JanPieterzoon írta:Igen, ez a 15 meccsből 14 győzelem tényleg elképesztő. Amúgy fura, és lehet ezért a kommentért nem leszek szimpatikus, de szerintem idén egy picikét gyengébben játszunk, mint az előző szezonban. Na nem nagyon, ha az előző idény 100%, akkor a mostani mondjuk 95%. És ez főleg a védelmen látom, de például Pedro mai teljesítménye sem volt nagy szám.
Ennek ellenére viszont mégis jönnek a győzelmek és olyan meccseken, amik tavaly pontvesztéssel végződtek most 3 ponttal. Például ez a mai egy évvel ezelőtt tuti 2-2 lett volna.
Tavaly amúgy egy picit szerintem jobbak voltunk a Madridnál (szigorúan saját vélemény), a végén mégis ők örülhettek, jobban jött ki nekik a lépés. Idén nem láttam sok meccsüket, de azok alapján nem érzem őket annyival gyengébbnek, hogy ilyen nagy legyen a hátrány, sőt szintén saját vélemény, és kb. 5 meccsük alapján, de kb egy szinten vannak velünk, amit az El Classicók eredménye is mutat.
Szóval bármennyire is nem tetszik az igazságérzetünknek, de azért a fociban is szerepe van a szerencsének. Nyilván nem annyira, hogy egy közepes csapat bajnokságot nyerjen, de két hasonló erejű csapatnál nem mindig a kicsivel jobb fog nyerni. Tavaly rosszul jött ki a lépés, idén eddig nem és én emiatt egészen nyugodt is vagyok a bajnoksággal kapcsolatban.
attól eltekintve, hogy a tavalyi és az idei összehasonlítás nyilván szubjektív, amit a szerencséről mondasz az bizony igaz.
ami a tegnapi meccset illeti, Tito a legnagyobb lúdas szerintem, ezuttal a kezdőt sem találta el(pl.:Adriano nem való a jobbszélre!, Mascheranónak meccshiánya van, stb....)de hogy Pedrót nem cserélte le a félidőben az is gáz volt(megfigyeltem:a gyerek 45 perc alatt egyetlenegy elfutást sem produkált?!!!) Iniestát meg ne bántsátok, a mezőny legjobbja volt!!!!! az egyetlen a (Messi és talán Sanchez mellett) aki előre játszott és hogy?!!