2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én se cserélném le Valdest Pintora, de te azt írtad hogy nem akarod látni többet a kapuban...sjd írta:Nyugi, én Valdest is így szidtam, amikor ilyeneket csináltbarca0417 írta:Én nem láttam még a meccset, de ezek erősnek tűnnek. Pinto jó kapus, mindenki hibázik. Volt Zamora díjas, és nyertünk vele egy kupát.![]()
![]()
![]()
Ettől függetlenül és Pintot nyugdot szívvel nem raknám a kezdőbe csak azért mert kivédett egy tizenegyest (gondolom a kupa alatt ezt értetted)
Nyugi, én Valdest is így szidtam, amikor ilyeneket csináltbarca0417 írta:Én nem láttam még a meccset, de ezek erősnek tűnnek. Pinto jó kapus, mindenki hibázik. Volt Zamora díjas, és nyertünk vele egy kupát.
Én nem láttam még a meccset, de ezek erősnek tűnnek. Pinto jó kapus, mindenki hibázik. Volt Zamora díjas, és nyertünk vele egy kupát.sjd írta:Sajnos csak összefoglaló alapján tudok ítélni, de a következő az értékelésem:
Ibra, JdS nagyon jók lesznek idén, Pintot meg ne lássam még egyszer a Barca kapujában, Victor Sanchezből még lehet valaki (bár óvatosnak kell lennni az ilyenekkel, de a játszatása mindenképp azt mutatja, h Pep számít rá)
Meg az irreálisan magas árak miatt. Gyökerek, de hát ők tudják, ha ez így megérte, akkor egs.sjd írta:A hivatalos nézőszám 32 ezer volt, a Barca honlapja szerint a világbajnokok hiánya miattSanama írta:mi az oka annak,hogy ennyire kevés néző volt ott?![]()
A hivatalos nézőszám 32 ezer volt, a Barca honlapja szerint a világbajnokok hiánya miattSanama írta:mi az oka annak,hogy ennyire kevés néző volt ott?![]()
holnap játszanak u21es EB selejtezőt!Leomessi14 írta:Jo belegondolni,hogy a legjobb fiataljaink meg a vilagbajnokaink nincsenek is itt es igy is 9 golt vertunk 2 meccs alatt.Amugy Bojan es Jeffren miert nem jottek a koreai turara?
miihii írta:Csodálatosan kezdtünk.50.mp és 1:0 nemidePinto elszállt,mint a Malév járat.
Az ajándék gól megint megvan,mostmár nyomassuk komolyabban.