Egyéb Barça meccsek
-
- Entrenador del Barça
Valaki nem tudja mikor lesz a Katalan Kupa? 

-
- Entrenador del Barça
Rewolution5 írta:üdv!! valaki eltudná magyarázni nekem ezt a KATALONIA dolgot??? ---egyaltalan nem ertem ...... Most ez Spanyolorszag vagy egy teljesen új csapat??? - és ha valaki tudja akkor legyen szives a keret tagjait is leírni ...elore is koszonom![]()
Tyhűha.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Katalónia
a Keret:
KAPUSOK: Victor Valdés (Barcelona), Jordi Codina (Getafe)
MEZŐNYJÁTÉKOSOK: Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Sergi Busquets Bojan Krkic (mind Barcelona), Ferran Corominas, Joan Verdú, Moisés Hurtado (mindhárom Espanyol), Presas Oleguer, Gabri (mindkettő Ajax), Bruno Saltor (Valencia), Fernando Navarro (Sevilla), Oscar Serrano (Santander), Sergio García (Betis), Joan Capdevila (Villarreal), Cesc Fabregas (Arsenal)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
üdv!! valaki eltudná magyarázni nekem ezt a KATALONIA dolgot??? ---egyaltalan nem ertem ...... Most ez Spanyolorszag vagy egy teljesen új csapat??? - és ha valaki tudja akkor legyen szives a keret tagjait is leírni ...elore is koszonom

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Most a Eurosporton szünet van, de utána a Manchester United-Barcelona BL döntő összefoglaló, ajánlom 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem idén vagy nem rendezték meg, vagy mi nem indultunk rajta a szuperkupák miatt. Legalábbis tavaly fel volt tüntetve a hivatalos oldalon a meccsek között, idén viszont semmi. Ebből gondolom.duncan írta:Más: tud valaki valamit az idei katalán kupáról (Copa Catalunya)?
Azt tudom,hogy tavaly kiestünk,de idén még nem hallottam róla. Pedig tavaly ilyenkor már rég lejátszottuk az első meccset.Tudom,hoyg nem túl fontos egy sorozat,de ez a cím még hiányzik Pep-nek XD
A meccs egyedüli pozitívuma,az,hogy Milito felépült. Talán még Bojan gólját mondhatnám,mert szép gól volt, bár a srác engem nem győzött meg a mostani teljesítményével.
Más: tud valaki valamit az idei katalán kupáról (Copa Catalunya)?
Azt tudom,hogy tavaly kiestünk,de idén még nem hallottam róla. Pedig tavaly ilyenkor már rég lejátszottuk az első meccset.Tudom,hoyg nem túl fontos egy sorozat,de ez a cím még hiányzik Pep-nek XD
Más: tud valaki valamit az idei katalán kupáról (Copa Catalunya)?
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Aki látta a meccset le tudná írni hosszabban, hogy mi történt? Pl kik játszottak és kik nyújtottak meggyőzőbb teljesítményt? A többi annyira nem fontos MOST. 

Pénzkeresésre jó volt ez a meccs.
LOL, jól beengedtük a góljukat
Már előtte lévő helyzetnél is félreállt mindenki közülünk, csak az volt a baj, hogy egyszerre 3 Kazma-s is gólt akar lőni
A végén azonban mindenki megtette a kötelességét, legfőképp Pinto, aki még el is húzta a kezét gyorsan a labda elől
Gondolhattam volna persze, hogy 1-1 lesz a vége, csak az ember mindig reménykedik.
LOL, jól beengedtük a góljukat

Már előtte lévő helyzetnél is félreállt mindenki közülünk, csak az volt a baj, hogy egyszerre 3 Kazma-s is gólt akar lőni

A végén azonban mindenki megtette a kötelességét, legfőképp Pinto, aki még el is húzta a kezét gyorsan a labda elől

Gondolhattam volna persze, hogy 1-1 lesz a vége, csak az ember mindig reménykedik.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mivel Chyg-Marquez-Milito elég tré eddig(utóbbinak ez nem vétek), ezért a laszti lassan jut el Thiagoékhoz, így előre sem megy... Busival jobb lenne a csapat, mert egy igazi vkp-vel pörgősebb lenne a játék.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
De röhejes ez az arab kommentátor. 'Sigirrniszkii'
Egyébként nekem Gai hiányzik...
Szerk.: Fecooo! Victor Vazquez!

Egyébként nekem Gai hiányzik...
Szerk.: Fecooo! Victor Vazquez!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2009.12.21. 17:40:29-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
igaz, hogy csak 4 perce megy, de eddig úgy nézem, nem lesz egy izgalmas meccs

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ki van 10esben? 
szerk: köszi Messa

szerk: köszi Messa

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.21. 17:41:22-kor.
Megy a labda végre:D hurrá
Márquez a csk, az komoly 

Milito remélem nem sérül meg 3évre megint:(
- gygerike
- Entrenador del Barça
102 perce meccs lessz + hosszabitás:Dbarca1615 írta:soccerstand.com meg azt írja megy 12perce
Szerk: Hangulat kicsit üt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gygerike 2009.12.21. 17:32:29-kor.
Visca El Barca

na most látni a barcát:D
soccerstand.com meg azt írja megy 12perce