Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.10.20. 23:53:21

Na ezt beszúrom ide, mert... Nem kell mondanom semmit. Madridistán egy vélemény:
"Második félidő: 3 gól, 6 csere, kiállítás, de csak 3 perc hosszabbítás van.... lehet fújtak a barca kárára is, de ilyen kis apróságokkal mindig kompenzálják nekik."
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.20. 23:53:08

na most itt van ami Pep idején soha nem jöhetett volna létre. 4et kaptunk egy meccsen. Pep alatt láttunk volna egy passzolgatós úgymond unalmas meccset (bár nekem soha nem volt az egy barca meccs se) vagy nekiállunk továbbra is támadni és gólt lőni. Most azért ez egy elég szélsőséges példa mert eléggé közrejátszott a bíró és a kiállítás, plusz Valdes, de na. Látni a különbséget. Mindenki döntse el kinek melyik tetszik. Most ez van.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
noname
Llegenda del Barça

2012.10.20. 23:49:58

Gratula a csapatnak. Hibát Valdesnek lehet felróni(neki nagyon) egyet, a többi gól pech vagy a bíró látványos csalása. Most nem volt szerencsénk, sőt, minden arra játszott h pontokat veszítsünk, de teljesen megérdemelten nyert a csapat!
A Fifa egy szégyen
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2012.10.20. 23:49:53

Grat a fiúknak! Nemcsak az ellenfelet, hanem a bírót is le kellett győzni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.20. 23:47:54

Megnyertük az a lényeg.
Kaptunk 4 gólt,abból 1 potya,egy kamu tizi,egy kamu szabi,amit egy 2 évvel ezelőtti vv lehúz,vagy kifejel,meg egy öngól.
Látszik,milyen védelem állt fel.
Jah,és a full kamu kiállítást még meg sem említettem.

De a 3 pont a lényeg,amit Messi hazahozott nekünk,megint.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mikaos
Director del Fútbol

2012.10.20. 22:54:15

A Depor kamu 11-ese láthatóan megfogta a csapatot.
Talán ez évben a legelső durva taktikai fegyelmezetlenségnek lehettünk szemtanúi az ezt követő 10-15 percben. Bár ebben lehet, hogy csak a válogatott meccseket követő összekuszáltság játszott közre, mindenesetre meglepő volt, hogy abban a 15 percben egyáltalán nem Barca-módon játszottunk, és így nem is egyszer kerültünk bajba. Csak lődöztük előre a labdákat fantázia nélkül, a passzok "idegesek" voltak, de az utolsó percekre azért újra összeszedtük magunkat.
A folytatást hasonlóan várnám, csak kapott gól nélkül.

A második gólnál, ha lábbal véd Valdes, akkor tuti kipattan (bár fene tudja hova?!), ő a nehezebb módszert választotta. Most (talán) belefért ez a hiba. És összességében rá is bólintanék, ha egy egész szezonban 2-4 potyagólt kapna egy kapus, de a Madrid meccseken már alapból 2 potyagól van a számláján, így ez már az első 2 hónapban kezd kicsit sok lenni.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.10.20. 22:42:10

Alba,Tello és Messi gól.Az első 20 percben jól játszottunk,utána meg vissza vett a csapat aminek meg is van az eredménye.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.10.20. 22:27:32

srácok most értem haza valaki tudna írni valami gyors elemzést a meccsről a tizenegyesre kapcsoltam be a tv-t. kik rúgták a gólokat hogy rugtunk hármat kik hogy játszanak?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.20. 21:59:49

Nem számítok egyáltalán könnyű meccsre.Válogatott meccs után vagyunk, ráadásul a Riazor azért mindig oroszlánbarlang akárhogy is áll a Depor, s újonc a Deportivo ezer fokon fognak égni s mögöttük lesz a közönség is.Nagyon higgadtnak kell maradni, s még ha kicsi fáradtság is lehet a fiúkban az utazgatások miatt, de hozni kell a meccset.Hajrá
Kép
Kép
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.10.20. 09:48:46

Végre meccs, már nagyon hiányzott. Kemény küzdelemre számítok, a Riazorban általában így szokott ez lenni. Remélem, hogy Villa végre kezdőként kap lehetőséget, mert szerintem már nagyon kijárna neki. Jó lenne, ha a srácok behúznák ezt a meccset, és ismét adnának egy fülest a "Fifa-vírusnak".
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.20. 08:57:40

nagyiibarca írta: a fiatalokba is fog bízni (Bartra,Montoya).Ami az én elképzelt kezdőmet illeti:
Valdes-Montoya-Mascherano-Adriano-Alba-Song-Fabregas-Iniesta-Pedro-Messi-Villa
Hasonló rúgóra jár az agyunk. Én mondjuk még ezen is finomítanék egy kicsit:
Valdes-Montoya, Masche, Bartra, Alba-Cesc, Sergio, Ini-Pedro, Messi, Villa

Montoya egyenlőre monopóliumban van, Mascherano szintén. ALba helyett, akár Adrianot is el tudnám képzelni, de vmiért nekem a spanyol játéka vmivel megnyugtatóbb. Bartranak meg már illene játszania. 2 emberünk sérült, Song egyenlőre nem biztos pont hátul, válogatott meccsek után, az ellenfél is talán a gyengébbek közül való. A kp sztem. egyértelmű. Xavi már emberemlékezet óta nem pihent, a válogatottban sem. Sergio meg úgysem játszik a Celtic ellen, logikus lenne, ha játszana. Elől meg sztem sosem volt még aktuálisabb az MVP harcba állítása. :D Pedro nagyon jó formában van, Messi szintén, Villanak meg megy a Depor ellen. Ráadásul Alexis mindent csinál mostanában csak éppen nem csillog. Szóval én így gondoltam. A lényeg, hogy nyerjünk továbbra is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.10.19. 19:27:29

A holnapi meccsel kapcsolatba.Bizots sok gólos sikert várok remélem Tito
a fiatalokba is fog bízni (Bartra,Montoya).Ami az én elképzelt kezdőmet illeti:
Valdes-Montoya-Mascherano-Adriano-Alba-Song-Fabregas-Iniesta-Pedro-Messi-Villa aztán jöhet csereként Xavi,Bartra,Busquets.

Még így a válogatott meccsek után se félek hogy pontokat veszíthetünk szeri
ntem Xavit jó lenne már pihentetni Pedro megérdemli a kezdőt a válogattott
formája miatt Villa meg a góljai miatt(meg mert nem játszott a Real ellen) érde
mli meg hogy játtszon.A többi hely szvsz nem kérdéses.
Visca el Barca!! :D
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.19. 19:13:58

Deeperintodark írta:
Remélem a Depor ellen kezd Bartra, mert ha itt is Adrianóval vagy Songgal fogunk szórakozni, akkor szegény fickót el lehet felejteni, bármilyen biztató volt a játéka a nyáron.
Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.
Látom képben vagy... :wink: Fontás ment el a Mallorcához, de vele nem is számolt Tito, míg Bartra végigjátszotta a felkészülést és Tito is azt mondta, hogy számol vele. Csak ugye kár, hogy ez eddig nem látszik...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Deeperintodark
Barça B

2012.10.19. 19:13:17

soadroli írta:
Deeperintodark írta: Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.
Mióta? A Fontás koma ment el :wink:
Kicsit eltévedtem.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.19. 18:59:50

Deeperintodark írta: Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.
Mióta? A Fontás koma ment el :wink:
Kép
Deeperintodark
Barça B

2012.10.19. 18:35:25

Remélem a Depor ellen kezd Bartra, mert ha itt is Adrianóval vagy Songgal fogunk szórakozni, akkor szegény fickót el lehet felejteni, bármilyen biztató volt a játéka a nyáron.
Bartra elment a Mallorca csapatához kölcsönbe.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.10.19. 17:45:32

kristop írta:talán zubi nyilatkozta, hogy tito tényleg középhátvédet kért, és középhátvédet is kerestek, csak aztán bejelentette keita a távozását, amire nem nagyon számítottak. mindkettő pedig már nem fért volna bele az átigazolási keretbe, ezért gondolkoztak el egy olyan opción, aki mindkét helyen tud játszani. (martinez, song stb) nyilván az elsődleges posztja, ahol kiváló az a középpályán van, de ha nem egy fontos bl, vagy a real ellen kell játszani, akkor nem félnék a bevetésétől.
Az a baj, hogy ugyanez igaz Bartrára, csak míg benne van potenciál, hogy kezdő középhátvéddé nője ki magát, addig Song sosem lesz az. Remélem a Depor ellen kezd Bartra, mert ha itt is Adrianóval vagy Songgal fogunk szórakozni, akkor szegény fickót el lehet felejteni, bármilyen biztató volt a játéka a nyáron.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.19. 17:24:14

A Deportivo elleni keret:

- Pinto, Valdés
- Adriano, Jordi Alba, Bartra, Mascherano, Montoya, Song
- Busquets, Fabregas, Iniesta, Jonathan, Xavi
- Alexis, Messi, Pedro, Tello, Villa

Kevés hiányzó ismételten: Piqué, Puyol, Alves, Thiago, Cuenca. (+Abidal) :?
remontada
Barça B

2012.10.12. 14:40:53

Igaz, és egyelőre Song nagyon biztató a vkp poszton, de a Sevilla ellen látszott, hogy középhátvédként éles meccsen bizonytalan. Puyi sajnos elindította a self-destroy gombot, Piqué pedig foci-celebbé vált. Szerencsére a Barcában aránylag kevés a foci-celeb (Piqué, Fabregas, mostanában Messi), így a labdarúgók (Song, MASCHE, Busquets, Adriano) valahogy megoldják a belső hátvéd posztot is. A bajnokság még így is meglehet, de legalább egy jó Puyi vagy Piqué, vagy egy klasszikus középhátvéd kell a Bl-hez.
kristop
Entrenador del Barça

2012.10.12. 14:18:49

talán zubi nyilatkozta, hogy tito tényleg középhátvédet kért, és középhátvédet is kerestek, csak aztán bejelentette keita a távozását, amire nem nagyon számítottak. mindkettő pedig már nem fért volna bele az átigazolási keretbe, ezért gondolkoztak el egy olyan opción, aki mindkét helyen tud játszani. (martinez, song stb) nyilván az elsődleges posztja, ahol kiváló az a középpályán van, de ha nem egy fontos bl, vagy a real ellen kell játszani, akkor nem félnék a bevetésétől.
remontada
Barça B

2012.10.12. 13:36:10

kristop írta:nem kell túlmagyarázni ezt a nem vettünk védő dolgot. teljesen logikus döntés volt keita távozása után, hogy egy piqué, puyol, mascherano hármas mögé elégnek gondolták songot, meg bartrát tartaléknak és nem hoztak egy drága védőt. nem csak mi, de más csapat se tudná kezelni, ha kiesne a kezdő védőnégyese.
Tito kifejezetten középhátvédet kért, mikor vezetőedző lett. Song nem az, ő középpályás.
Az idei évben "eltűri" a klubvezetés és a szociok igényes közönsége, ha nincs szép játék, de van eredmény. Tito eddig várakozáson felüli eredményességgel meccsel, 11 tétmeccs 9 gy 1 d 1 v. Ha így folytatja, lehet, hogy télen vesznek egy középhátvédet. Éppen az eredménykényszer miatt nem játszatja Bartrát, őt szerintem biztos győzelem (spanyol kupa), illetve tétnélküli meccsen (pl. Bl utolsó csoportkör) fogja játszatni.
A bajnokságban egyelőre nem a Real, hanem az Atletico a rivális!
remontada
Barça B

2012.10.12. 13:14:05

üdv mindenkinek!
1. Szabadrúgások. A legutóbbi Copa Americán a játékvezetők zseniálisan megoldották a sorfal állítást. Letetették a labdát, onnan kilépték a távolságot, előszedtek egy kis tartályt és egy fehér porcsíkot szórtak le a sorfalnak. Kész. Aki a porcsíkot átlépi, az sárga lap. De nem volt ilyen:)
2. Messi húszéves kori önmagához képest lassul, ez természetes. Ezért több olyan játékelemet kell mutatnia, amihez nem kell sprintelni. Biztos vagyok benne, hogy külön gyakorolja a pontrúgásokat, és ez meglátszik.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2012.10.11. 15:57:58

Mihu írta:Real szurkolók...mit lehet várni. Nem is értem hogy daffy meg REMY hogy lehet madridista...tök normálisak és jól látják a dolgokat. Totál nem rendelkeznek a madridista szurkolók stílusjegyeivel.
Yess! Éljen az általánosítás, előítélet:D Mintha valami értelem alapján eldöntendő dolog lenne hogy ki kinek szurkol ("jól látják a dolgokat")... fú:D
Talán ha látsz értelmes arcokat a túloldalt akkor nem értetlenkedni kéne hanem megjegyezni hogy nahát, nem csak tizenévesek vannak akik a Madridnak szurkolnak
szerintem nem nehéz.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.10.11. 15:18:48

S.Agüero írta:
Szerintem jobban borzolja az idegeiket az, hogy a hőn szeretett és istenített CR 50 szabadjából akaszt be egy ilyet, pedig őt az ilyen lövései miatt szeretik. Meg lehet nézni, hogy CR szabadjai egyáltalán hányszor találják el a kaput, nem hogy gól lesz belőle.

Messi nem áll oda annyiszor, de az ő lövései jóval veszélyesebbek.
Viszont ha CR eltalálja a kaput, általában gól. Az meg mindegy, hogy 5 centivel vagy 5 méterrel megy mellé. :wink:
Viszont ő elég ritkán találja el szabadrúgásból a kaput.
Meg lehet nézni, hogy hányszor rúgja el méterekkel fölé.
Még azt sem lehet mondani, hogy centikkel ment mellé.
Pedig ő a szabadrúgásaival tűnt ki állítólag. Emlékszem, hogy anno egy műsor boncolgatta, hogy ő mutatja meg a többieknek, hogy hogyan kell szabadot rúgni.
Gondolom ő mutatta meg Ramosnak is a Bayern meccs előtt, hogy hogyan kell tizit rúgni. :wink: :D

http://www.youtube.com/watch?v=DUWDHb4QXJc

Messi jóval kevesebbszer próbálkozik szabadokkal.
Gondolom valahol van valami ilyen kimutatás, hogy ki hányszor rúgott szabadot, hány lett gól.....
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.10. 19:24:11

Szerintem jobban borzolja az idegeiket az, hogy a hőn szeretett és istenített CR 50 szabadjából akaszt be egy ilyet, pedig őt az ilyen lövései miatt szeretik. Meg lehet nézni, hogy CR szabadjai egyáltalán hányszor találják el a kaput, nem hogy gól lesz belőle.

Messi nem áll oda annyiszor, de az ő lövései jóval veszélyesebbek.
Viszont ha CR eltalálja a kaput, általában gól. Az meg mindegy, hogy 5 centivel vagy 5 méterrel megy mellé. :wink:
Válasz küldése