Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lionel85 írta:KUPAGYŐZTES!!!!
Szép volt Pinto, de Busquetsnek nagy seggberúgás! Addig nem feküdhet le, amíg nem gyakorolja a tiziket! Szerencsére nála is volt nagyobb arccal rúgó ember (Pirlo), így mienk a kupa!
VISCA!
Devid16 írta:amúgy majd ha valaki talál róla linket vagy esetleg felvette és fel tudja tenni valahova érdekelne...Dinho papa miattElőre is köszi
Jó kis kocsmahangulat volt közöttükLM10 írta:Az a helyzet, hogy nincs Pinto topicbár nem a világ legfontosabb kupája,de át lehet fáradni Pinto topikba, ne csak szidni tudjuk ugye...![]()
![]()
A meccsről: Elég középszerű meccs volt, de nem is szabad kifulladni a Racing előtti rajtnál. De jó volt nézni a játékosokat, hogy jól szórakoztak, és öröm volt látni, hogy a 11-eseknél V.V és Puyol Ronnieval társalog![]()
Az a helyzet, hogy nincs Pinto topicbár nem a világ legfontosabb kupája,de át lehet fáradni Pinto topikba, ne csak szidni tudjuk ugye...
én fizetnék is érte, ha ilyen frankó minőségbe lehetne nézni, csak még olyat se találtamFCBMessi19 írta: Hát sztem nem fog akadni, mert románok nem nézik neten,mert minden szolgáltatónál benn van a Sport.ro. Max ha külföldre mennek,akkor.
Hát sztem nem fog akadni, mert románok nem nézik neten,mert minden szolgáltatónál benn van a Sport.ro. Max ha külföldre mennek,akkor.levproff írta:Kössz, ez jó. Remélem meccs közben is ilyen jól fog menni.FCBMessi19 írta:A Magyarországiak is nézhetik a Sport.ro-t, mindig megy a neten is élőbe.
http://www.sport.ro/live/ibu1.html![]()
Lehet letöltöm inkább a biztonság kedvéért a TVU playert.
Bocsi az OFF-ért.![]()
Hogy ON is legyen:
Rohadtul várom már a meccsett, szinte jobban várom, mint az első bajnokit!![]()
DINHO!
Kössz, ez jó. Remélem meccs közben is ilyen jól fog menni.FCBMessi19 írta:A Magyarországiak is nézhetik a Sport.ro-t, mindig megy a neten is élőbe.
http://www.sport.ro/live/ibu1.html
Van hala istennekkanty írta:A román Sport.ro adja, erdélyieknek biztos van.
Szerintem 10. Nem mintha az sok lenne.Victor_Valdes írta:Azt a rohadt. jól számoltam h max 5 ember van 30 év alatt?
Azt a rohadt.ab1daL írta:Megvan a Milan utazó kerete a holnapi meccsre: Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho.
Nem az a Rai 1 volt.kennyke04 írta:Azért még két éve, folyamatosan adtak spanyol bajnokikat, egy haloványreménysugár volt noLionel85 írta:A Sportklub sosem ad élőben Barça-meccset, mindig minimum pár napos felvételről adnak le meccset. És persze a jól ismert több évtizedes meccseket. Marad az internet és a szokásos oldalak, ahol lesz majd jó pár link, erről megvagyok győződve!![]()
nem az szokott kódolt lenni amikor meccseket közvetít?Az elmúlt években a upc-n -nem vagyok benne biztos-a tve vagy ilyesmi mindig adta a Gamper kupát,szóval én ott megint megpróbálom.
El fanático írta:Ez ebben a formában nem igaz, mivel az előző idénybeli Copa del Rey meccseinket élőben adtákLionel85 írta:A Sportklub sosem ad élőben Barça-meccset....Emlékezz csak vissza
Lionel85 írta:Igen, arra emlékszem, de az nem a Barça TV keretein belül volt. Ma már a jogok a Sport TV-nél vannak, így minden spanyol meccset ők adnak, akár bajnokság, akár kupa. Idény eleji meccseket pedig egyáltalán nem adnak általában a magyar csatornák. Sajnos.