Nem, az a realitás hogy egy MESSIVEL(aki nagyon alul teljesít magához képest de , a labdákat leginkább ő adja..) együtt lettünk középcsapat, nélküle még messzebb leszünk teljesítményben, valahogy nem látom hogy jön a megváltás és Griezmannék kevésbé lesznek falábúak. Szomorú de ide vezet amikor 5 év alatt cirka 1milliárd euró elköltése után a legjobb "igazolásunk" egy hirtelen felbukkant 17 éves saját nevelés.ronaldinho89 írta: ↑2020.12.08. 22:40:55Régen megfogadtam h minden meccset megnezek. 16 eve drukker vagyok, 31 eves vagyok , jo par Barca meccset lattam de ez valami verlazitoan gyalazatos. Ide tok mind1 milyen edzo jon , senki nem tud csodat tenni. Hol vannak mar a regi szep idok , 6 kupa meg miegymas... az a realitas hogy kozepcsapat lettunk? A kovetkezo forduloban barki jöhet sztem nagy falat lesz. Griezmann edes istenem... borzaszto reg irtam ebbe a topicba... de ennyi keserves ev utan most kijott belolem.. kikapcsoltam a tvt , keptelen vagyok a kedvenc csapatomat nezni ahogy vergodik... hihetetlen valtozasokra lenne szukseg..
Mehet innen Komean jöhet bárki nagy változás itt nem lesz, ehhez évek kellenek, főleg a mostani helyzetben ahol 2 alapvető filléres igazolást sem tudtunk megejteni.