Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Meg én isMessa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
Bízom a 3 védőben, bízom a középpályában, bízom Cuencában és bízom a győzelemben, de 5-0át egy levante ellen.. Legyen úgy srác!S.Agüero írta:5-0
jó kezdő!fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
Nah ez érdekes, Alves nincs, amúgy jó a védelem. Cecs,Xavi,Ini hármasnak így egyszerre örülök!fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
villa szülinapi ajándékként kikerült cuenca kárára...pedig jó lenne formába hozni a klasszikusra...vagy mondjuk pedrot sem lenne rossz...nem értem...BATE ellen nyugodtan játszhatna cuenca.fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
Pad: Pinto, Alves, Maxwell, Keita, Thiago, Villa, Pedro #fcblive
Nem hiszem, hogy Piquénél lassabb lenne...Tocy írta:Viszont az utóbbi időben azért többet hibázik a Kapitány, és lassul is. A 3 védős rendszerben nem nagyon lehet hátul hibázni, lásd pl a Milan hogy keresztülrohant rajtunk...és Masch sincs pályán ezen a vázlaton. Mindenesetre azért otthon megjátszható a dolog, de a Bernabeuban öngyilkosság...
Igen, de pályára lépett a nagyoknál is pár meccsen.Barcaman1993 írta:Az ellenfél soraiban Xavi Torres még nálunk játszott a B-ben?
Viszont az utóbbi időben azért többet hibázik a Kapitány, és lassul is. A 3 védős rendszerben nem nagyon lehet hátul hibázni, lásd pl a Milan hogy keresztülrohant rajtunk...és Masch sincs pályán ezen a vázlaton. Mindenesetre azért otthon megjátszható a dolog, de a Bernabeuban öngyilkosság...P.U.Y.O.L. írta:Puyol C. Ronaldot is levette már 1vs1-ben a pályáról. Nem hiszem, hogy ne tudná megoldani. Amúgy meg ha jól működik a védelem, akkor mindig odaér a kisegítés. Főleg Masch személyében. Ennek ellenére én is a 4-3-3at preferálom.Tocy írta:Ja és a Levante jól támad, technikás a csatáruk(Koné), nem nagyon kéne otthagyni 1v1-ben mjuk Puyollal...
Puyol C. Ronaldot is levette már 1vs1-ben a pályáról. Nem hiszem, hogy ne tudná megoldani. Amúgy meg ha jól működik a védelem, akkor mindig odaér a kisegítés. Főleg Masch személyében. Ennek ellenére én is a 4-3-3at preferálom.Tocy írta:Ja és a Levante jól támad, technikás a csatáruk(Koné), nem nagyon kéne otthagyni 1v1-ben mjuk Puyollal...
Xavi elég sokat játszott mostanában, én biztos a padra tenném. Helyette talán Thiago, de ez a felállás nagyon bejön.Tocy írta:SPORT variációja egy 3-4-3: Alves,Puyol,Abidal-Keita,Xavi,Iniesta-Fábregas-Pedro,Messi,Alexis
Hát, nem hiszem, hogy ez lenne, kivéve, ha tényleg 3 védővel akarunk játszani Madridban, ami véleményem szerint öngyilkosság lenne. Szóval szerintem Xavi v Cesc helyett Mascherano fog kezdeni...Busquets játéka talán kizárható, a többi kérdőjel. Elöl Messi és Alexis sztem biztosan kezd, Villa hét közben jól játszott, veszélyesen, bejöttek a cselei, amíg a szélen volt, középen meg gólt rúgott. Viszont Pedronak sem ártana most már játszani...én Villával kezdenék, de Pedro is kapna fél órát. Ja és a Levante jól támad, technikás a csatáruk(Koné), nem nagyon kéne otthagyni 1v1-ben mjuk Puyollal...