Attól még jöhetsz!!!El fanático írta:Kár, ezt igazán sajnálom!Krojf írta:Most nagyon csúnyán be kéne rúgnom, de dolgozom sajnos.
K.Pedig most lementem volna a moziba, hogy ünnepeljünk egyet!

K.
Attól még jöhetsz!!!El fanático írta:Kár, ezt igazán sajnálom!Krojf írta:Most nagyon csúnyán be kéne rúgnom, de dolgozom sajnos.
K.Pedig most lementem volna a moziba, hogy ünnepeljünk egyet!
Azért a beállása után igencsak megélénkült a kp, szerintem beírhatod 5.-nek.ElBartimaeus írta:
+1:Touré, de ő nem mentett meg konkrétan góltól és nem volt a kapura sem veszélyes.
Kár, ezt igazán sajnálom!Krojf írta:Most nagyon csúnyán be kéne rúgnom, de dolgozom sajnos.
K.
Sajnos az nem igaz, hogy mindenki jó volt, mert pont hogy csak talán 4 ember volt JÓ:nagyjudit89 írta:A fél meccs alatt a szívroham kerülgetett, de Pedro és Messi megmentett..... Persze mindenki nagyon jó volt!
Egy kicsit nagyobb örömfaktort, plíz!!!mrmonster írta:A 6 kupától most kicsit elvonatkoztatva: a legkönnyebb lett volna ezt a kupát behúzni, ehhez képest végig szenvedtünk egy olyan csapat ellen, ahol magasan a legjobb játékos a 34 éves csapatkapitány. Nem hittem el, hogy nem tudunk nekik gólt lőni 89 percig... Messi nagyon motiválatlan, gyenge volt a hosszabbításig. De azért megérdemeltük, persze. Az nem lehet, hogy egy Estudiantes-szintű csapat megnyerjen előlünk egy ilyen kupát...
Pontosítanék! Pedro már nagy játékos!nagyi írta:Ha nem is a meccs embere, de a top3-ban ott volt!!! Nagy játékos lehet még belőle, csak úgy, mint Pedroból.Cooltiszo írta:Jeffren játsszon többet! Nálam ő lett volna a meccs embere...
Ha nem is a meccs embere, de a top3-ban ott volt!!! Nagy játékos lehet még belőle, csak úgy, mint Pedroból.Cooltiszo írta:Jeffren játsszon többet! Nálam ő lett volna a meccs embere...
ez qrvajólevproff írta:Apám 87. percben vigasztalt, hogy egyszer mindennek vége, meg nem nyerhetetnek meg mindent, meg ez csak foci, ne csüggedjek..Nem nyerhetünk meg mindent???DEHOGYNEM!!BARCA!!BARCA!!
Mi volt ebben a mák? Kihagytunk 4 tiszta ziccert, nem kaptunk meg egy jogos Tizit, lesgólt megadtak az elenfélnek, 80-85% ban sztem birtokoltuk a labdát, elvégeztünk vagy 10 szögletet, az hogy a gólok hogy születtek szerintem nem azt jelenti, hogy mákunk volt!Sanama írta:És? Úgyis most lesz karácsony, nem ?Boixos írta:azért kb annyi mák is kellett ehhez a meccshez, amennyiből 200 km bejglit meg lehetne tölteni.![]()
DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.![]()
![]()
Dettóóóóóó!!Boixos írta:azért kb annyi mák is kellett ehhez a meccshez, amennyiből 200 km bejglit meg lehetne tölteni.![]()
DE LESZAAAAAAAAAAROM!
pörögjenek ezen az ellenszurkolóink.
remélem, a meccsük után még szarabbul fog esni nekik a vacsi.
EnnyiCarlesPuyol05 írta:Gyerekek! Ennyit a bunker fociról, másnak se jött már be a Barca ellen.
Ott a pont.Manheim István írta:Kedves ellenszurkoló 6 kupához kell tudás is kell hidd el ..de érzem egy nagyon buta ember vagy aki a focihoz semmit nem konyit.!!!!
Én spanyolul nézem,és a kommentátor most is Balón de Oro-t mondott,szóval nagy valószínűséggel:)Ilúvatar írta:Messi megkapta az aranyat! Valami Golden Ball Thropy -t. Gondolom a klubvilágbajnokság legjobb játékosa lett.