Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tetszik! 0:2Erxy írta:Várható kezdőcsapat: Pinto - Alves Mascherano Bartra Adriano - Afellay Jonathan S.Roberto - Rafinha Messi Alexis [md]
Patricio Gabarrón, a Barça B 19 éves (védekező) középpályása.Messidona10 írta:Ki az a Patric egyébként?
Ki az a Patric egyébként?Erxy írta:Az utazó keret: Pinto (13) Oier (25) Dani Alves (2) Bartra (3) Ilie (4) Muniesa (5) Sergi Roberto (6) Deulofeu (7) Dos Santos (8 ) Alexis (9)
Messi (10) Rafinha (12) Mascherano (14) Joan Ángel Román (15)
Sergi Gómez (16) Lobato (17) Patric (18 ) Planas (19) Afellay (20)
Adriano (21) Balliu (23) Espinosa (24)
Várható kezdőcsapat: Pinto - Alves Mascherano Bartra Adriano - Afellay Jonathan S.Roberto - Rafinha Messi Alexis [md]
Puyol, Villa, Fontás nem utazik, nekik még nincs meg az orvosi engedély, de az utóbbi kettőnek közel a visszatérés, Puyi pedig ma edzett először.messideco írta:Remélem találok streamet hozzá.
Amúgy Villa nagy valószínűséggel kimarad az utazó keretből
magyar csatorna nem adja, ha jól néztem...aynas írta:a holnapi meccset közvetíti valamilyen tv csatorna vagy marad a stream?
Ne is mondd, még sohasem vártam ennyire egy barátságos meccset!ab1daL írta:Három nap múlva Hamburg-Barca!!![]()
Attól függy, hogy a románok milyen szerződést kötöttek a katalánokkal. Ha van benne olyan kitétel, hogy a Barça a legjobb csapattal érkezzen, akkor minden bizonnyal Messi, Iniesta, Xavi és a többi nagyágyú Bukarestben vendégeskedjen. Egyébként nagy sansz van rá.lowride írta:Sziasztok.
Szerintetek van esélye annak, hogy a Barcelona a sztár játékosok nékül jön Bukarestbe? Csak azért kérdem, mert volt már rá példa, hogy jött egy top európai csapat barátságos meccsre és otthon hagyta az igazán nagy neveket.
Szeretnék jegyet venni a mérkőzésre de ez az egy dolog aggaszt. Kiváncsi lennék a véleményetekre.
annyi pénzért bőven megéri elmennimessideco írta:Közben informálódtam:
-a legolcsóbb jegy 20 Euro, kíváncsi vagyok a vonatjáratok árára pl...
-a román szövetségnél valami probléma merült fel a tv-s jogdíj miatt, így kétséges a találkozó. A Barca honlapján sincs eddig semmi...
Bukarest 400-450 km, szóval nekem megérné...
Jónak tűnik.ab1daL írta:Előszezon menete:
Nem tudom most mennyi jegy van, én óriási mázlival vettem, mert pont aznap tévedtem fel a Hamburg oldalára, amikor elkezdték árusítani a nagyközönségnek is. Nem szervezett úttal, de mindenképpen el fogok jutni a meccsre, gondoltam rákérdezek hogy valaki más is jön-e esetleg.Drigo írta:Gondolkodom rajta, van már szervezett utad, vagy esetleg keresel plusz embert, vagy csak ötlet szintjén van a dolog?HAnonymus írta:Hamburgba nem jön valaki július 24-én?
Mondjuk, ahogy nézem, jegy már nem igazán van.
Gondolkodom rajta, van már szervezett utad, vagy esetleg keresel plusz embert, vagy csak ötlet szintjén van a dolog?HAnonymus írta:Hamburgba nem jön valaki július 24-én?