Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.22. 11:22:48

tegnap az összes nagy bajnokságban letolták a kupát, mindenhol az esélyesebbek győztek (MU, juve, bayern, psg), remélem ma folytatódik a sor. este fel kell tolni a gála 11-et, aztán had szóljon. remélem egy látványos, gólgazdag meccs lesz, egy 4-2 pont jó lenne
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.05.20. 13:45:38

Ez komoly: ugye a katalán zászlókat kitiltották, de egyes szervezetek 10 ezer skót zászlót osztanak ki a szurkolók között =D> :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.17. 21:56:25

én leginkább abban reménykedem, hogy hosszabbítás lesz és kifáradnak :D amugy nem tudom mi lenne jó nekünk... ha nyernek akkor lehet túlünneplik magukat ( :mrgreen: ) de az is lehet, hogy még éhesebbek lesznek a sikerre... ha meg kikapnak, akkor vagy maguk alá kerülnek, vagy csak azért is megakarják majd mutatni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.05.17. 20:43:56

Most nézem, hogy szerdán lesz az EL döntő. Nagyon meglepett mert 4 nap alatt nem lesz könnyű lejátszani két döntőt a Sevillának. Mármint oké, nekünk ez csak előny lehet, de durva, hogy ilyen lett a menetrend.

Sevilla le is hozta idén azt a bravúrt, hogy idegenben nyeretlenül fejezték be a szezont, és az EL-ben is csak a Bilbaót verték meg a kieséses szakaszban. Meglátjuk mit alkotnak a két döntőn.

Nekünk csak magunkra kell figyelni, és hozni kell azt a koncentrált pontos játékot amit mondjuk a Granada ellen láthattunk. Talán most kicsit nyugodtabbak is leszünk mert a bajnokság már zsebben. Gyönyörű lenne a kupát is megnyerni és egy felhőtlen ünnepléssel zárni a szezont.

szerk: Valószínűleg sorfalat áll majd nekünk a Sevilla. Ha viszont megnyerik az EL-t és két bajnok találkozik vasárnap akkor valami mást kell , hogy kitaláljon a szövetség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2016.05.17. 23:46:15-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.14. 20:02:36

Normandia írta:Hun lesz a kupadöntő?
Vicente Calderon
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.14. 19:59:33

Hun lesz a kupadöntő?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.12. 17:25:56

Nero. írta:A madridi Cerro Grande fogja vezetni a kupadöntőt. Ő volt az aki kiállította Mascheranot az Eibar ellen.

noname, veb, ti jöttök!
én csak azt fikázom amelyiket ismerem :D ez a pali most nincs is előttem h kiféle, miféle :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 17:24:46

Nero. írta:A madridi Cerro Grande fogja vezetni a kupadöntőt. Ő volt az aki kiállította Mascheranot az Eibar ellen.

noname, veb, ti jöttök!
Legalább nem lesz uncsi a döntő. :mrgreen:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 17:19:13

A madridi Cerro Grande fogja vezetni a kupadöntőt. Ő volt az aki kiállította Mascheranot az Eibar ellen.

noname, veb, ti jöttök!
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.04.04. 23:25:37

A spanyol labdarúgószövetség ma nyilatkozatot adott ki a döntő jegyárairól, egyes helyekre már 50€-ért lehet jegyet venni. Nekem viszont azt nem sikerül kimatekozni, hogy hol. A hivatalos honlapon nem nagyon látom, hogy lehetne jegyeket venni, a független jegyárúsítóknál meg kokaináron adják a őket. A napokban a fórumozók között tudtommal többen is voltak kint meccsen, abban nem tud esetleg valaki segíteni, hogy a Calderón fele hogyan induljak el?
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.02.22. 19:00:43

Mi is mondtunk már nemet, ők is. Nem kell ezen pörögni. Különben is, ha kikapnánk, nagyobb ünnepély lenne Madridban, mint amikor nyernek valamit. Külön blama lenne, hogy mi akartunk ott játszani.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.22. 18:47:14

Nem kell itt állszentkedni, ti sem díjaznátok egy Real kupadöntőt a Camp nouban, nem kell itt eljátszani a mártírt, hogy csúnya Perez nem engedi, bezzeg mi!
Messias2
Director del Fútbol

2016.02.22. 18:19:19

The Copa del Rey final will be on May 22nd at the Vicente Calderón (Atlético Madrid's stadium) [cat radio]

Atleti nem szervez koncertet. :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.16. 13:10:23

Még szerencse, hogy 2013-ban mi annyira nyitottak voltunk a Camp Nouban rendezett Atma-Real kupadöntőre.. :D
kfranky
Jugador del Barça

2016.02.16. 13:01:00

noname írta:Fűcsere, most koncert, jövőre mi lesz? Lebontják gyorsan?
Szánalmas banda. =D>
Ez a spanyol kupa. Minden csapatnak rendelkezésre kéne bocsájtania a saját stadionját. A szövetség helyében egyszerűen oldanám meg:
Kik játsszák a döntőt?
Mely nagy stadionok vannak félúton a 2 döntős között?
Melyiket választják a döntősök?

Ebbe nem kéne beleszólása legyen a stadionban játszó klubnak, hiszen konkrétan semmi közük hozzá. Ha Madrid városa libalegelőt akar csinálni a Bernabeuból, akkor minden joga megvan rá.
A legdurvább pár éve a budicserék voltak, szerintem... #-o
noname
Llegenda del Barça

2016.02.16. 12:41:40

Fűcsere, most koncert, jövőre mi lesz? Lebontják gyorsan?
Szánalmas banda. =D>
Ez a spanyol kupa. Minden csapatnak rendelkezésre kéne bocsájtania a saját stadionját. A szövetség helyében egyszerűen oldanám meg:
Kik játsszák a döntőt?
Mely nagy stadionok vannak félúton a 2 döntős között?
Melyiket választják a döntősök?

Ebbe nem kéne beleszólása legyen a stadionban játszó klubnak, hiszen konkrétan semmi közük hozzá. Ha Madrid városa libalegelőt akar csinálni a Bernabeuból, akkor minden joga megvan rá.
A Fifa egy szégyen
kfranky
Jugador del Barça

2016.02.16. 12:12:22

Tromort77

2016.02.13. 01:35:19

messideco írta:Valaki azon kevesek közül, akik nézték a meccset, el tudja magyarázni a formációt, és a játékosok alkalmazkodását hozzá? Voltak pozitívumok, kiket lehetett kiemelni stb :) Persze ha van kis időtök rá. :wink:
Majd jönnek mások is, én röviden leírnám azt amit láttam.

3-4-1-2-es rendszer volt. Ami úgy nézett ki, hogy a védelemben Vermaelen volt középen, a balon Mathieu a jobbon pedig Bartra. Adriano és Vidal szélső középpályást játszott. Míg a két kp Samper és SR volt. SR kicsit szabadabban mozgott míg Samper korlátozottab szerepkörben játszott. Előttük volt támadóközéppályásként Rakitc. A két csatár pedig távolabb egymástól húzták szét a pályát Rakiticnek.

Alapjában véve nekem tetszett ez a formáció, de nehéz eldönteni, hogy fullos csapattal ez, hogy nézne ki, mennyire lenne hatékony.

Ami nekem feltűnt az az, hogy a bal oldalunk labdakihozatalban nulla volt. Bartra nem is mert előre passzolni, legalábbis az első félidőben biztosan nem. Vidal meg a szűk területen küzdött de bűn rosszul oldotta meg sokszor. Terület nélkül nem volt ígéretes védekezésben pedig voltak szép mellé futásai.

Mathieu hullámzó volt, volt csúnyán eladott labdája is de mellette volt gyönyörű mentése is a kapu torkából. Viszont labdakihozatalban bátor volt és magára vette a kezdeményezést sokszor, ami tetszett.

Vermaelen hozta hiba nélkül, de nem is vállalt sokat.

Rakiticnek nem igazán ment a támadó kp szerepe bár nagyon egyedül volt hagyva és ahhoz képest jól tudta megoldani sokszor. Árnyalja a képet, hogy rengetegszer lőtt távolról de mind pocsék volt.

Munirt emelném ki, hajtott, cselezett, kereste a labdát. Lelkesen focizott és hasznos is volt. Sandro hozzá képest elbújhat. Alig lehetett észrevenni szegényt.

A taktikai hadrend változott a cserékkel, Douglas beállt balhátvédnek(!), Cámara bal szélsőnek, Kaptoum pedig átvette Rakitic helyét. A változással úgy nézett ki, hogy a Verma-Mathieu duó volt középen és a jobbhátvéd Bartra volt és előtte Vidal volt a támadó.

Douglas pedig ismét nagyon jól szállt be, lendüeltes volt, jól passzolt. Az már csak hab a tortán, hogy a gól előtti passzt ő adta és a 3 csere hozta össze a gólt.

Akire még kitérnék az MAtS, egyszerűen zseniálisan passzolt megint, a labdái élményszámba mentek.
messideco
Presidente del Barça

2016.02.13. 01:07:17

Valaki azon kevesek közül, akik nézték a meccset, el tudja magyarázni a formációt, és a játékosok alkalmazkodását hozzá? Voltak pozitívumok, kiket lehetett kiemelni stb :) Persze ha van kis időtök rá. :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.13. 00:46:19

visca el barca írta:
Nero. írta:Érdekes lenne a Bernabeuban döntőzni, de nyilvánvaló, hogy nem fogják megengedni a blancók.
persze h nem. hirtelen majd megint fel kell újítani a gyepet :lol:
Nameg a WC-ket is , gyorsan amortizálódnak arrafele :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.13. 00:41:23

Nero. írta:Érdekes lenne a Bernabeuban döntőzni, de nyilvánvaló, hogy nem fogják megengedni a blancók.
persze h nem. hirtelen majd megint fel kell újítani a gyepet :lol:
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.12. 23:43:55

Reméljük nem így alakul majd a döntő. De jó kis Sevilla volt ez Paloppal, Alvessel, Navassal, Kanoutével :) Puerta :(

Érdekes lenne a Bernabeuban döntőzni, de nyilvánvaló, hogy nem fogják megengedni a blancók. Ha ők játszhatnának döntőt mi se engednénk be őket. :roll:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.02.11. 22:18:31

MessiNeymarSuarez írta:Ejjnye mi megy a Celta-Sevilla meccsen.... :lol:

Celta-Sevilla 2-1 a 60. percben, Sevilla kapusa kijön, elkaszálja utolsó emberként a Celta támadót, és csak sárgát kap, plusz még mellé Guidetti kapufára rúgja a bűntetőt...

Ha azt berúgja, vagy esetleg a Sevillából kiállítják a kapust, eléggé kemény lett volna onnanstól a meccs, persze fociban nincsen " ha"
Mondjuk 3-1 és emberelőnyben is kellett volna még 3 gólt rúgniuk. :?

Meg kell majd csapni a Sevillát májusban. :)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.11. 21:53:46

Ejjnye mi megy a Celta-Sevilla meccsen.... :lol:

Celta-Sevilla 2-1 a 60. percben, Sevilla kapusa kijön, elkaszálja utolsó emberként a Celta támadót, és csak sárgát kap, plusz még mellé Guidetti kapufára rúgja a bűntetőt...

Ha azt berúgja, vagy esetleg a Sevillából kiállítják a kapust, eléggé kemény lett volna onnanstól a meccs, persze fociban nincsen " ha"
noname
Llegenda del Barça

2016.02.11. 10:39:34

Nem volt rossz meccs. Pár pozitívumot érdemes kiemelni: SR a csapat legjobbja volt, volt benne energia és kreativitás is, csak nagyon egyedül volt. Rakitic is rendben volt, de furcsa ezen a poszton. Munir is megérdemel egy pacsit. Ügyesen részt vett a kombinatív játékban, mindig meg lehetett találni a labdával. Kissé erőtlen, de egyre inkább az a véleményem h a játéka illik a csapatéhoz. Nem ilyen meg a háromszögelésektől. Kevés társ volt, akivel összejátszhat, de rendben volt.

Negatívumok: Samper...Ez nem volt jó meccs. Kissé megilletődöttnek tűnt. Az a kötény is nagyon csúnya volt. Tényleg kéne neki egy kölcsön, mert könnyen zavarba hozható.
A nagy negatívum pedig Sandro. Hát esküszöm SR nem volt ilyen töketlen, az előző években, mint Sandro most. Egy középpályás esetében még elviselhető, ha az illető töketlen(legalább stabilitást teremt, illetve védekezésben ott van), de egy támadó esetében ezt rossz volt nézni. A játékáról annyit, hogy az 57. percben leszidtam az Élő közvetítések topikban, majd gyorsan megnéztem lecserélték-e már, mert eszembe jutott h 10 perce nem hallottam a nevét. Munir helyében odamentem volna és akkora pofont kevertem volna le neki h a másikat a kapufától kapja. Szégyen. Nem elég, hogy hasznos megmozdulása nem volt, de úgy elbújt, hogy gyakorlatilag emberhátrányban játszottuk le a mérkőzést. Nem tudom mi lett ezzel az emberrel. Tavaly Munirral ellentétben pont a harciasságával tűnt ki, ezért gondoltam h jó Suarez-csere lehet. Idén volt pár gyengébb meccse, aztán egyre visszább esett. Muniron lehet látni a fejlődést. Rengeteget fejlődött helyezkedésben és kombinatív játékban. Sando mintha visszafejlődött volna.
Munir: 49 labdaérintés
Sandro: 30 labdaérintés

Szerintem megvan már a csapat, akihez nyáron megy, mert ekkora alibit max Alvestől látunk, de ellentétben Sandroval, amikor Alves odarakja magát, akkor világklasszis. Felőlem mehet nyáron ingyen, ahova akar, ne rontsa itt a levegőt!
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése