Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem a mégiscsakot.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
A döntő mikor lesz? És az is délelőtt?
Én is hallottam a kommentátort (csak ment mellettem a Tv-ben) és azt mondta, hogy nem valami szimpatikus csapat. Gondolom nem áll messze tőlük a keménykedés.barca99 írta:Én úgy emlékszem az ázsia BL-döntőben a kommentátor eléggé a katariak ellen szurkolt, mert nekik szinte bejött, a koreaiak meg mindent kihagytak. Gyakorlatilag bemákolták a döntőt, semleges szemmel nézve is a gyengébb nyert. Remélem a katariak nem tudnak védekezni, mert rajtuk kívül van két épkézláb játékosuk. Niangról majd írnak az itteni OM-esek.
Miért lenne ez annyira meglepő?Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eu ... ir-2092813
mivaaan??? el tudjátok képzelni, h csak "mieink" gyújtogattak? mondjatok naivnak, de ebben kételkedem...![]()
mondjuk asszem ez az a rádió, amelyik pletykálkodott a doppingolásról is...
Inkább el tudom képzelni, mintsem hogy a Porto szurkolók gyújtottak volna örömükben görögtüzet, miután gólt kaptak. Mivel a két esemény egymást után volt közvetlen.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/eu ... ir-2092813
mivaaan??? el tudjátok képzelni, h csak "mieink" gyújtogattak? mondjatok naivnak, de ebben kételkedem...![]()
mondjuk asszem ez az a rádió, amelyik pletykálkodott a doppingolásról is...
Nagyjából igaz. Egy rendes letámadáshoz meg elvileg több kondi kéne, de ez általában nem szokott problémát okozni, ha mindenki formába jön, akkor több futással több megjátszható ember is lesz, több emberelőnyös passzolgatás.Rivaldo11 írta:Egyszerű ez: A letámadás kipasszolásához többet kell a játékosoknak mozogni üresbe. Ehhez viszont kondi kell. Meg amúgy is....az általunk játszott futball nagy erőnlétet kíván. Még mindig nincs kész a csapat, tán még érzik a munka fáradtságát. Bizonyára jönnek most a frissitő edzések, és kb 2 hét múlva robban majd a csapat.shutterisland írta: pepnek ki kell valamit találni, hogy a letámadás ellen is legyen ellenszerünk.
a madrid ellen is ez volt a baj, meg itt is.