Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen adom. persze győzni mindig jobb, de inkább most "betlizzunk" mint igazi tétmeccsen.kanty írta:Szereztünk egy pontot, ma úgy érzem ez volt a maximum. A Valencia jó kis csapat, jól játszottak, megérdemelték volna a győzelmet.
Én valahogy nem tudok a kardomba dőlni az ilyen meccsek után. Januárral és február elejével mindig úgy vagyok, hogy vészeljük túl. A BL kezdésre és a bajnoki hajrára pedig legyen jó formában a csapat, a nagy dolgok nem ilyenkor történnek.
Nem igazán. Látszott, hogy jó az egy pont is.TT írta:nem láttam a meccset, de erősen agyalok, hogy holnap letöltsem-e. volt akarás egyáltalán?
Minden idők legeredményesebb spanyol válogatott játékosa hamár itt tartunk és nincs is rossz formában. Jön Neymar, ő pedig megy a nyáron egyértelmű. Nem lennénk gyengébbek vele, de azokat kell összeszoktatni ai maradnak. Így is kell majd hely Neymarnak(Pedro?).Deus írta:Villa folyamatos padoztatasa nem kicsit szabja fel az agyam... Valogatott jatekos, istenem....
Nem eeeertem komolyan.
igen, végül is ennyi még nem volt a különbség...Castiel írta: Ide nem nyerni járunk. A madridnak meg demoralizáló lesz a 18-!
Először is ez nem sportszerűség, hanem egyfajta kötelesség (ami alól ugyebár kibújtak nálatok páran amikor a sorfal volt a Realnak, ha már így szóba jött a sportszerűség)Ennél már csak a sorfal tőlük lesz megalázóbb. (bár nem hinném hogy ők lennének olyan sportszerűek)
Na, ezt most már komolyan nem értem.BritishKnight írta:kezdő:
Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta
Hiányolom Adrianót,Montoyát,Thiagot,Songot,Villát
MegelőztélBritishKnight írta:Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta