2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Te melyik meccset nézted?Nem Ede72 írta:Gyalázatos felállás, gyalázatos játék...nem értem miért nem lehet valakit igazolnunk,és miért kell ezeket a középszerű ifistáknak kezdeni egy Barcelonában???
Ennyire lexarjuk már a ligát??
Nézhetetlen meccs, egymás teljesítményeinek alulmúlásával...Messi nulla, Fabregas két nulla,Cuenca három nulla....Adriano négy nulla
elképesztő mélyen van a csapat
És ami a legbosszantóbb,hogy a mester elégedett a szezonnal és a mutatott játékkal, szégyen!!
Bár én lennék fele ilyen középszerű ifista.Nem Ede72 írta:Gyalázatos felállás, gyalázatos játék...nem értem miért nem lehet valakit igazolnunk,és miért kell ezeket a középszerű ifistáknak kezdeni egy Barcelonában???
Ennyire lexarjuk már a ligát??
Nézhetetlen meccs, egymás teljesítményeinek alulmúlásával...Messi nulla, Fabregas két nulla,Cuenca három nulla....Adriano négy nulla
elképesztő mélyen van a csapat
És ami a legbosszantóbb,hogy a mester elégedett a szezonnal és a mutatott játékkal, szégyen!!
Szerintem Masch mindenképpen kell középre,teljesen más a letámadás a védekezés ha ő ott van.Egyszerűen stabil a hátsó alakzatunk.Többet kellene játszatni és valóban,az alázata példamutató.Galen írta:FAbregas harmatgyenge.
Adrianoról inkább nem beszélek, nem látom a helyét a csapatban.
Ez a tello gyerek nekem nagyon szimpatikusan játszik, rendre veri a védőjét, meg akar játszani.
Mascherano meg wáhháá, végre játszik. Nagyon csípem a játékát, alázatosan és szerintem kiválóan futballozik. Eddig a legjobb.
Puyol remek, Thiago nem tudom, kicsit halovány.
Összességében, be kéne lőjük a helyzeteket, nehogy megint megszívjuk..
Ha 3-0-ra megyünk 45 perc után, akkor se szólhatna senki semmit. De a helyzetkihasználás...
Na mindegy. Hajrá hajrá
nem agyatlan, csak néha kissé egysíkú a játéka. Mondhatnám úgyis, hogy egy cselt tud, de ha az bejön, akkor helyzet lesz belőle. De hát kölyök még, bőven fog még fejlődni. Kezdésnek eddig nem rossz.gergo9 írta: Azokkal meg egyenlőre nagyon nem értek egyet akik szerint Tello egy agyatlan futógép. Abszolút intelligensek tűnik két meccs alapján.
Hogy Tello agyatlan? ez jó:)gergo9 írta:Frisseség achievement unlocked.
Nem lassítjuk a játékot feleslegesen , pontosan élesen játszunk. Sociedad egyébként magához képest sztem kiváló. Azokkal meg egyenlőre nagyon nem értek egyet akik szerint Tello egy agyatlan futógép. Abszolút intelligensek tűnik két meccs alapján.
szerintem a lehető legjobb döntés. ha a cserék nincsenek feltüzelve,akkor senki.messideco írta:Vagy zseni vagy őrült.
Esküszöm, ilyen kezdő akkor kell, mikor már zsebben a bajnoki cím...
Na lássuk azt a meccset!
Visca el Barca!
Dos Santos, meg Tello baromi jó lesz, meglátodshutterisland írta:feladtuk a bajnokságot ?
Hát nem tudom ezt mire véljem. Elég fura kezdő. Hihetetlen, hogy Messi csak akkor nem játszik mikor sárgák miatt eltiltott :Ssoadroli írta:Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Cesc, Thiago, Jonathan dos Santos, Messi, Tello y Cuenca
Hivatalos. Úgy látszik Pep fél a ValenciátólAmúgy jó kis kezdő.