll:

Ha Messi-Eto'o-Henry sorral állunk fel, az az egy szerencsénk lehet, hogy a Lyon tényleg minden erővel támadni fog... és nem kapunk gólt.
- József Attila
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.22. 10:54:24

Varatrix írta:Nem hiszem hogy felállást váltanának!
Ettől függetlenül jó elképzelés!

--------------Valdes---------------
--Alves----Puyí----Rafa----Sylvi-

------------Big Touré-------------
------Xavi------------Busq-------

----Messi----------------Henry----

---------------E- tó-----------------
egyetértek, én is ilyet várok, csak azzal a különbséggel, hogy a védelem szerintem így áll fel:
alves---pique---marquez---puyol

volt már sérült abidal idén, és akkor jórészt így játszott a csapat, akkor se került be syl. remélem tévedek... :D
Varatrix
Director del Fútbol

2009.02.22. 10:52:04

Nem hiszem hogy felállást váltanának!
Ettől függetlenül jó elképzelés!

--------------Valdes---------------
--Alves----Puyí----Rafa----Sylvi-

------------Big Touré-------------
------Xavi------------Busq-------

----Messi----------------Henry----

---------------E- tó-----------------
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2009.02.22. 10:40:03

--------------------------Valdes------------------------
----------Piqué-----------Rafa----------Puyol---------
-------------------Touré---------Sergi-----------------
----Alves-----------------Xavi--------------Hleb------
---------------Messi--------------Samu----------------

Mindenképp labdabiztos középpályát kell kialakítani a Lyon ellen, főleg ha tényleg támadni készülnek, mert bizony idegenbe megyünk. Ehhez teljesen alkalmas Hleb, ezért részemről ő volna az újítás a csapatban. Henry a kimaradó ahogy láthatja mindenki, pusztán mert 3 csatár szerintem szükségtelen, sok, és veszélyes ránk nézve az odavágón, már említett okokból, és bizony most Messinél és Samunál gyengébb a francia, ahogy végülis eddig is majd mindig.

Messinek nagyon ajánlom, hogy kapja össze magát... egyébként szerintem ez tényleg a legjobb felállás lehet. Kisebb tologatással támadóból totális védekezésbe tolható a csapat, ami azért a 3 csatáros rendszerről már nem teljesen elmondható, ez így egy 3-5-2nek néz ki leginkább.
Henry meg jöhet ha gáz van és nem kockáztatunk vele.
- József Attila
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.13. 09:49:37

noname írta:
socio66 írta:Az egyetlen csapat,amely ellen tökéletes meccset lehozva sem mehetünk biztosra,az a MU. Minden más gárda ellen jó játékkal nyerhetünk,a manchesteriek ellen azonban ez korántsem biztos. A játékosállományuk tökéletes, az edzőjük a legjobb a világon és a tavalyi sikerek után úgy tűnik nem laktak jól,ugyanolyan keményen küzdenek az újabb trófeákért.
Remélem a döntő előtt nem kapjuk meg őket..
Teljesen egyetértek.A Barca melltt az MU az, aki jelenleg bárkit meg tud verni ha jól játszik.Igazi álomdöntő lenne ha ez a két csapat futna össze a Bl-döntőben!
tavaly a rossz formánk alatt találkoztunk velük a BL-ben és igen szoros mérkőzést játszottunk :) ....kiváncsi lennék mi lene ha mind2 csapat top formában lenne! :wink: remélem idén a BL-döntőben megláthatom!
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
noname
Llegenda del Barça

2009.02.13. 09:34:19

socio66 írta:Az egyetlen csapat,amely ellen tökéletes meccset lehozva sem mehetünk biztosra,az a MU. Minden más gárda ellen jó játékkal nyerhetünk,a manchesteriek ellen azonban ez korántsem biztos. A játékosállományuk tökéletes, az edzőjük a legjobb a világon és a tavalyi sikerek után úgy tűnik nem laktak jól,ugyanolyan keményen küzdenek az újabb trófeákért.
Teljesen egyetértek.A Barca melltt az MU az, aki jelenleg bárkit meg tud verni ha jól játszik.Igazi álomdöntő lenne ha ez a két csapat futna össze a Bl-döntőben!
A Fifa egy szégyen
socio66

2009.02.13. 09:31:22

Az egyetlen csapat,amely ellen tökéletes meccset lehozva sem mehetünk biztosra,az a MU. Minden más gárda ellen jó játékkal nyerhetünk,a manchesteriek ellen azonban ez korántsem biztos. A játékosállományuk tökéletes, az edzőjük a legjobb a világon és a tavalyi sikerek után úgy tűnik nem laktak jól,ugyanolyan keményen küzdenek az újabb trófeákért.
marci6p
Jugador del Barça

2009.02.13. 02:06:19

Sir Alex félhet is! Már tavaly is meg kellett volna verni őket, de sajnos nem jött ki alépés és egy megmagyarázhatatlan Zambi középre guítás eldöntötte a mérkőzést :(
Remélem összejön és az idén tud törleszteni a csapat!
Akkor sem volt sok köze a meccshez a MU-nek, remélem most sem lesz, ÉS nem egy ilyen hiba dönti el a meccset. Nem gálát várok, csak nyerjenek!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.13. 00:38:43

Sir Alex Ferguson fél tőlünk!
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 21389.html
Remélem, hogy félelme nem lesz alaptalan!
K.
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.10. 09:41:16

petejke írta:
Kardi írta:
De ezek szerint a meccset közvetítő csatornák is így gondolják, és azt hozzá kell tenni hogy elvileg a mi meccsünk a legtisztább..nemvagyok nagyképű csak elfogult, ne szurkálódj állandóan! :D
Persze, hogy úgy gondolják, hogy ez egy lefutott meccs, mivel a francia bajnokság jelenleg "csak" a 4-5 legerősebb bajnokság európában. Igaz a Lyon kiemelkedik a sajátjai közül, de szerintem idén gyengébbek mint a korábbi években. (lásd pár éve oda-vissza verték a bayernt, most nem igazán jött össze...)
Ezért hülyeség lenne pl a már említett MU-Inter, vagy Liverpool-Real meccs helyett egy nagy(Barca) és egy kicsi (Lyon) küzdelmét közvetíteni.
Amúgy a BL-ben szerintem sincs lefutott meccs. Érdemes odafigyelni, nagyon is. De úgy néz ki, ez az egyik olyan párosítás, amelynél a papírforma érvényesülhet.

u.i: most néztem utána, hogy az Inter-MU meccset adja a TV6 élőben, de utána leadja egyben a Barca meccset is. Tehát azért már lassan ránk is oda figyelnek:)
Szerintem ezaz új cikk maximum 10%-ban igaz a többi csak kacsa....nemhiszem hogy egy ekkora csapat mint a Lyon ennyire belenne ijedve és hasonlók! Ez vagy csak altatás vagy fényezés. / Ami Messit illeti én úgy érzem igen erőteljesen divatjátékos lett, mint pl C. Ronaldo, vagy anno Ronaldinho....remélem őt nemkapja el a hév mint a másik 2őt! :?
Kép
petejke
Barça B

2009.02.10. 09:03:47

Kardi írta:
De ezek szerint a meccset közvetítő csatornák is így gondolják, és azt hozzá kell tenni hogy elvileg a mi meccsünk a legtisztább..nemvagyok nagyképű csak elfogult, ne szurkálódj állandóan! :D
Persze, hogy úgy gondolják, hogy ez egy lefutott meccs, mivel a francia bajnokság jelenleg "csak" a 4-5 legerősebb bajnokság európában. Igaz a Lyon kiemelkedik a sajátjai közül, de szerintem idén gyengébbek mint a korábbi években. (lásd pár éve oda-vissza verték a bayernt, most nem igazán jött össze...)
Ezért hülyeség lenne pl a már említett MU-Inter, vagy Liverpool-Real meccs helyett egy nagy(Barca) és egy kicsi (Lyon) küzdelmét közvetíteni.
Amúgy a BL-ben szerintem sincs lefutott meccs. Érdemes odafigyelni, nagyon is. De úgy néz ki, ez az egyik olyan párosítás, amelynél a papírforma érvényesülhet.

u.i: most néztem utána, hogy az Inter-MU meccset adja a TV6 élőben, de utána leadja egyben a Barca meccset is. Tehát azért már lassan ránk is oda figyelnek:)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.10. 08:54:18

henry&eto......
tényleg nem kötekedésképp, de a Forza az olaszul van... a keresett szó: Forca
Én nem tudaljdonítanék túl nagy jelentőséget ennek a nyilatkozatnak. Újságírói kérdésre válaszolt, őszinte volt, ennyi :)
socio66

2009.02.10. 08:40:58

miihii írta:Szerintem ez is a része a "sajt kiéneklésének" a szánkból.És alapvetően igazat mond,mert nálunk most nincs a földön erősebb legénység és LEO is szenzációs 8)
Gondolom fogunk még hallani,olvasni hasonlókat a Lyon részéről.Altatás,ÁLTATÁS :wink:
Persze hogy az,ettől függetlenül nagyon igaza van.
Ennek a csapatnak csakis saját maga lehet ellenfele,mégpedig úgy,ha a fiúk elhiszik magukról hogy királyok. Tudják ezt az ellenfelek is.
Persze van egy nagyszerű edzőnk is,akiben lehet bízni e tekintetben is.
henry&eto
Jugador del Barça

2009.02.10. 08:09:12

Szerintem nem meglepő Juninho nyilatkozata!A Barca nem hiába viszi most a pálmát mindenhol!És remélem fogja is!
Csak igy tovább!:)
---Forza Barca---
miihii
KHAL

2009.02.10. 01:55:42

Szerintem ez is a része a "sajt kiéneklésének" a szánkból.És alapvetően igazat mond,mert nálunk most nincs a földön erősebb legénység és LEO is szenzációs 8)
Gondolom fogunk még hallani,olvasni hasonlókat a Lyon részéről.Altatás,ÁLTATÁS :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Aprieto

2009.02.10. 01:28:00

"Kicsit" furcsának tűnik ez a Juninho nyilatkozat számomra. Nem szokás szétfényezni az ellenfelet egy egyeneskieséses mérkőzés előtt, azt pedig megmosolyogtam hogy: "Ő Pelé és Garrincha keveréke. Pályám kezdete óta soha nem láttam ilyen játékost, beleértve a brazilokat is".

Persze ezt mindenki szubjektíven szemléli, viszont nem kell olyannyira messzire mennünk hogy láthassuk... Ronaldinho minimum ilyen szinten cipelte a hátán a Barcát és minimum ennyire átcselezte magát a védelmeken :)
Az meg hogy egy 21 éves srácnak így ki-bocsánat-nyalja a hátsóját nem tudom mit jelenthet. Azt hiszem 3 éve épp Ronaldinhoval volt így betelve mindenki és a föld valaha volt legnagyobb futballistenének kiáltották ki. Látjuk mi történhet egy bálványozott emberrel.

Messi szépen tartsa meg jó szokását és hozza ezt a szintet évről évre és amennyiben nem kapja el a hév, nem szakad szét a lába akkor lehet beszélni arról, hogy mit ért el és milyen szinten futballozott.
Egyenesen hülyeség a legnagyobbakhoz hasonlítani egy éppenhogy a tinikorból kinőtt fiatal srácot.

Magára a nyilatkozatra visszatérve pedig azért elég gáz lehet a Lyon játékosainak, hogy a vezérük így áll hozzá a témához. Nem nagyon érzem azt, hogy bízik a csapatában, pedig ez tán alapelvárásnak kellene hogy legyen.
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.09. 09:38:32

mindorokke_barca írta:Kardi, egy kicsit visszább kéne venni az arcból, mert magasról lehet csak igazán nagyot koppanni. Ez a BL, itt pillanatnyi forma dönthet, 16 között már nem létezik lefutott meccs, gálát várni meg kifejezetten butaság sztem. A továbbjutás az elsődleges cél. Már régen rossz lenne ha akár az edző, akár a játékosok ilyen felfogással állnának ki 1-1 meccsre, pl a Lyon ellen.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.09. 09:19:56

Kardi, egy kicsit visszább kéne venni az arcból, mert magasról lehet csak igazán nagyot koppanni. Ez a BL, itt pillanatnyi forma dönthet, 16 között már nem létezik lefutott meccs, gálát várni meg kifejezetten butaság sztem. A továbbjutás az elsődleges cél. Már régen rossz lenne ha akár az edző, akár a játékosok ilyen felfogással állnának ki 1-1 meccsre, pl a Lyon ellen.
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.09. 09:11:45

Azért nem adják élőben a Barca-Lyon meccset mert a Barca iszonyatosan nagy formában van most, és úgy gondolják így egy kicsit egyhangú lenne a Barca győzelem...és ugye az embereket jobban érdekli az izgalmasabb mérkőzés. Remélem azért hozzák amit elvárnak és gálázunk egyet a Lyon ellen! 8) :twisted:

Az elmúlt évek alapján...az Inter nemigazán szokott villogni a BL-ben így én azt gondolom Manchester United győzelem lesz oda és -visszavágón is! Liverpool-Real meccsről meg ugy gondolom nem nemkell sokat beszélnem elég ha megnézzük az elmúlt 4-5 évet visszamenőleg a BL-ben. A real madrid általában még jó formában is a legjobb 16, estleg legjobb 8 közé tudott jutni míg a Liverpool azért mindig ottvolt az elődöntő környékén, döntő környékén...és ugye volt egy BL-győzelem is...! :)
Kép
Válasz küldése